Mamak a hiç gitmedğim için nasıl bir yer bilmiyorum,eşimin sevdiği bir semt değil:)eryamandayım canım ben,batıkent de güzel spor acısından.Dediğin gibi kööür kokulu,yüryüş için elverişli değilse salon iyi fikir..Kışın soğukta yürüyüş zor oluyo zaten
iyiki eşin sevmiyor :) batıkentte yaşadıktan sonra sevilecek bir yer değil hayat şartları işte :) işsizlik sigortası da olması kızlar siz siz olun sigortanızda 5 günden fazla boşluk olmuyor bu yüzden kabul edilmemişşimdi ebru şallı ya geri döndüm :) daha başlamadım çünkü bir türlü evime gidemiyorum ev kutup gibi soğuk bakalım hayırlısı
uzun zamandır yazmıyorum kızlar cok üzgünüm bu yüzden dolayı
rejimime kaldığım yerden devam ediyorum.
yalnız son iki gündür mozaik pasta yapmıstım ondan birer dilim yiyorum günde. malum o da cok yağlı ya. bu yüzden diğer öğünlerimi epey azalttım yok denecek kadar.
sürekli protein ve sebze ağırlıklı et ağırlıklı beslendim son üç gündür.
sekersiz kahve içtim iştahımı kestim bol bol.
salata yemeyen ben artık salata alıyorum yemeklerin yanında.
dün öğlen kısır yedim . sabah kahvaltısını normal yapmıstım.
kısır kilo aldırmıyormus bunu öğrendim.
aksamda gece yatmadan bir kase corba ve yoğurt yedim.ekmeksiz.
bu sabah kalktığımda bir kase cornfleks yedim sonrasında bir fincan light süttlü kahve ictim ama sekersiz. o beni oldukca tok tutuyor ve iştahımı kesiyor.
dün kiloma baktığımda 57,5 civarındaydı. bu öğlen tekrar bakıp buraaya not düşeceğim :))
benim aldığım kilolaı vermem lazım:18::18::18:
hafta başı başlayacağım inşallah gelmemek üzere giderler:26:
İnsallah bu hafta bası gercekten baslarsın.Bu arada nasılsın hasta değilsin dımı?
inşallah canım 56 kiloyu görüyorum sabahları:18::18::18::18::18::18:
kendimi acilen toparlamam lazım
yok canım hasta olmadım oluyorum sanmıştım.
Eski kılon oluyor verırsın stres yapma:))ben malesef hastayım dun dr da gittim antibiyotiğe basladım hem grip hemde boğazımda modul varmısspor falan da yapamıyorum cok hareketsız hıssedıyorum kendımı. Çok dikkat ett meyve ye mandalına portakal elma
canım çok geçmiş olsun sende dikkat et kendine.
ben zatn spor yapmıyordum kala kaldım böyle
meyvayı ihmal etmiyorum canım kivide de c vitamini var
sen napıyon bakalım bu satte ne işin var nette kocişin yokmu
Saol canımm,bol meyve yiyorum sporuda birden kesınce sıskın hıssedıyorum kendımı
Eşimi bekliyorum,eğitimi var ılk yardım için sirket zorunlu gönderdı.Dun de yoktu aksam 9 da geldı:)5 saat ders göruyor.Haftaya cumartesı de sınavı var
sen kilo aldınmı peki ?
ebru şallı pilates yapıyorya çok hevesleniyorum bide türkmaxda yapıyorlar bugün zumba yaptılar çok eğlenceli.
bu ay normal atlatırsam belki önümüzdeki ay yaparım
eğitim şart
şaka bi yana o ilk yardım kursları çok önemli aslında.
benimde kocişim yoldaymış bi yarım saate kadar gelir herhalde özledim onu
Aldım canım ve bu kafayla gidersem eskiye dönmem kaçınılmazben iyilesince zıplıycam da hep bır sey oluyor spor yapamıyorum...
Hee ilk yardımcı oldu bana aksam bebek boğulmasında napılır anlatıyorrr dedım kii öss ye calıssana sendiğer hedefimiz o olucak insallah su sertıfıkasını alsın da bi..
benımkı bakalım kacta gelıcek,hastayım corba yapanım yok yaaaaa
yok alma o kiloları,kolayına vermedik
benim durumu biliyosun ondan dolayı metobolizmam değişti ama sen iyileş ve hemencik sporuna başla.
benimde cuma günü ingilizce sınavım var şimdi netten test çözmeye çalışıyorum.
hazır çorba yap canım varsa evde,yada mercimek çorbası.
canım eşim her an kapıyı çalmak üzere öpüyorum dikkat et kendine aç kalma iyi akşamlar
beni görenlerin hepsi diyete başladı İLHAM MELEĞİ
Kızlar bende aranıza katılabilir miyim? Bende evleneli 14 ay oldu ilk yıl kilo almadım sabah çok erken saatlerde kalkmak zorunda idim gün içinde hareket edince de kilomu korudum ama bu yıl öğlen okula gidiyorum geç saatte kalkıyorum 6 kilo almışım 63 kiloyu gördüm biraz diyet yaptım bu sabah aç karnına 59 u gördüm ama 3-4 kilo daha vermek istiyorum ve kalıcı olsun istiyorum sizinle devam edebilir miyim?
Bu arada ben nişanlıyken 72 kiloydum düğüne yakın zayıfladım 53-54 lere kadar düştüm sonra biraz dikkat etmedim 57 kilo ile evlendim.( boyum:160cm)
sabah tartıldım 56,2 yim.
dün akşam çok yedim üzerinede 2 dilim kek
bugün dikkat etmeye başlıyorum.
temizlik yapmam lazım hiç içimden gelmiyo.
azıcıkda ütü var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?