Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Okudum canım anneannecığını de okudum allah rahmet eylesın basın sağolsun,cok becerıklısın..Zamana bırak kendını sal ruzgara sacını

Bence lafını esırgemıyceksen kenara cekıp söyle ortam da huzurusuzluk olmasın mesafenı koru cok fazla da kalmassınız gecer gıder

yok canım ben neysem oyumdur oda yeri gelince aileyi beraber tutmaya çalışan kişi yeri geliyo laf sokan yeri gelincede işi düşen.bana birisi olsa hiçbirşey demem huyudur kişiliğidir derim değişken olunca dayanamıyorum.ben lafımı asla esirgemem eşim bilir içimde ne hissediyorsam onu söylerim arkasından konuşacağıma yüzüne söylerim oda arkamdan konuşmayı bilir ancak terbiyesiz kadın.
Bugün lıght sutle yoğurt yaptım sanırımda tuttumaya da hazırdı hahaa:))lıght ayran yapıcam onunla
bende bu topiğe ilk geldiğim zamanlar yoğurt yapmaya başlamıştım hala yapıyorum dünde peynir yapmaya çalıştım geçen hafta mayasız yaptım güzel oldu bu seferki maya ile nasıl oldu bilmiyorum

Boşver canım ya aman kocam yıpranmasın üzülmesin diye diye kendin yıpranıp çaputa dönüyorsun sonra kalkıp kıymet verenin çıkmıyor bunu öğrendim 1,5 yılda ...
eşim bana birşey demiyor benim çabuk sinirlendiğimi bildiği için sadece sabırlı olmaya çalış yinede lafını esirgeme diyo.

Allahım o art niyetli insanları sana havale ediyorum sen ne yapacağını çok daha iyi bilirsin.

kızlar ben gidiyorum markete öpüyorum sizi görüşürüz

ben pek kurabiye sevmiyorum ama benimde bu aralar iştahım acayip açık ne yapsakki bu iştahları...:26:

Yapıcak bır sey yok ınsan bunalım takılıncada yıyor,mutlu oluncada

lafını esirgeme zaten herkesın ıcınde konusma yuzune söyle yanlızken...kolay gelsın görusuruz...

Son düzenleme:

kurutma makinesini bende düşündüm sonra vazgeçtim pahalı olmaz mı dışarda açık hava da zorda olsa kuruyor ama bi de bunun elektrik faturası olur ne kadar

Yapıcak bır sey yok ınsan bunalım takılıncada yıyor,mutlu oluncada

lafını esirgeme zaten herkesın ıcınde konusma yuzune söyle yanlızken...kolay gelsın görusuruz...
aynen canım

kurutma makinesini bende düşündüm sonra vazgeçtim pahalı olmaz mı dışarda açık hava da zorda olsa kuruyor ama bi de bunun elektrik faturası olur ne kadar

canım ben evlenmeden 1 hafta önce almıştım C sınıfı yaklaşık 3,5 yıldır kullanıyorum elektrik biraz fazla geliyor bana 100 liradan aşağı gelmiyor ama bunun içinde ocakta var mikrodalgada derindondurucu fırın ütü çamaşır mak.bulaşık mak.buzdolabı tvde var.varda var yani.ütüde çok elektrik harcıyor kırışık kıyafetlerle dışarı çıakbiliyormusun çıkmıyorsun.ben C sınıfı aldığım için faturaya biraz fazla yansıyor ama A sınıfı makinenin elektrik tüketimi daha az olur.
alırken başta 300-500 lira fazla verirsin ama elektrik tüketiminde kar edersin neticede yıllarca kullanacaksın.
ilk başta gereksiz birşeymiş gibi geliyor ama dışaıda o soğukta karda kışda çamaşır asması ne zordur bilirim bide 1 hafta kurumaz.
vallahi ben hep çevremdekilere tavsiye ediyorum çamaşırı kupkuru yapıyor battaniyenide kurut kilim falanda.çamaşırın çokluğuna ve ıslaklık durumuna göre değişir en fazla 2-2,5 saatte kupkuru oluyor.
evet fatura çok geliyor ama aldığıma pişman olmayacağım beyaz eşyalarım arasında

hiç bilmiyorum canım değişik bişeyler olsun istiyorum ama

canım kkda elossa'nın mutfağı topiğine bakabilirsin.
birde şimdi keşfettim facede fatonun mutfağı diye bir sayfa var ne arasan var bi göz at istersen.

