Evlenme teklifinde istediğim yüzüğün alinmamasi

birde ben süprizleri sevmem haber ver ki hazırlanayım demiş.

Ben sadece dürüst olmasını istedim
0.31 karatlık değil daha büyük taşlı yüzük alsa dürüst olurdu ama değil mi? Adama gidip bana 0.31 karat dedin, 1.0 karat aldın niye küçük taşlıyı almadın dürüst değilsin demezdiniz. İkiniz de gösteriş meraklısı samimiyetsizsiniz. İsteyen kadar, gücü olmadığı halde alırım diyen de kabahatli. Evlilik teklifi bile haberli olacak yoksa nasıl fotoğraf video paylaşılacak? Saç baş makyaj yapılı olması lazım.

Eskidenmiş o, değerli zor bulunan zarar görmesin diye özel kesilen traşlanan pırlantalar. Şimdi laboratuarlarda seri üretim yapıyorlar.

Eskiden tiki kızlar vardı, hâlâ varlar da isimleri değişti sanırım :) o izlenimi oluşturdunuz bende.

Hayatta tek taş yüzükten daha değerli şeyler var!

Haberim yokmuş gibi çek demiştir ayarladığı fotograf çekecek kişiye,tabi numaradan şaşıracak birde. Ya şaka gibi hayatlar,görgüsüz görgüsüz şeyler. Nasıl bir döneme düştük diye hayret ediyorum bazen.
Allah akıl fikir versin. Çok tuhaf cidden ona buna hava atayım diyerek yaşamak.

Bi konu vardı ya 500 gr miydi 800 grammiydi altın istiyordu
Herkes istiyor ne var yani demişti

Hatırladınız mı?
Herkes için yaşayanlar klübü.
Millet ucurumdan atlasa,o atladı benim neyim eksik bende atlayacağim diyen tipler coğaldı.
Akıl var mantık var.
Herkesin eşit şartlarda yasamadığı da asikarken bu ısrar niye?
Ne güzel demiş atalarımız ayağını yorganına göre uzat diye.

Sevdiğim adamla çıktığım yolculukta yüzüğün hiç bi önemi olmadı. Öyle şatafatlı değil çok sade bi evlenme teklifi aldım ansızın konuşurken gayet doğal cümlelerle... sevgi varsa hiç bi şeyin önemi olmuyor maddiyat konuşuluyorsa sevginin gerçekliğine inanmıyorum.Adamı hep yönlendrmek istemişsnz halden hiç anlamamışsnz yazık adama üzüldüm.

Yüzükler aynı fiyatta olsa tamam sizin beğendiğinizi alsın ama adam parasının yettiğini almış muhtemelen. Aradaki fark 5 bin lira da olsa onu beyaz eşyaya katarım diye düşündü belki. 0.24 ve 0.31 karat arasındaki fark zaten öyle çok anlaşılmaz. Kesimini falan beğenmediniz dicem ama bunların hiçbirine surat yapılmaz. Maaşı altı haneli olsa sizin istediğinizi alırdı bence. Önemli olan size parası varken cimri davranmaması. Parası ona yetti diye soğuk yapmak ne demek?

Bu evlilik teklifinin ve yüzüğün olayı süpriz olmasıdır. Planlı yapınca ne romantikliği kalıyor, ne de özelliği bence. İnstagramda çok görüyorum böyle çifleri kızın gözü bağlı mekana geliyor, bembeyaz giyinmiş, sonra bir anda aşırı şaşırıyor yüzüğü görünce. Bu kurmaca tiyatrolar baymadı mı ya?

İkinizin de davranışları hoş değil.. şimdiden böyleyse çok sorun yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…