Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başka birini bulmuş işte. Ama ondan da hem emin değil hem de ah almaktan korkmuş belli ki. Temiz ayrılayım da düşmanlık olmasın demiş. Engeli bas hayatına bak.
Başka birini bulmuş işte. Ama ondan da hem emin değil hem de ah almaktan korkmuş belli ki. Temiz ayrılayım da düşmanlık olmasın demiş. Engeli bas hayatına bak.
Bu konuyu açtıktan bi kaç gün sonra içimde var ne yok yazdım gönderdim ona. Kalbime yük olmuştu çünkü. Aylarca bir oyunun içinde yalandan seviyorumlarla gelecek vaadiyle duygularımı harcadı. Ahlarla beddualarla bana yalandan hissettirdikleri ne varsa hepsini ciğerden yazıp gönderdim. Hazmedemedi biraz ama ben rahatladım Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam hakkımı helal etmemiştim için için çünkü. Dayanamadı engelledi zaten. Allah hakkından gelsin onun.