- 11 Aralık 2018
- 39.739
- 246.334
Yaşamıyorlar ki mış gibi yapıyorlar.Haberim yokmuş gibi çek demiştir ayarladığı fotograf çekecek kişiye,tabi numaradan şaşıracak birde. Ya şaka gibi hayatlar,görgüsüz görgüsüz şeyler. Nasıl bir döneme düştük diye hayret ediyorum bazen.
Allah akıl fikir versin. Çok tuhaf cidden ona buna hava atayım diyerek yaşamak.
Arkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Çok haklısın. Adam da halen kapısına gidiyor özürler falan.Ne romaantizm katili bir çiftsiniz ya, sizi terketmek yerine evlenmeyi düşünüyorsa adamın da kafası gıdık bence. Böyle ömür geçer mi?
Adamın parası cikismamis belli ki, siz ise inatla o yüzük diyip durmussunuz adamı yalan söylemek zorunda birakmissiniz. O yüzük gelince de mutlu olmaz sizin gibi şekilci insanlar. Adama yazik diyeceğim ama hakediyor. Yüzüğü suratiniza fırlatıp gitmeliydiArkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Ben de böyleyim sizin gibi. Şu ana kadar bir zararını görmedim aslında ama çevremde ve sosyal medyada herkes bizim gibi kadınların üzüldüğünü, çok şey isteyenlerin daha kıymetli olduğunu ve el üstünde tutulduğunu söylüyor valla. Bu hanım kızımızın da evine gidip özürler dilenmişSen taşla mi evleniyorsun ? Ben bu kafaları da hiç anlamıyorum . Eğer iyi pırlanta alacak birini istiyorsan onu bulacaksın. Ben evlenecegimde eşim tutturdu gel pırlanta bakalım hatırlıyorum maaşımiz kadardı bırak kalsın dedim .
Bu arada herkesin mutlu olacağı şeyler farklıdır. Sana bu imkanları sunacak birini bul . Çünkü evlilikte iyi günler ve kötü günler var.
Buradaki sorun yüzük değil sanırım. Sizi kandırmaya çalışmasına ve size karşı dürüst davranmamasına bozulmuşsunuz ve çok haklısınız. Aklınız o yüzükte kaldığı için sizi kırmak istememiş, alırım demiş ama alamamış ve sürekli evirip çevirmiş, yalan söylemiş. Kızkardeşimin ex eşi böyleydi. Çok iyi insandı ama böyle böyle kızcağızın dengesini bozmuştu. Allahtan çocuk yoktu ve 4 yılın sonunda ayrıldılar. Ben olsam epey sorun ederdim ama sorun sanki pahalı yüzük istemenmiş gibi yansıtılacak herkese. Oysa konu onun dürüst davranmayıp seni kandırmaya çalışması.Arkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Bizim de bir komsunun kizim kuyulukculuklq ilgili bir meslegi vardi. Esimde bana porlanta tek tas almisti. 0.50 karat h rengi. Kapalicarsidan almistim beraber. Ben begendim ,butcesine uygundu.Ben işimden dolayı biliyorumYoksa kimsenin tektaşını irdelemem , önemsemem bildiğim anladığım halde . Benim evlilik teklifi yüzüğüm altın herhangi bir yüzüktü yine bana seçtirdi ama bütçesini bildiğim için pırlantadan bahsetmedim bile işin içinde olduğum halde , erkekler zaten anlamaz
Kimsede bana pırlanta mı kaç karat diye sormadı soramazda kime ne , arkamdan atmışlardır anca oda işime gelir günahım çok alsınlar birazını
Ha Allah var eşim daha geçen ay aldı hem tek taş,hem beştaş . Beştaş istemiştim sadece oda tektaşında pırlanta değildi o zaman gücüm yetmemişti şimdi alayım dedi . Sağolsun daha bir anlamlı oldu hem onun için ,hem benim için
Kendimi senin yerine değil sevgilinin yerine koydum ve onun adına çok üzüldüm.Anlayışsız ve bir o kadarda değerin parayla ölçüldüğünü savunup paranla ve işinle hava atmışsın yazıkkk.Ne gerek var kardeşim değiştirirdin sonra kalp kırmaya değer miArkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.