• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın kızlar,
kilo aldım :50:
sabahları 55,5 akşamları 57 i görebiliyorum.
sabahta börek poğaça yedim.bu akşamı daha hafif şeyler yiyerek geçirip yarın itibariyle sağlıklı beslenmeye karar verdim.
vucut dengem bozuldu kendimi toparlamam lazım.

bugün kurs var arada birşeyler yemem lazım yoksa akşam eve gelene kadar çok acıkıyorum.sabahtan kalan 1 poğaça var onumu yanıma alayım başka birşey mi yiyeyim??

Yazmakta geç kalmışım yanına poğaca almamalısın umarım yemessin meyve yesen:))kesın baslangıc yap kendını yemek yemeye verme..

merhaba kızlar,
bende bu bayram haftasında kilo veremedim malesef 75,7 deyim geçen hafta ile aynı neyseki almamaktan çok iyidir.. :)bayramda herkes ne kadar zayıflamışsın diyerek beni dahada motyive ettiler :)

bugun yediklerim
sabah 1 bardak su

kahvaltılık canım istemedi bi küçük paket kraker yedim 1tane salataılık yedim
ara 1 fincan yeşil çay

öğlen yarım kase çorba 1tabak ıspanak yemeği 1 tabak salata

ara arkadaş kek getirmiş 1 dilim yiyebilirim belki,1 fincan yeşil çay ile

akşama 1 kase çorba içicem
arada meyve yerim büyük ihtimalle

3 litre suyumuda içiyorum

merhaba kızlar,
bende bu bayram haftasında kilo veremedim malesef 75,7 deyim geçen hafta ile aynı neyseki almamaktan çok iyidir.. :)bayramda herkes ne kadar zayıflamışsın diyerek beni dahada motyive ettiler :)

bugun yediklerim
sabah 1 bardak su

ara 1 fincan yeşil çay

Bence guzel bır menu olmus

merhaba kızlar,

bugun yediklerim
sabah 1 bardak su

ara 1 fincan yeşil çay

Bence guzel bır menu olmus

günaydın kızlar,

sabah
yaklaşık 1 dilim tam tahıllı ekmek
4 siyah 2 yeşil zeytin

poğaça vardı yemedim.

canım birşey istemedi uykum var belki ilerleyen saatlerde yatarım.

yedim:17:
eve aç düştüm zaten.
yarın evdeyim ne derseniz onu yerim
:)))

günaydın kızlar,

sabah
yaklaşık 1 dilim tam tahıllı ekmek
4 siyah 2 yeşil zeytin

poğaça vardı yemedim.

canım birşey istemedi uykum var belki ilerleyen saatlerde yatarım.

Günaydın canım,çok iyi iyiki de poğaca yememıssın bence bu ara bu tarz şeyler yapma.

bugün dikkat edersem devamı gelir yoksa ipin ucunu tutamam.
nasılsın canım neler yapıyorsun:16:

Dikkat edelim canım ben aksama sadece corba ıcıcem,bayram da kıloları aldık esımle sımdı hafıf takılıyoruz:))İyi gibiyim canım dun temızlık yaptım bugun dınlenme gunum bırde malum gundeyım:52:sen napıyosun?

Dikkat edelim canım ben aksama sadece corba ıcıcem,bayram da kıloları aldık esımle sımdı hafıf takılıyoruz:))İyi gibiyim canım dun temızlık yaptım bugun dınlenme gunum bırde malum gundeyım:52:sen napıyosun?

benim malum vucut dengem bozuldu iştahım çok açıktı şimdi ceza zamanı:19:
bugün pazar var akşam üstü gidicem neler alayım diye düşünüyorum ona göre akşam menüsünü hazırlayacağım.
bizimkilerde kilo almış fazla yemek yapmama gerek yok yani:9:
evde ufak tefek işlerim var canım isterse yapıcam :17:
yorgun gibiyim,uyumamaya çalışıyorum takılıyorum kk da,çay içiyorum gel beraber içelim :7:

benim malum vucut dengem bozuldu iştahım çok açıktı şimdi ceza zamanı:19:
bugün pazar var akşam üstü gidicem neler alayım diye düşünüyorum ona göre akşam menüsünü hazırlayacağım.
bizimkilerde kilo almış fazla yemek yapmama gerek yok yani:9:
evde ufak tefek işlerim var canım isterse yapıcam :17:
yorgun gibiyim,uyumamaya çalışıyorum takılıyorum kk da,çay içiyorum gel beraber içelim :7:

Evet ama artık toparlanma zamanı geldi,ıspanak alabılırsın,pırasa,kereviz kaldıysa yesıl fasulye:))ayva ye tok tutar.Aslında super olurdu cay bugun kendıme cay yapmadım tek basıma keyfı olmuyor dıye ayran ıctım sabah sabah kötu oldu midem:)))

Evet ama artık toparlanma zamanı geldi,ıspanak alabılırsın,pırasa,kereviz kaldıysa yesıl fasulye:))ayva ye tok tutar.Aslında super olurdu cay bugun kendıme cay yapmadım tek basıma keyfı olmuyor dıye ayran ıctım sabah sabah kötu oldu midem:)))
aynen canım toparlanma yenilenme zamanı çekilin yoldan ben geliyorum:52::52::52::52::52::52::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bunların içinden abim sadece ıspanak yer offf yaa su yerine cola fanta içen adama ben daha ne diyeyim,ne yedireyim:41:

ayran içilirmi sabah sabah yeşil çay yap yada sallama çay :34:

aynen canım toparlanma yenilenme zamanı çekilin yoldan ben geliyorum:52::52::52::52::52::52::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bunların içinden abim sadece ıspanak yer offf yaa su yerine cola fanta içen adama ben daha ne diyeyim,ne yedireyim:41:

ayran içilirmi sabah sabah yeşil çay yap yada sallama çay :34:

