Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Olabilir:))kanal d ye bakıyorum kızın sacı cok uzun yaa:)benımde uzamıyo

canım daha önce söylemişimdir belki ağustos başında bende saçlarımı kısacık kestirmiştim 3 ayda 4-5 cm uzamış saçlarım.çok uzatmak istemiyorum artık.
eşimde dahil kısa saç daha çok yakışmış uzatma diyorlar.
azıcık uzatıcam ara boy kullanayım olmadı yine kestiririm
bugünlerde fırsat olursa bitkisel yağların karışımı olan bir yağ karışımı var ondan sürüp bekletiyorum.

evet söylemıstın canım:)ben badem yağı suruyorum.

günaydın kızlar,

Bildirim yapmayı özlemişim

dün

öğleden sonra
kuru fasulye
2 dilim tam tahıllı ekmek

akşam
1,5 kase çorba
1 dilim tam tahıllı ekmek

6-7 gibi 5-6 tane küçük mandalina yedim.

ekmek çok fazla diyeceksiniz ama birden kesmektense orantılamaya çalışıyorum.
bu ay gece tatlılar pilavlar makarnalar saat kaç olursa yedim,öncelikle porsiyonumu azaltacağım bunun bile faydası olacaktır bana.
dün midem daha rahattı.

sabah

omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
salatalık,havuç
1 dilim tam tahıllı ekmek

bugün kurs var.
birazdan meyva yerim.
kursdayken acıkıyorum bunada şöyle bir formül buldum evden çıkmadan önce bugün dünden kalan çorbamı içicem kursdaykende altınbaşak krakerler var ondan alıp yemeyi düşünüyorum,yoksa eve gelene kadar açlıktan ölürüm.

dün sabah tartıldığımda 55,8 dim şişkinliğimde vardı :18::18::18::18:
bakalım hafta sonuna kadar nasıl bir değişiklik olacak.

çizelge yapayım hemen

Son düzenleme:

canım ekmek yemen dikattimi cekti onlar azalsınbende bugun eşimle takıldım sımdı gelebıldım..

canım ekmek yemen dikattimi cekti onlar azalsınbende bugun eşimle takıldım sımdı gelebıldım..

evet canım azaltacağım ama yavaş yavaş yoksa geri geliyo kilolar en azından bu hafta böyle haftaya daha dirençli olur vucudum.
bende kursdan geldim karnım çok acıktı

kahvaltıdan sonra öğlen çorba ve 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim.

kursda yemek için altınbaşak aradım bulamadım browni yedim

eve geldim karnım zil çalıyodu resmen

1 armut 1 elma 1 baklava yedim :18:
şimdide mandalina yiyorum.

ıspanak pişiyo pişince hemencik yiyeceğim

Browni ve baklavamıonun yerıne ekmek yesen daha iyi

arkadaşlar artık işsizim iş bulana kadar vaktımı nasıl gecireceğimi bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyim
küçük bir depresyona girdim ne görürsem fazla fazla yiyorum aldıgım 4 kılo kaça katlandı bılmıyorum
dün eşim bizim burda bir spor salonu var oraya git dedi aylık 70 tl miş acaba ona mı başlasam sonra bırakınca vucut kendini çok salıyor dediler eşim bırakmazsın devam edersın dedi ebru şallının platesını yaparım evde diye düşünüyordum nasıl yapsam sizce

canım inşallah daha güzel bir iş bulursun

önce kendini toparlamaya çalış,evde olduğun sürece çalışırken yapamadığın işlerini önce aradan çıkar bankaya gitmek falan gibi.

çalışmaya tekrar başladığında sporu bırakacakmısın o zaman pilates yapmak daha iyi.spor yaparken belirli bir tempoya alışıyor vucut ve kas yapmaya başlıyorsun bırakıncada kaslar sakmaya başlıyor.

İnsallah daha iyi bir iş bulursun.Bence spor salonuna gitme evde egzersız yap dısarı cık yürü hemde bedava:)stres atarsın,trambolın al zıpla

Arkadaşlar ben de bayram için memlekete gitmiştim ve döndüğümde gördüm ki hiç kilo verememişim ama almamışım da...neyse baktım ki kilomda değişiklik yok ama bel çevremde 2 cm kalınlaşma olmuş. sanırım ödem yaptım. hemen yeşil çaya başladım tekrar. bir de buradaki bir spor salonuna kayıt oldum bugün. önce fitness (40 dk) ve ardından yüzme (30 dk.) gibi bir program belirlediler. umarım işe yarar.

selamlar işlerin yoğunluğundan gündüz giremedim bu hafta
bugunki yediklerimi bildireyim

saba 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı 1 kase k-flakes
ara 2tane eti form büskivi

öğlen 1 kase çorba,4 ymk kaşığı kadar yoğurtlu buğday salatası,1 tabak yeşil salata,

ara 1 tane mandalina,yeşilçay,

akşam 1,5 kase çorba,2çatal makarna,

ara 1 mandalina 10tane kadar fındık.

