bana denk gelmedi demekki,öğrendiğim iyi oldu geri kalmayayım
canım burası sabaha göre daha iyi idare eder ama çok sıcak değil ben üşüyorum ayaklarım hala üşüyo
dışarı çıkınca biraz güneş alayım
Ne demişler ama geç olsun güç olmasın:))neresınden Ankara nın canım?nehır hava nasıl?
mamak tayım ben soğuk oluyor oranın havası
Güneşli yani burası kapalı Ankara basladı kasvete:))yaz gelene kadar hep böyle oluyo cok ender cıkıyo gunes..Camasırlarım kurumadı :18:daha yarın da yıkıycam:S
ankarada baya soğuk oluyor doğalgazada zam geldi Allah yardımcımız olsun.
bende güneşi kaçırmadan dışarı çıkayım.
canım çamaşırlar zor oluyor gerçekten bizim gelinde kurutma makinesi istiyor abim yılbaşı gibi alıcam dedi.
sende araştır istersen,taksitle olunca aylık ödemelerin daha kolay olur.
Nehirasi inşallah canım inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini:)
Efeeylul sen neden gitmiyorsun kayınvalidenlere cnm (yada nasıl gitmiyorsun kocanı nasıl ikna ettin işin sırrını vwer banaaa :)))
Nehirasi inşallah canım inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini:)
Efeeylul sen neden gitmiyorsun kayınvalidenlere cnm (yada nasıl gitmiyorsun kocanı nasıl ikna ettin işin sırrını vwer banaaa :)))
Aynen zam gelmeden stoklandı,km lerce kuyruk biz alamadıkkac saat bekledı ınsanlar..Benım kendı evim olmadığı ıcın alamam cok esya var daha kucuk eve cıkarsam coğu bosa cıkıcak,suan bile yerim yok:44:
selam canım nasılsın
inşallah salı akşamı yada çarşamba yazarım.
bizde varmı bilmiyorum ama biz hiç öyle almıyoruz:44:fatura geliyo sadece.
anladım inşallah bizimde evimiz olur
:)Amanında amanın kim gelmişhosgeldın canım Aslında aramızda kavga,tartısma falan olmadı esımın ailesiyle bazı konularda uyusamadık,daha doğrusu bıze cephe aldılar verdıklerı sözu tutmadılar..bende görusmeme kararı aldım 8 aydır görmuyorum,ama yüzsüzlükte sınır tanımayan kayınvalıdem hala slm yollar gıcıklığına esım benı haklı bulduğu ıcın saygı duyuyor kendıde zorunda kalmadıkca gidip gelmez:))
selam canım nasılsın
inşallah salı akşamı yada çarşamba yazarım.
bizde varmı bilmiyorum ama biz hiç öyle almıyoruz:44:fatura geliyo sadece.
anladım inşallah bizimde evimiz olur
:)
hoşbuldum cnm :) valla bu aralar bende gıcığım kayın valideme ameliyat oldu herşeyine koştum diğer eltim altında oturduğu halde arada bir çıkıyor yANINA ama yine kıymetli olan o. bayramın 2.günü istanbula gitmicekmişim etleri ayarlıcakmışız o tek başına yapamazmış. ben de dedimki eşime ben gidicem sen kal anana yardım et :) ve sonuç ben 1. günü gidiyorum eşim arkadan isterse gelirrr isterse gelmezz zaten zaman kolluyorum istanbula gidebilmek için annemleri görmek için 1 gün fazladan olsun şöyle doya doya sohbet edelim diye. sinirlerimi bozdular ama yindee eşim ailesine çok düşkündür onlara asla karşı gelemiyor ama bana sökmez artık gözüm açıldı :))
Evet faturalı olanlar var bızım kartlı dolduruyosun o sekılde ,su da kartlı:))su kontrol etmeyınce sussuz kalabılıyorsun fatıra daha ıyı su konusunda.
