Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bugunki listem

sabah 1 küçük dilim ıspanaklı sigara böreği,1 fncan yeşil çay

öğlen 1-2 kaşık çorba,2 kaşık yoğurtlu lahana salatası,2kaşık türlü,1 kaşık pilav

ara 1 yeşil çay 1 dilim kek

akşam 2 kaşık çorba,4 kaşık kadar yoğurt,2 kaşık taze fasülye z.yağlı,3 kaşık kadar da ciğer yahni yemeğinden yidim çeyrek ince lavaş ile

ara 1 fncan yeşil çay

bu hafta az ve öz yemeye çalıştım bakalım yarın ne kadar kilo vermiş çıkıcam :)

Son düzenleme:
Kızlar bende evlendikten sonra çok kilo aldımm ne kadar süredir diyettesiniz, püf noktalarınız neler ve başaranlar var mı ben de motive olurum belkim

İlk sayfadaki tarih 20.03.2012 baslangıctı,hedefe ulastıktan sonra ara verdık,veren kişiler kımısı hamile kaldı kımısı günlük yasamına devam etti.Nasıl kılo verıldığını öğrenmek için gecmiş sayfları inceleyiniz..

ekledım hayırlı olsun..

nehircim yediğimi yazayım o akşam 1 kaşık yeşil mercimek yemeği yedin 2 küçük dilimde havuçlu kek yedim canım :)

aksam kek iyi olmamıs..

kek,börek,pilav

Eylül 1 kçk kaşıktan ne çıkar ki :)

evlilik bize yaramış bayanlar
hem sıskalar sinsi olurmuş şaka tabi, hatta sadece avuntu
ben de diyet yapıyorum, diyetisyenimle hazırladık. isterseniz bir de benim diyet listeme bakın, 7 dilim ekmek var yahu

selamlar hepinize
bu hafta 75,40 çıktım 300gr vermişim eylülüm güncellersin

bugunki yediklerim
sabah 1 kase nesfit

ara 1 tane diyet büskivi 3tane kabuklu fındık

öğlen 1 kase çorba,1 tabak salata,4 tane küçük mercimek köftesi

ara yeşilçay

ve mandalina yiyebilirim ilerleyen saatlerde

akşama yeşil mercimek yemeği yiyicem

3 lt su içicem gün sonuna kadar

nasılsınız hanmlarr cok sukur bennn pardon bizıyıyız elhamdulıllah rabbım dıleyen herkezlere yasatsın bu duygularııı nehır cım enn saglıklısındann sende en kısa zamanda ınsl..kavusursun bebegıneee(bu arada kan pırtısı testıneı yaptır lutfennnbende yaptırdımtemız cıktı cok sukur)

gecmıse bakamadım vaktımde halımde yok kızlarhamıslıgın verdıgı duygular hallerdeyım cok sukur kg lerımdende kurtulmuscasınaaa sevındırık oluyormm kg lerım gıttı bebegım geldı cok sukurrr dua edın bıze olurmuuu ??ıhtıyacaımızz var cok sukur her anımızaaa

SAGLICAKLA KALINYENIGELEN HANIMLARDA BASARILAR INSLL SAGLIKLICA KURTULURSUNUZ FAZLALIKLARINIZDANNN

guncelledim canım çok iyi gidiyosun,canım mecımek köftesi cektii

Hosgeldın suzancım sonunda geldın bu guzel haberi bıze en sonmu verdınküstüm ıste sanayanı senı takıp etmesem hamıle olduğunu bılemıycem.Tebrık edıyorum sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahbolca nazar değmesin,kendine bebeğine çok iyi bak..

evet yaa kusurabakma bebegın telasına yenı topıkleree soru topıklerıne daldım ozur olsun tmm canım benım ınsll rabbıme emanet oda bende ınsll rabbımkorur onu sagolll ınl duaalarınızı beklıyorummm muckkkkkkkkkkk

Afettim haha:60 heyecanını tahmın edebılıyorum canım dualarımız hep senınle

tahlil sonuçlarını aldım demir oranım tam sınırdaymış,b 12 de baya düşük.ilaç verdi et ye dedi,dün hemen etli yemek yaptım
canım dışarıdan işletme okuyorum,aöf 1 sınıftayım tekrar kayıt yeniledim.

suzicim iyi olduğuna sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
iş falan yaparken dikkat et kendine.uzanma bi yerlere,ağır kaldırma,yat uzan keyfini çıkar.hormonları boşver oda hamileliğin cilvesi
günlük fındık ceviz falan ye beslenmene dikkat et.asitli şeylerden kahve,bitki çaylarından uzak dur.

canım doktora gittim benden test istedi pıhtılaşma olabilir dedi.bazen testde çımayabiliyor her ihtimalde ilaç ve iğne veriyoruz dedi kafamı karıştırdı.
testler 1500 lira tutuyor haftaya devlet hastanesinden randevu aldım ücretsiz yapılırsa orda yaptırmayı düşünüyorum.
bide yeni doktor araştırıyorum inşallah bulabilirim.

