Valla bende sürekli zevkleri değişen biri olduğum için eşimde beni spontane bir şekilde sokmuştu yüzük bakmaya avm de dolanırken. Bende salak değilim ya onun bütçesini bildiğimden alabileceği bir yüzük beğendim zaten o anda almadı bakarız daha dedi. Ertesi gün gidip almış onu da zaten. Yani hep güzel hatırlarız o anları. İkimizde birbirimizin maddi durumunu bilir ona göre zorlamayız zaten. Şu anda bu sorunlar yaşanıyorsa ilerde çok mutlu mesut bir hayatları olacağını düşünemiyorum. İki kişinin de bi kendilerini sorgulaması lazım.herkes kendi bütçesini bilip ona göre taleplerde ve beklentilerde bulunsa sorun olmayacak da işte.
sanki kaç yıllık sevgilisinin durumunu bilmiyor.
E işte önemli olan modeli mi yoksa karatı ve parası mı bende anlamadım olayı vallahi..
Vallahi kadınlar arasında var ama ya bu karat muahbbeti. Geçenler de ofiste bir arkadaşımıza evlilik teklifi etmiş sevgilisi. Yüzüğü çok güzel hemen sordular kaç karat diye alsjdj kız söyledi inanmadılar sertifikasını at falan dediler şok oldum ya.Açılın pırlanta uzmanı geldiÖnemli olan büyüklüğü en başta tam olarak olması pahayı arttırır. Parçalanmış olanları daha ucuz, yani bagetler aslında diğerlerinden arta kalanları toplamak amaçlı çıkmış gibi bişey gibi gelir bana ,ikincisi rengi Diamond adından dolayı D ile başlar ,E,F,G,H diye gider H'ye kadar renk gözle görülür şekilde ayırt edilemez ve beyaz olarak geçer kalanı sarıya doğru kayar. En sonunda içinin VSI, SI gbi çiziklerini gösteren değerleri vardır. Onlarda ne kadar az çizik olursa o kadarı iyidir. Onuda yine laboratuvar ortamında görebilirsiniz çıplak gözle ayırt edilemez Tabi yine ne kadar temizse o kadar iyi. Kesimler tamamen sizin zevkinize göredir değeri değiştirmez . Oval,Damla,Prenses,Kare,Yuvarlak gibi kesimleri mevcut olsada ülkemizde en çok yuvarlak tercih edilir
benimkini de eşim seçmişti, tamamen süpriz olmuştu. sonradan fiyatına bakınca internetten çok kızmıştım bu kadar para verilir mi diyeValla bende sürekli zevkleri değişen biri olduğum için eşimde beni spontane bir şekilde sokmuştu yüzük bakmaya avm de dolanırken. Bende salak değilim ya onun bütçesini bildiğimden alabileceği bir yüzük beğendim zaten o anda almadı bakarız daha dedi. Ertesi gün gidip almış onu da zaten. Yani hep güzel hatırlarız o anları. İkimizde birbirimizin maddi durumunu bilir ona göre zorlamayız zaten. Şu anda bu sorunlar yaşanıyorsa ilerde çok mutlu mesut bir hayatları olacağını düşünemiyorum. İki kişinin de bi kendilerini sorgulaması lazım.
Öğürmek üzereydim ki, sizin 'Öğk.) yorumunuzu gördüm ve gülmeye başladım. Milletin ne dertleri var, biz de makul ucuzluklar peşinde ev kurmaya çalışıyoruz. Daha yüzükten konu açıyor yaa. Allah akıl fikir versin.
Vallahi kadınlar arasında var ama ya bu karat muahbbeti. Geçenler de ofiste bir arkadaşımıza evlilik teklifi etmiş sevgilisi. Yüzüğü çok güzel hemen sordular kaç karat diye alsjdj kız söyledi inanmadılar sertifikasını at falan dediler şok oldum ya.
Biz kadınlar olarak da bi alemiz, böyle takıntılı olan insanlar var yanii.
Evlilik teklifi yüzüğünüzde kaç karat olduğunu mu konuştunuz gerçekten? Şaşkınım. Eşim bana yüzük seçerken kardeşim beğendiğim tarzı göstermiş, öyle bir yüzük de almış gerçekten. Kullandıkça altın rengi gümüşe döndüArkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
İşte yüzüğün hayalini değil de sevdiğin adamla artık tamamen beraber olmanın hayalini kurduğunuzdan o yüzüğe takılmayışınız, keşke herkes bu olgunlukta olsa. Sonradan zaten her şeyin güzeli iyisi alınır. Konu sahibi de belki bişeyler çıkarır bu yorumlardan ne diyelim.Ben işimden dolayı biliyorumYoksa kimsenin tektaşını irdelemem , önemsemem bildiğim anladığım halde . Benim evlilik teklifi yüzüğüm altın herhangi bir yüzüktü yine bana seçtirdi ama bütçesini bildiğim için pırlantadan bahsetmedim bile işin içinde olduğum halde , erkekler zaten anlamaz
Kimsede bana pırlanta mı kaç karat diye sormadı soramazda kime ne , arkamdan atmışlardır anca oda işime gelir günahım çok alsınlar birazını
Ha Allah var eşim daha geçen ay aldı hem tek taş,hem beştaş . Beştaş istemiştim sadece oda tektaşında pırlanta değildi o zaman gücüm yetmemişti şimdi alayım dedi . Sağolsun daha bir anlamlı oldu hem onun için ,hem benim için
Adam bütcesine uygun almış işte napsın?Hem zora sokma diyorsun hemde illa o yüzük olsun diyorsunda samimi degilsin o zaman.Maddiyat senin için ön plandaysa ayrıl bari yoksa beklentin büyük adamin maddiyat senin istedigin kadar degil demek ki.Ne onu üz nede kendin üzül ayrıl.Istedigini ala bilecek biriyle takıl adamada yazık üzülüyodur para bakımından hep küçümsenirse.Adamda bir sorun yok bence sadece senin beklentin yûksek.Arkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.