- 2 Temmuz 2019
- 1.470
- 1.488
Yani açıkçası ben bana bağıran erkeklere gelemiyorum, daha sakin tiplerle çıkıyorum. O yüzden bana fazla geldi. İnsan gibi konuşulur. Ben mi çok gevşeğim ama bir erkeğin böyle ufak bir mevzudan bağıracak kadar sorun çıkarması normal değil gibi. Bu kıskançlık artarak gidebilir ama henüz bir şey demek için de çok erken. Belki alkol, belki daha her şeyin yeni olması ve birbirleriniizn sınırlarını daha bilemediğiniz için ilerdeki hareketlerini bekleyin diyorum
Bu arada sevgili olalı kaç ay sonra oldu bu durum?
bende aynı şekilde sakin kişilerle olma taraftarıyım. eski sevgilim mesela çok sakin biriydi. ama duyguları yoktu resmen o derece sakin. fakat yaptığı psikolojik şiddet öyle bir boyuttaydıki ya aklımdan ya canımdan olacaktım bir mucize olup ayrılmasaydım. bu çocuk şimdi bebeği gibi davraniyor ilişki adına sorumluluk duyarak davranıyor aslında empati duygusuda yüksek diğer duygularınıda guzel yansıtıyor ama belki o an alkolün etkisiyle anlayışlı olamamıştır. korkum ise kötü duygularınıda yansıtıyor frenleyemiyor olması. iki ay kadar flört ediyorduk şimdi yeni sevgiliyiz sayılır toplamda 3 ay olayda taze sayılır