selam kızlar size güzel haberlerle geldim
hamileyim

bugün kan testi yaptıdım 56 çıktı biraz düşük reglimden 1 gün önce test yaptırmamında etkisi var sanırım.
bayramdan sonra tekrar test yaptırcam o zamana kadar artar inşallah:26:
bu arada eşimede güzel bir sürpriz yaptım
inşallah bu sefer hayırlı bir bebiş nasip eder rabbim hayırlısını verir bize :26:

ay canım benim yaa allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah çook sevindim allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...

Bak söz verdim ve eşim yanındayken geldiimmmçok sevindim canım hayırlısıyla insallah sağlıklı bir şekilde güzel bir hamilelik geçirirsinnn.Seni gönülden kutluyorum

hayırlı olsun canım sanırım ilk bebeğin yani ilk çocuğun A llah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım kutluyorum seni...

ay canım benim yaa allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah çook sevindim allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim canım

Bak söz verdim ve eşim yanındayken geldiimmmçok sevindim canım hayırlısıyla insallah sağlıklı bir şekilde güzel bir hamilelik geçirirsinnn.Seni gönülden kutluyorum

sağol canım inşallah sağlıklı büyürde bu sefer gelir sıpa

hayırlı olsun canım sanırım ilk bebeğin yani ilk çocuğun A llah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım kutluyorum seni...

evet canım ilk bebek,zamanı geldiğinde darısı inşallah sizlerinde başınıza
herkese hayırlı bayramlar..........

hayırlı bayramlar

kızlar dün akşam kanamam oldu düşük yaptım.
herşeyin hayırlısı demekden başka birşey gelmiyor elimden.

merhabalar kızlar ben geldimmmm ınsl..kalorısızz gunler gecırırız bayram tatılınde aldım kg sanırım .sayfaya baktım nehır hamısmı acaba dıe gırdım topıge baktım hamıs !!!!sayfaları okudukcaaa gerı uzuldumm :26:her seyın hayırlısııı ınsl... nehırcımm sende kan pırtılasması olabılır yoksa bu kadar basıt dusuk olmaz sana tavsıyemm en kısa zamanda bır fakulte hastanesınde genetık bolumunde kan pırtılasma testı yaptır ve ignelerı kullan bunlarla ılgılı topıkler var gercı dr danıssan söyler o sana benım bebegımın olmamasında da etken olabılırmıs bende 1 ay once testı verdım yarın cıkacak sonuc ınsl..hkkımızda hayırlısı olsun ınsl..3.bebegın saglıklıca gobısınde kalırr her seyın hayırlısı rabbbım bol sıfa versın ve sabrınızı arttırsın muckkkkk
kızlar dün akşam kanamam oldu düşük yaptım.
herşeyin hayırlısı demekden başka birşey gelmiyor elimden.

herkesı cok opuyorumm canlar.....

günaydın kızlar,
kilo aldım
sabahları 55,5 akşamları 57 i görebiliyorum.
sabahta börek poğaça yedim.bu akşamı daha hafif şeyler yiyerek geçirip yarın itibariyle sağlıklı beslenmeye karar verdim.
vucut dengem bozuldu kendimi toparlamam lazım.

bugün kurs var arada birşeyler yemem lazım yoksa akşam eve gelene kadar çok acıkıyorum.sabahtan kalan 1 poğaça var onumu yanıma alayım başka birşey mi yiyeyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…