Canım et ye bol bolekmek de uno veya untad ın ekmeklerınden ye onlarda b vitamını falan cok oluyor,Iyı yapmıssın canım okullusun yanı:))
1500 çokmus ssk anlasmalısı yokmuymus cok garip:44:

Afettim haha:60 heyecanını tahmın edebılıyorum canım dualarımız hep senınle

dıkkat etmeye calısıyorum seker...ınsl saglıklıc alırım kucagımaaa ınsll.ben fakulteye yaptırdım 1 ay sonraya sonuc cıktı ama bedava ve tada guvenlı yapılıyor cnmm tavsıyem ınuver.gıtt hıc bırsey yemek ıstmyrumm hepsı gozumun onune gelıyor vee af edersın ög meye cıkarmaya calısıyorumm ama cok sukur bu gunlerımızeeeeeeee rabbım dıleyen herkese yasatsın ınsll

dıkkt

Canım et ye bol bolekmek de uno veya untad ın ekmeklerınden ye onlarda b vitamını falan cok oluyor,Iyı yapmıssın canım okullusun yanı:))
1500 çokmus ssk anlasmalısı yokmuymus cok garip:44:

canım üniversite hastanesini hatırlatmadan çok iyi oldu tekrar bakayım.bende zeynep kamilden randevu aldım.
test için 1 ay çok uzun süreç.
o zamana kadar tekrar hamilelik olursa ne yapıcam bilmiyorum.

bu arada bulantıyla ilgili sabah suya zencefil mi zerdaçalmi tam bilmiyorum katılıp içilince iyi geliyormuş bi araştır kk da görmüştüm.
az az ye inşallah bulantıların çoğalmaz bebişin de çok nazlı senin yaaa

Nehir bide mercimek ye bol bol o et yerınede gecıyor hemde sağlıklı:))

mercimeği çok severim arada yeşil mercimekte yapıyorum.dün baktım fasulyede faydalıymış etli kuru fasulye yaptım.
vucudumun tekrar toparlanması biraz zaman alır dedi doktor ilaçlar işe yarar inşallah.
geçen gün tvde gördüm kansızlık için pekmez falan iyi geliyor diyorlar yaa günlük alınması gereken ilaçla eş değer 5 kilo pekmez yenmesi gerekir diyorlar.
bende kansızlık yok ama değerim yüksekde değil.
eylülüm iyi fikir verdin akşama en iyisi mercimek çorbası yapayım birazdan kursa gidicem gelince hemencik yaparım.belki içine azıcık et atarım

kuru baklagiller et gibi ya ondan iyi yapmıssın havala soğudu tam da havası,pekmez de her sabah ıc ama cok ıcme bence:))gıtmıssın gec kaldım mutfak da bı kac ısım vardı,soğuk algınlığı da var burnum yanıyoo

dogru nazlı sımdemek yedırmıyor sımdııden benıı uykusuz bırakıyorr e 4 sendır beklenıyor elhamdulılla h bıze bu anları yastanaaaaa cok skr sen arast

ır c nnmm burda 1 ay verdıler sonucuu orayı bılememmmmm ınsll gusel gusel cıkar bu arada da korunmanız gercek hamıle kalsanda sana yazıkk ılac kullanna kdr korunmanz en dogrusu cnmm ınsll yokturda sen onlemını al genedee muck

bende hasta oluyorum galiba:2:
pekmez dün içtim sabahta canım birşey istemedi birazdan belki yerim sonrada ıhlamur içerim.

ilaç kullanmak gerekiyor biliyorum ama bu ay oluruna bıraktım korunmuyoruz.

bende hasta oluyorum galiba:2:
pekmez dün içtim sabahta canım birşey istemedi birazdan belki yerim sonrada ıhlamur içerim.

ilaç kullanmak gerekiyor biliyorum ama bu ay oluruna bıraktım korunmuyoruz.

Ben hasta oldum bileiştahım acık ama:))boğazım ağrıyo birde burnum akıyor,yanıyor..ufo karsısında çay içiyorum gellllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…