Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy saol cnm uğraşıyorum işte yaa bişiler yapmaya çalışıyorum :)) 40 gün önce dedemi kaybettik ozamandan beri uğraşmıyorum o işlerle yoksa çook özledim şeker hamurumuu pek heveslenemiyorum bi depresyon hali hakim... ( ama vakit bulamıyorum hep koşuşturmaca geçip gidiyor günlerr
mesaj tekrarı...
ben yaptımmı yerimm o yuzden yaklasmıyorum ıstahım cok acık ya
Bence lafını esırgemıyceksen kenara cekıp söyle ortam da huzurusuzluk olmasın mesafenı koru cok fazla da kalmassınız gecer gıder
bende bu topiğe ilk geldiğim zamanlar yoğurt yapmaya başlamıştım hala yapıyorum dünde peynir yapmaya çalıştım geçen hafta mayasız yaptım güzel oldu bu seferki maya ile nasıl oldu bilmiyorumBugün lıght sutle yoğurt yaptım sanırımda tuttumaya da hazırdı hahaa:))lıght ayran yapıcam onunla
eşim bana birşey demiyor benim çabuk sinirlendiğimi bildiği için sadece sabırlı olmaya çalış yinede lafını esirgeme diyo.Boşver canım ya aman kocam yıpranmasın üzülmesin diye diye kendin yıpranıp çaputa dönüyorsun sonra kalkıp kıymet verenin çıkmıyor bunu öğrendim 1,5 yılda ...
ben pek kurabiye sevmiyorum ama benimde bu aralar iştahım acayip açık ne yapsakki bu iştahları...:26:
yok canım ben neysem oyumdur oda yeri gelince aileyi beraber tutmaya çalışan kişi yeri geliyo laf sokan yeri gelincede işi düşen.bana birisi olsa hiçbirşey demem huyudur kişiliğidir derim değişken olunca dayanamıyorum.ben lafımı asla esirgemem eşim bilir içimde ne hissediyorsam onu söylerim arkasından konuşacağıma yüzüne söylerim oda arkamdan konuşmayı bilir ancak terbiyesiz kadın.
bende bu topiğe ilk geldiğim zamanlar yoğurt yapmaya başlamıştım hala yapıyorum dünde peynir yapmaya çalıştım geçen hafta mayasız yaptım güzel oldu bu seferki maya ile nasıl oldu bilmiyorum
eşim bana birşey demiyor benim çabuk sinirlendiğimi bildiği için sadece sabırlı olmaya çalış yinede lafını esirgeme diyo.
Allahım o art niyetli insanları sana havale ediyorum sen ne yapacağını çok daha iyi bilirsin.
kızlar ben gidiyorum markete öpüyorum sizi görüşürüz
ankarada baya soğuk oluyor doğalgazada zam geldi Allah yardımcımız olsun.
bende güneşi kaçırmadan dışarı çıkayım.
canım çamaşırlar zor oluyor gerçekten bizim gelinde kurutma makinesi istiyor abim yılbaşı gibi alıcam dedi.
sende araştır istersen,taksitle olunca aylık ödemelerin daha kolay olur.
canım şerbetli tatlımı sütlümü?
aynen canımYapıcak bır sey yok ınsan bunalım takılıncada yıyor,mutlu oluncada
lafını esirgeme zaten herkesın ıcınde konusma yuzune söyle yanlızken...kolay gelsın görusuruz...
kurutma makinesini bende düşündüm sonra vazgeçtim pahalı olmaz mı dışarda açık hava da zorda olsa kuruyor ama bi de bunun elektrik faturası olur ne kadar
hiç bilmiyorum canım değişik bişeyler olsun istiyorum ama
selam kızlar size güzel haberlerle geldim
hamileyim
bugün kan testi yaptıdım 56 çıktı biraz düşük reglimden 1 gün önce test yaptırmamında etkisi var sanırım.
bayramdan sonra tekrar test yaptırcam o zamana kadar artar inşallah:26:
bu arada eşimede güzel bir sürpriz yaptım
inşallah bu sefer hayırlı bir bebiş nasip eder rabbim hayırlısını verir bize :26:
hamileyim
bugün kan testi yaptıdım 56 çıktı biraz düşük reglimden 1 gün önce test yaptırmamında etkisi var sanırım.
inşallah bu sefer hayırlı bir bebiş nasip eder rabbim hayırlısını verir bize :26:
hamileyim
ay canım benim yaa allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah çook sevindim allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...
Bak söz verdim ve eşim yanındayken geldiimmmçok sevindim canım hayırlısıyla insallah sağlıklı bir şekilde güzel bir hamilelik geçirirsinnn.Seni gönülden kutluyorum
hayırlı olsun canım sanırım ilk bebeğin yani ilk çocuğun A llah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım kutluyorum seni...
herkese hayırlı bayramlar..........
kızlar dün akşam kanamam oldu düşük yaptım.
herşeyin hayırlısı demekden başka birşey gelmiyor elimden.
herkese hayırlı bayramlar..........