Evlenme teklifinde istediğim yüzüğün alinmamasi

Daha evlilik teklifi için krat kavgasına girdiyseniz

Acaba kaç bilezik kaç gram altın isteyeceksiniz

2 yıldır herşey iyiydi ama krat sorun oldu vay be

Sevgi = krat

Yazık bide iyi bir şey yapmıyormuş gibi yüz vermiyorum soğuk davranıyorum diyorsunuz

Hangi marka beyaz eşya olucak
Kaç gram altın olucak
Mobilyeler hangi marka olucak

Hangu semtte ev olucak

Düğün hangi jet sosyetenin salonun da olucak

Hani biraz ayağınız yere mi bassa

Demek senin derdin kratmis der ayrılma mesaji yazarsa o zaman totonla yere inersin

Ben onu beğendim ama sorun değil demişsiniz . Aklım onda kaldı demişsiniz. Ama senin gücün neye yetersede demişsiniz.

Hangisi doğru?
Adamda gücünün yettiğini almış ama yalan söyledi bana filan diyosunuz.Gücünün yettiğini beğenmemiş yetmediğini istemişsiniz. Oda zaten olmayan beyinleriyle katakulliye ,oldu bittiye getirmeye çalışmış.

İki tarafta dürüst değil hemde daha şimdiden. Daha ev kuracak olgunlukta değilsiniz.

Bildiğim kadarı ile yüzüklerin karatları değişse de modeller aynı bulunabiliyor benim yüzüğümün aynısı olup karatı daha yüksek olan modellerde vardı. Yani takıldığınız şey yüzüğün modeli ise keşke biraz araştırsaydınız mutlaka bulurdunuz.

Biz yüzük bakarken kocaman tek taşlar da vardı mesela ama karatı çok düşüktü zaten bence gözle de ayırt edilemiyor. Yani erkek arkadaşınızda bir zahmet önce hesap kitap yapsaydı bi fiyatlara önceden baksaydı da sizi öyle götürseydi bütçesine uygun bir yere yüzük bakmaya. Bu kadarını düşünebilmeliydi bence.

Ayrıca dışarda beğendiğiniz modelde yüzükleri bile yapan yerler var. Biraz düşüncesizlik var bu konuda beğendiğin yüzük henüz gelmemiş falan diyip sonra bu da olur bu da güzel denmesi hoş değil. O zaman hiç götürmeseydi direkt alsaydı bütçesine uygun bir model. Bütün olayın büyüsü bozulmuş, evlenirseniz de güzel hatırlayabileceğiniz anlarınız kalmamış ben ona üzüldüm. Bir ömür takacağın yüzüğü gördükçe aklına bunların gelmesi can sıkıcı.

yanidaha evlilik teklifi yapılmadan aileler tanışıyor, söz gününü belirliyorsunuz. Teklif sürpriz olmasın deyip sonrasında onun da gününü seçiyorsunuz. sonra gidip yüzüü seçiyorsunuz. Ne anladım ben bu işten?
yani madem dedi istediğini seç siz de seçtiniz onu alsaydı, ya da parası o kadarsa baştan bu işe kalkışmasaydı. hadi bilemedi sonra mahçup olmak isteöedi, sizin de kavga çıkarmanız çok saçma. ayıp bişey.

Hem istediğini seç deyip hem de istemediğin bir şeye seni zorlaması doğru değil bence de. İade edip degistirelim beğenmedim üstünü ben tamamlayayim madem paran yok de.
Ya da ayrıl gitsin. Ben sana hak verdim valla.
Madem öyle götürmeyecekti seni kafasına göre alıp evlenme teklifini edecekti
Eşim evlenme teklifi ettiğinde çalışmıyordu henüz. Bana evlenme teklifi etti. Gümüş bir yüzükle. Ben bunu sorun yapmadım bile. Ama istediğini al deyip dalga geçer gibi istemediğim bir şeye zorlasa bozulurdum ya.
Evlendikten sonra zen'den 5 taş aldırdım 50karat ve sadece kendim seçtim.

evet düşük karatta baget yüzükler var baksan kocaman ama karatı düşük. gösteriş merakı olanlar da koşup alıyor. maksat herkese büyük görünsün.

Eeee pes be kızım,buncacık şeyden kavga edilirmi.

Arkadaş ortadan kayboldu bu nedir allah aşkına insanların uğraştığı şeye bakarmısınız adama aklım o yüzükte kaldı diyerek zaten bütün yolları kapatmışın ilk önce kendin istediğni al diyorsun sonra aklım o yüzükte kaldı diyorsun sonrada dürüst davranmadı diyorsun şakamısın arkadaşım ben süprizleri sevmem diyerek zaten adamın kendi kafasına göre iş yapmamasını herşeyin senin seçmen gerektiğini engellemişin zaten

kuyumculardakı pırlanta olmayan altın yüzükler neyinize yetmiyor. aynı iş görmüyor mu. parası yoksa ölsün mü. bir ömür nasıl gecireceksiniz böyle. tabi pırlanta yüzük isteyenlerın hepsi babalarının evinden alışık pırlantaya

30 yaşında olduğunuza inanamıyorum. Sana önce seçenek sunup sonra o seçeneğin dışına çıkıp bin bahane türetmesi hiç hoş değil. Sizin de param pulum var da var diye direnmeniz hoş değil. İkiniz evlenseniz bile yürütemezsiniz, evliliği ortaklık gibi düşünün sizin ortaklık kurulmadan bozuk gidiyor. kapıyı kapatınca evde ikiniz kalacaksınız. Sosyal medyada paylaşım yapabilmek için ya da evlenmiş olmak için evlenip mutlu olamazsınız, ittire ittire gider başka yerden patlar.

Sakın evlenmeyin. Biri evlenme teklifinin teklif kısmı hariç her şeyi kontrol etmeye çalışır, karat da karat der, öteki de kendince bi plan yapmış bu yüzüğe ok dedirtmek için o da bi fail. Çok ilginç gerçekten hayatta hiç mutlu olamazsınız bu şekilde. Eşimle nişanlanırken yeni mezun olmuştuk ailesinin gücü nispetince bana ufak bi yüzük almıştı, he noldu bayıla bayıla taktım uzun süre, sonrasında kilo falan aldım takamadım ama hala mutlulukla saklıyorum çekmecede. Üstüne de yeni birçok takım oldu pırlanta altın vs, hiçbiri onun kadar kıymetli değil. Önemli olan manevi değeri yani ve ikiniz de olumlu hatırlamayacaksınız bu olayı, üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…