Evlenme teklifinde istediğim yüzüğün alinmamasi

Çalışıyorum . Ayrıca ben istemedim kendisi almak istedi. Bende o zaman kendin al dedim. Beni götürdü istedgmi almak için
Adam kaç kere pırlanta almıştır bugune kadar ? Seven insan zaten sevdiği için en güzelini yapmak ister. Yetmemis demek ki parası. Durumu yetecek biriyle birlikte olmalisiniz

Ben eşime bi taşa o kadar para verme sakın demiştim sembolik Swarovski tek taş aldı bi yerimden de bişey eksilmedi. Gerçeğine vereceğimiz parayı daha işe yarar şeylere kullandık. Konu sahibi bide supriz falan sevmem demiş adama iyice kursakta heves bırakan türden. Planlı evlilik teklifi kadar saçma bişey duymadım.

Kendimi sizin yerinize koyamam arkadaşım ben ısmarlama evlilik tekliflerine karşıyım. Şıkırdık şıkırdık giyinip gideyim,adam önünde diz çöksün aaaa haberim de hiç yokkkk yüzük de sürprizmiş gibi olsun tarzım değil benim. Komik ve basit buluyorum böyle programları. Size tavsiyem yok bu sebeple, sadece şunu diyebilirim rahatlıkla, evlilik hayatınız çok çetin olacak bu kafayla giderseniz.

Ne romaantizm katili bir çiftsiniz ya, sizi terketmek yerine evlenmeyi düşünüyorsa adamın da kafası gıdık bence. Böyle ömür geçer mi?
Aşkolsun size ya insteğramda 0.24 karatlık yüzük mü paylaşsın 0.31 karat dururken. Mervenin sevgilisi 0.83 karat almış kafam kadar, bu kızın eksiği ne? Planları da kendi yapması lazım çünkü yine paylaşımlarda hava atması çok önemli.

Evlilik teklifi dediğimiz şey sürpriz olur zaten. Ben bu adamla evlilik fikrine düştüysem yüzük ne ki sembol. Biz eşimle üniversite okurken bana gümüş almıştı hala da çok severek saklarım. Sonra evleneceğimiz zaman pırlanta aldı ben farkında bile olmadan. Hiç bir zaman almasaydı da neden pırlanta değil diye düşünmedim açıkçası beni sevdiğini biliyorum ben seviyorum daha ötesi var mı. Konu sahibi çocuk jest yapmak istemiş ama beğenilem yüzüğe parası yetmemiş açık ve net ki bu devirde olabilir 10 bin düşüğünü alsın ne olmuş yani. Ben istediği yüzüğe böyle tepki veren biriyle kendim evlenmek istemezdim açıkçası

Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim

Daha sonra parası cikismadi

bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim

Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş.

Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı.

Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi

bende benim beğendiğim o değildi ki dedim.

Sonra param buna.yetti

Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin

sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok

Evet yaptığı dogru değil ve evlilik icerisinde de icinden cikamadigi durumlarda bu yontemi kullanmasi büyük problemler oluşturacaktir.

Ama adamın parasinin çıkışmadıgini bilerek, istediğini yaptirmak için tutturan cocuklar gibi diğer yüzük diğer yüzük diye tutturan siz de hiç normal değilsiniz.

Şaşırmış numaralı fotoğraflar, videolar sıra sıra paylaşılacak tabi.

Konu sahibi evliliğin içinde iyi ve çok zor günler olabilir . Biraz nasip bazilarinin kısmeti açıktır işleri yoluna hemen girer maddi yönden sıkıntı yasamaz . Biz çift olarak biraz hep zorlu yollardan gidiyoruz . Ama ben biliyorum ki sevdiğim insan aynı şekilde beni seviyor bir gün herşey yoluna girecek . Belki gerçekten sevseydiniz 0.10 karatin sizin hayatınızda lafı olmazdı. Bence sizin bu ilişkiyi sorgulamanız lazım

Maddiyata düşkünsünüz bence. Ben adamın arkasındayım sonuna kadar haklı. Yok Planlı evlilik teklifi yok 30 karat yok 24 karat yüzük ne saçma iş bu. Yüzük için mi evleniyorsun? Yarın bir gün bilezik kavgası da edersiniz. 10 bilezik 5 bilezik bilmem ne. Kocam bana hediye alsa sizin gibi beğenmemezlik yaptıktan sonra napayım param buna yetti dese ben yaptığımdan utanırım ağlarım hatta. Çok terbiyesizce yaptığın.

Alın lazım olur

Eklentiler

• 5A603A89-8438-4FF4-BEAB-E03A59F313F2.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 224
Ben sadece dürüst olmasını istedim
dürüstlük değil ki adamı sıkıştırmışsın. O da size yetmeye çalışmış. İşin içinden çıkamayınca da yalana başvurmuş. Aranızda dürüst bir ilişki olsaydı birbirinize isteklerinizi net olarak söyleyebilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…