Kesinlikle işe yarar.

Canım aksam ara öğünde fındık yeme gunduz ye makarna yerıne 1,5 kase corba 2 olabılırdı bence..

SELAMLAR,
sabah 1 simit,3 zeytin,domates,salatalık,1 karper 1 fincan yeşilçay

ara 1 tane kuru kayısı

öğlen 3-4 kaşık kadar mercimek çorba,1 tabak sebze graten,biraz salata,

ara mandalina yiyebilirim,1 fincan yeşilçay

akşam ,z.yağlı taze fasülye 3 ymk kaşığı kadar

ara da meyve yerim büyük ihtimalle

Millet nerdesiniz yahu:)

menüm

sabah 1 bardak maydonz suyu

kahvaltılık istemedim bugun 1 küçük paket kraker ve yeşil çay içtim

ara 1 mandalina

öğlen
1 kase yoğurt çorbası,1 tabak salata,1 kaşık kısır 3 kaşık kadar tavuk döner

akşam anneme gidicem ne yersem az yerim :)
3 litre suyumu içiyorum

selam kızlar,
bugünlerde pek giremiyorum.ingilizce diksiyon kursları derken aöfnün kaydını da yenilettim.
ocakta sınav var bugün kitaplarımı aldım bir kısmınıda daha sonra alıcam 7 ders var :18: 3 ünden daha önce geçmiştim onun yerine başka dersler vermişler sanırım önce tercih yapmam gerekiyormuş yapmadığım için 3 ders fazla görücem.

İngilizce ve diksiyondan fırsat bulamıyordum şimdi hiç nefes alamıcam galiba

kursdan eve gelince açlıktan kendimi zor atıyorum meyva yiyorum.dersler benim iştahımı açtı galiba
çok çabuk acıkıyorum.kansızlıkta oluşmaya başlamıştı bende sanırım artmaya başladı testler pazartesi çıkacak inşallah değerlerim çok düşük çıkmaz :26:

fırsat buldukça gelirim görüşürüz

İnsallah daha iyi bir iş bulursun.Bence spor salonuna gitme evde egzersız yap dısarı cık yürü hemde bedava:)stres atarsın,trambolın al zıpla

iş bulana kadar işsizlik maaşına başvurdum kabul edilirse rahatlıycam.:44: spor salonu da ona bağlı ben mamakta oturuyorum burda park yok yürümek için gitseniz rahatca yürüyemezsiniz yürüyüş yolu var küçük ama iş görür onun yannda inşaat var bi bayan için tehlikeli çoğu ev soba kullanıyor kömür kokusundan nefes alınmıyor birde buz gibi havası var. ben batıkentte oturuyordum orda çok uzun parklar vardı büyük yürüyüş yolları spor aletleri genci yaşlısı sabah erkenden spora gelirdi temiz hava en çokta bu yüzden özlüyorum batıkenti

hepsı super ama muhtemelen sen yemeğini yedincorba salata sebze yersen bısey olmaz..

evet yoksun canım,ders ve soğuk istah acıyor buna cok cok emınım,üşüyorum ve usudukce acıkıyorum sonra bıseyler yıyorum ısınıyorum sonra tekrar o sekılde:)))unıversıte mı hazırlanıyosun anlamadım.

Mamak a hiç gitmedğim için nasıl bir yer bilmiyorum,eşimin sevdiği bir semt değil:)eryamandayım canım ben,batıkent de güzel spor acısından.Dediğin gibi kööür kokulu,yüryüş için elverişli değilse salon iyi fikir..Kışın soğukta yürüyüş zor oluyo zaten

Kızlar bende evlendikten sonra çok kilo aldımm ne kadar süredir diyettesiniz, püf noktalarınız neler ve başaranlar var mı ben de motive olurum belkim

kızlarrr tabloya beni de eklermisiniz rica etsem

boy : 162
kilom : 58.6 önceden 55 tim bir bucuk ayda cıktım bu kiloya evlendikten sonra (( ve daha iki aylık evli sayılım (

hedef kilom : 49 ama herkes 55 olsan yeter diyor . siz yinede hedef kiloyu yazın ben duruma göre değiştiririm

başlama tarihim diyete 08.11.2012

Son düzenleme:

nehircim yediğimi yazayım o akşam 1 kaşık yeşil mercimek yemeği yedin 2 küçük dilimde havuçlu kek yedim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…