Esınmı fanta ıcıyor:9:ya kötu oldu mıdem sorma usendım ayran ya da sut ıcıcektım sutu cok ıctım ıcın ayran ıcım dedım usuyorummm
ıspanak kesın al o zaman salata malzemesi al bol yesıllık benım esımde kerevız yer ama annen yapsın dıyor:60:annem guzel yapıyo ben hıc yapmadım ılk denemem de kötu oluyo genelde:))

Senın abınde benım dayım gıbı oda su gıbı kola ıcerdı yazınnn cok fenaa benı kandırır sureklı cıkolata alırdı bana,kendıne de kolaa:60:

Son düzenleme:
Esınmı fanta ıcıyor:9:ya kötu oldu mıdem sorma usendım ayran ya da sut ıcıcektım sutu cok ıctım ıcın ayran ıcım dedım usuyorummm
ıspanak oluyo genelde:))

Senın abınde benım dayım gıbı oda su gıbı kola ıcerdı yazınnn cok fenaa benı kandırır sureklı cıkolata alırdı bana,kendıne de kolaa:60:

eşim beninle aynı asitli şeyler içmiyoruz meyva sularıda kırkyılda bir,abim öyle değil.
ıspanak evet almalıyım,kerevizde bazen birer tane çorba içine atıyorum püre yapınca belli olmuyor.
buzlukta karnıbahar var gün içinde kendime belki karnıbahar yaparım nasıl yapayım?

eşim beninle aynı asitli şeyler içmiyoruz meyva sularıda kırkyılda bir,abim öyle değil.
ıspanak evet almalıyım,kerevizde bazen birer tane çorba içine atıyorum püre yapınca belli olmuyor.
buzlukta karnıbahar var gün içinde kendime belki karnıbahar yaparım nasıl yapayım?

Karnıbahar,havuç salatası olabılır yada zeytın yağında pısırebılırsın.Uzun bır sure et kıyma ıstemıyorum ben:52:

Karnıbahar,havuç salatası olabılır yada zeytın yağında pısırebılırsın.Uzun bır sure et kıyma ıstemıyorum ben:52:

salata yaparsam soğuk olur üşürüm zeytinyağlı yapayım en iyisi.
ben et, kıymayı ve tavuk etini çok kullanmıyorum arada yapıyorum.
karnıbaharı kimse yemez ben yerim onuda etli yapmam zaten.

salata yaparsam soğuk olur üşürüm zeytinyağlı yapayım en iyisi.
ben et, kıymayı ve tavuk etini çok kullanmıyorum arada yapıyorum.
karnıbaharı kimse yemez ben yerim onuda etli yapmam zaten.

Ben yapıyorum cunku esım sevıyor ıs yerındekı ascı hergun et yapar balık ya da tavuk aksam da ben yapınca fazla oluyor o yüzden corbaa:)))tavuk göğsü haslayıp tarhana yapıcam ıkı gun de yoğurt corbası ıctık..Orda hava nasıl bugun ben usuyorum acaba sebebı ayran mı yoksa hava mı soğudu?ufo yakcamm bıraz daha usursem

Ben yapıyorum cunku esım sevıyor ıs yerındekı ascı hergun et yapar balık ya da tavuk aksam da ben yapınca fazla oluyor o yüzden corbaa:)))tavuk göğsü haslayıp tarhana yapıcam ıkı gun de yoğurt corbası ıctık..Orda hava nasıl bugun ben usuyorum acaba sebebı ayran mı yoksa hava mı soğudu?ufo yakcamm bıraz daha usursem

tarhana ile aram hiç iyi değil hazır çorba olarak güzel ama ev yapımının tadı ve kokusu bana çok yoğun geliyor.
canım güneş var ama soğuk düne göre bende spor çorap giyimştim ayaklarımı uzattığım için üşüdüm altına normal çorap giyidim kat kat oldu ama üşüyorum hala.
yarın sıcaklık biraz daha düşecek.
sıcak birşeyler iç canım için ısınır yine üşürsen açarsın ufoyu.

tarhana ile aram hiç iyi değil hazır çorba olarak güzel ama ev yapımının tadı ve kokusu bana çok yoğun geliyor.
canım güneş var ama soğuk düne göre bende spor çorap giyimştim ayaklarımı uzattığım için üşüdüm altına normal çorap giyidim kat kat oldu ama üşüyorum hala.
yarın sıcaklık biraz daha düşecek.
sıcak birşeyler iç canım için ısınır yine üşürsen açarsın ufoyu.

Bende sevmezdım,esımın annesı yapıyor ben ıcıne dere otu kurutup bol mıktarda eklıyorum bırde bol kıvamlı değil az koyuyorum tavuk suyuna nohutlu yapınca,ıcıne tavuk da dıdıklıyorum adeta tavuk corbası oluyor:60:ustum kalın bırde uzerıme polar aldım gercekten sıcak bır cay ıstıyorum tarcınlıı

Bende sevmezdım,esımın annesı yapıyor ben ıcıne dere otu kurutup bol mıktarda eklıyorum bırde bol kıvamlı değil az koyuyorum tavuk suyuna nohutlu yapınca,ıcıne tavuk da dıdıklıyorum adeta tavuk corbası oluyor:60:ustum kalın bırde uzerıme polar aldım gercekten sıcak bır cay ıstıyorum tarcınlıı

kayınvalidem yaptığında ev bile kokuyo:25: annemde geçen yıl getirdi evde duruyor öylece yiyemiyorum:50:

bende çay istiyorum ayaklarım ısınmadı hala.
birileri çay getirsin bize :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back