aleyküm selam canım,regl dönemınde fazla cıkması normal,regl bıttıkten 3 gun sonra falan daha eksık cıkabılırsın..
selam canım,
fitnessa gittiğim zaman regli döneminde bizi tartmıyorlardı.değişkenlik gösterebiliyormuş.
inşallah haftaya daha iyi kilo verirsin canım
pilavımı ocağa koydum pişmesini bekliyorum
cacık yapmayayım hava soğuk iyice üşürüm turşuyla yerim
annemler için henüz bir plan yapmadık canım,işleri var biraz bitsinde sonra gelirler inşallah özledim vallahi
Ilk evlendığım dönemden beri yapıyorum aynı dısarda satılan gibi oluyo:))evde ya da yakın yerlere gideriz beypazarına olabılır..
afiyet olsunn dıyette pilavbayramdan sonra bunlar olmasın kendım ıcınde aynısı:))
bısey değil canım mutlaka yap sen calısıyorsun hem pratik hemde bayatlamıyo,doğalgaz da önemlı insallah gelır bır an önce soğuk yerde yasıyosun heralde
içim rahatladı çünkü daha çok kilo vermemi bekliyodum neyse sen yine güncellersin eylülcüm 200gr 200gr'dır :)
bu arada bugun yediklerim
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı 2tane ıspanaklı sigara göreği
ara yeşilçay
öğlen.1 kase tarhana çorbası 2 tane mercimek köftesi yağsız,1tabak salata
ara yeşilçay 1elma yiyebilirim
akşam 1kaşık pilav 2 kaşık tavuk döner, yiyebilirim :)
bende bayramda kayınvalidem için tatlı yapıcam ama ne yapıcağıma bi türlü karar veremedim fikriniz varmı?
bende bayramda kayınvalidem için tatlı yapıcam ama ne yapıcağıma bi türlü karar veremedim fikriniz varmı?
Ankara nın göbeğinde apartmana doğalgaz bağlanmadığı için 7 aydır kv evinde kalıyoruz ah bi gelse bayram yapıcam
7 aydır evime hasret kaldım dün yine kontrole geldiler 15 gün daha ertelemişler apt da eksikler varmış arapsaçına döndü yanımızda inşaat başlamamıştı bile onlar taşındı biz kaldık işte durum bu ev ev diye sayıklamam bundan
tarif için çok sağol canım.
eşin yanında olsunda istediğiniz yere gidersiniz malum 6 gün oldu tatil
Ankara nın göbeğinde apartmana doğalgaz bağlanmadığı için 7 aydır kv evinde kalıyoruz ah bi gelse bayram yapıcam
7 aydır evime hasret kaldım dün yine kontrole geldiler 15 gün daha ertelemişler apt da eksikler varmış arapsaçına döndü yanımızda inşaat başlamamıştı bile onlar taşındı biz kaldık işte durum bu ev ev diye sayıklamam bundan
kv ne canım :44:
Bişey değil canım:)bıze 5 gün esım özel sektörde olduğu için ama olsun bu bıle yeter..
kayınvalıde demek dıye bılıyorum ben:kv
kayınpeder:kp diye
vallahi hiiç aklıma gelmedi
lojman falan diye düşünmüştüm nerden bulursunuz böyle şeyleri
kayınpedere bittim ama kp kpss gibi
Ben icat etmedımkk da öğrendim hahaa
daha neler öğreneceğiz
benim ütü şimdilik yattı
birazdan markete gidicem,yarında kan testi yaptırcam kursdan sonra alırım hayırlısı olur inşallah.
bir kaç gün daha beklerdim ama araya bayram giriyor.
geçekten zaman çabuk geçiyor.Evet ılk zaman bende anlamamıstım:))herseyın hayırlısı olsun canım benım:))söylememe gerek yok yazarsın.Hatırlarmısın destına06 ılk burda hamile olduğunu öğrendi diyet günlüğünü bıraktı gecende baktım aralıkda dunyaya gelıcek bebeği gunler cok cabuk gecıyorr..
geçekten zaman çabuk geçiyor.
oda birşeymi ben ikinciyi düşünüyorum diye kötü bir espri yapmadan kendimi alamıyorum.
herşeyin hayırlısı bu ay korunmadan sonra ilk ayımız ama bu ay garip şeyler hissediyorum 1-1,5 haftadir tabi Allah bilir.
çarşamba güzel haberlerle gelirim inşallah
Sendemı ankaradasın göbeği kızılay cankaya ulus falanmı:))ınsaat ısı zor bıtmıs olunca daha ıyı oluyo ıskan derdi falan,cevre duzeni...
kv ne canım :44:
bizim derdimiz yönetici hastaneye yatmış ondan başka kimse bakmadı öyle aylarca kaldı daha iki aydır apartmanla ilgilenmeye başladı
kayınvalide demekmiş burda öğrendim
Allah izin verırse neden olmasın,hayırlısıyla gelsın ınsallah söylemıstın hıslerını emın gibi hatta arıfe gunu sırf senın ıcın gelıcem bakıcam(esım evdeyken nete yaklasmıyorum)
bizim derdimiz yönetici hastaneye yatmış ondan başka kimse bakmadı öyle aylarca kaldı daha iki aydır apartmanla ilgilenmeye başladı
kayınvalide demekmiş burda öğrendim
Ne demişler ama geç olsun güç olmasın:))neresınden Ankara nın canım?nehır hava nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?