Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

aleyküm selam canım,regl dönemınde fazla cıkması normal,regl bıttıkten 3 gun sonra falan daha eksık cıkabılırsın..

içim rahatladı çünkü daha çok kilo vermemi bekliyodum neyse sen yine güncellersin eylülcüm 200gr 200gr'dır :)
bu arada bugun yediklerim

sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı 2tane ıspanaklı sigara göreği

ara yeşilçay

öğlen.1 kase tarhana çorbası 2 tane mercimek köftesi yağsız,1tabak salata

ara yeşilçay 1elma yiyebilirim

akşam 1kaşık pilav 2 kaşık tavuk döner, yiyebilirim :)

Son düzenleme:

Ankara nın göbeğinde apartmana doğalgaz bağlanmadığı için 7 aydır kv evinde kalıyoruz ah bi gelse bayram yapıcam
7 aydır evime hasret kaldım dün yine kontrole geldiler 15 gün daha ertelemişler apt da eksikler varmış arapsaçına döndü yanımızda inşaat başlamamıştı bile onlar taşındı biz kaldık işte durum bu ev ev diye sayıklamam bundan

Güncelledım canım ıcını rahat tut cok normal bır durum,menunde aksam pilav yeme diyorum 4 kasık tavuk döner ye mesela cunku börek yemıssın....

bende bayramda kayınvalidem için tatlı yapıcam ama ne yapıcağıma bi türlü karar veremedim fikriniz varmı?

Ben gecen bayramda kayınvalıdemın rıcası uzerıne meyve soslu hashaslı tatlı yapmıs onu yapabılırsın..

Sendemı ankaradasın göbeği kızılay cankaya ulus falanmı:))ınsaat ısı zor bıtmıs olunca daha ıyı oluyo ıskan derdi falan,cevre duzeni...

kv ne canım :44:

Ben icat etmedımkk da öğrendim hahaa

daha neler öğreneceğiz
benim ütü şimdilik yattı
birazdan markete gidicem,yarında kan testi yaptırcam kursdan sonra alırım hayırlısı olur inşallah.
bir kaç gün daha beklerdim ama araya bayram giriyor.

Evet ılk zaman bende anlamamıstım:))herseyın hayırlısı olsun canım benım:))söylememe gerek yok yazarsın.Hatırlarmısın destına06 ılk burda hamile olduğunu öğrendi diyet günlüğünü bıraktı gecende baktım aralıkda dunyaya gelıcek bebeği gunler cok cabuk gecıyorr..

geçekten zaman çabuk geçiyor.
oda birşeymi ben ikinciyi düşünüyorum diye kötü bir espri yapmadan kendimi alamıyorum.
herşeyin hayırlısı bu ay korunmadan sonra ilk ayımız ama bu ay garip şeyler hissediyorum 1-1,5 haftadir tabi Allah bilir.
çarşamba güzel haberlerle gelirim inşallah

Allah izin verırse neden olmasın,hayırlısıyla gelsın ınsallah söylemıstın hıslerını emın gibi hatta arıfe gunu sırf senın ıcın gelıcem bakıcam(esım evdeyken nete yaklasmıyorum)

Sendemı ankaradasın göbeği kızılay cankaya ulus falanmı:))ınsaat ısı zor bıtmıs olunca daha ıyı oluyo ıskan derdi falan,cevre duzeni...

bizim derdimiz yönetici hastaneye yatmış ondan başka kimse bakmadı öyle aylarca kaldı daha iki aydır apartmanla ilgilenmeye başladı

kv ne canım :44:

kayınvalide demekmiş burda öğrendim

bizim derdimiz yönetici hastaneye yatmış ondan başka kimse bakmadı öyle aylarca kaldı daha iki aydır apartmanla ilgilenmeye başladı

Ne demişler ama geç olsun güç olmasın:))neresınden Ankara nın canım?nehır hava nasıl?

bana denk gelmedi demekki,öğrendiğim iyi oldu geri kalmayayım

Ne demişler ama geç olsun güç olmasın:))neresınden Ankara nın canım?nehır hava nasıl?

canım burası sabaha göre daha iyi idare eder ama çok sıcak değil ben üşüyorum ayaklarım hala üşüyo
dışarı çıkınca biraz güneş alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…