:)
hoşbuldum cnm :) valla bu aralar bende gıcığım kayın valideme ameliyat oldu herşeyine koştum diğer eltim altında oturduğu halde arada bir çıkıyor yANINA ama yine kıymetli olan o. bayramın 2.günü istanbula gitmicekmişim etleri ayarlıcakmışız o tek başına yapamazmış. ben de dedimki eşime ben gidicem sen kal anana yardım et :) ve sonuç ben 1. günü gidiyorum eşim arkadan isterse gelirrr isterse gelmezz zaten zaman kolluyorum istanbula gidebilmek için annemleri görmek için 1 gün fazladan olsun şöyle doya doya sohbet edelim diye. sinirlerimi bozdular ama yindee eşim ailesine çok düşkündür onlara asla karşı gelemiyor ama bana sökmez artık gözüm açıldı :))
takipte olacağım cnm :) dua edeceğim aynı zamanda
Canım bu hep böyledir en cok kosturan yardımcı olan değersızdır,uzak dur sen daha değerli olursun mesafenı koru..Bak ben ılk evlendığımde öyleydım ık haftada bır caya gıderdım bana hızmet ederdı mutlu olurdu saygı cercevesınde sohbet ederdık,dığer gelını alt katta oturuyo temızlığını yaptırır ılıskılerı cıvık cıvıkGit canım hasretini gider ailenle bosver esınde gelırse gelmesse bence tatıl boyunca kal..
Dediğin gibi cnm ne kadar samimiyet okadar cıvıklık bundan sonra bendende göremez o yakınlığı... kaayın validem önce bana söyledi kal dedi etleri ayarlarsınız ben kabul etmeyince eşime söylemiş sanki ben saksıyım eşim in demesiyle olcakmış gibi onada sinirlendim... eşimde dedi birlikte yaparız akşamda yola çıkarız uyanığa bak bee insanı aptal yerine koymaları sinir bozucu olan... Neyse salla umursamıyorum artık :)) Güzel şeylerden konuşalımm :)))
susuz kalmak kötü olur canım.
bende kayınvalide değilde görümcem var kendini birşey sanıyor sanki ben 18 yaşında çocuğum illa kendisi biliyor herşeyi evime geliyor tek birşey yapmıyor hemen ortalıktan uzaklaşıyo sonrada eşime ben çekiniyorum falan diyo çok fena yaaa.evindede yemek falan yapılacak hemen çağırıyor yardıma bana gelince büyüğüm benden birşey isteme ayaklarına takılıyor.
Allaha havale ettim benimle ne alıp veremediği var bilemiyorum bayramda kayınvalidemde olacağız oda orda olacak aynı ortamda olmak istemiyorum eşimide üzmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.bu kadar iki taraflı oynayan bir insan görmedim kaç yüzlü hiç seçemiyorum.
bayramda belki kavga bile çıkabilir en son saçma sapan şeyleri oldu birşey söylese konuşmam konuşursamda susmam kırarım çok fena.
çok sağol canım
susuz kalmak kötü olur canım.
bende kayınvalide değilde görümcem var kendini birşey sanıyor sanki ben 18 yaşında çocuğum illa kendisi biliyor herşeyi evime geliyor tek birşey yapmıyor hemen ortalıktan uzaklaşıyo sonrada eşime ben çekiniyorum falan diyo çok fena yaaa.evindede yemek falan yapılacak hemen çağırıyor yardıma bana gelince büyüğüm benden birşey isteme ayaklarına takılıyor.
Allaha havale ettim benimle ne alıp veremediği var bilemiyorum bayramda kayınvalidemde olacağız oda orda olacak aynı ortamda olmak istemiyorum eşimide üzmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.bu kadar iki taraflı oynayan bir insan görmedim kaç yüzlü hiç seçemiyorum.
bayramda belki kavga bile çıkabilir en son saçma sapan şeyleri oldu birşey söylese konuşmam konuşursamda susmam kırarım çok fena.
çok sağol canım
Boşver canım ya aman kocam yıpranmasın üzülmesin diye diye kendin yıpranıp çaputa dönüyorsun sonra kalkıp kıymet verenin çıkmıyor bunu öğrendim 1,5 yılda ...
Aynen salla canımneden bukadar ailelerine duskun oluyorlar anlamıyor adalet ıstıyorum:))haklıya haksıza durust olmak lazım..Arada senın bloğuna bakıyorum canım sen neler yapıyosun öyleee kendını cok gelıstırdın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?