- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
Gunaydın cnm pc de değildim yeni gördum,iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım bugün acayip üşüyorum.
seni gördüm bi selam vereyim dedim her zaman yakalayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın cnm pc de değildim yeni gördum,iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım bugün acayip üşüyorum.
seni gördüm bi selam vereyim dedim her zaman yakalayamıyorum
Üstünü kalın giyin ben öyle yapıyorum henuz ufo da yakmıyorum:))evet gözukmuyorsun kursa gidiyosun dıye heralde,manken zaten yok haberde yok..
sabah tişört üzerine kapşonlu giyidim belim bugünlerde çok ağrıyor üşüyo biraz öncede yılın ilk atletinide giyidim
hafta 3 gün kurs var.geçen hafta 1 gün vardı sadece,1 gün pazar,1 gün temizlik 1 gün dişçi derken hafta geçti.
yarın diksiyon dersim var.
manken bize yazmıyo başka topiklere giriyor.
bayram yaklaşıyo temizlik yapmam lazım ütü var dağ kadar hiç iş yapmak istemiyorum.
Ben ıkı aydır atlet giyiyorumaynen ben de yarın temızlık yapıcam camasır kurusun utum de var
yarın ders var temizlik çarşambaya kaldı eşim evde olur inşallah bana yardım eder :26:
Ben özellıkle yarın yapıcam ki carsamba beraber keyıf yapalım,sırf evde olucak dıye dolabı doldurduk kalorılı seylerlebayram sonra dıkkat etmem gerekıcek:)))1 hafta temızlık yapmıcamm tatil haketttık
vallahi hiç halim yok
perşembe temizlik yaptım arada 2 defa mola verdim çok yoruldum,2.molada uyuyordum resmen tel çaldı kalktım sonra tekrar işimi yaptım
bende bayram için birşeyler yapıp dolaba atayım diyorum.abimde evde olacak.abimlerde arada bize gelir belki.
yapmak istediklerimi yazayım belki yaparım
tuzlu kurabiye tarifin var mı ?
karnıyarık
keşkek
nohutlu pilav
içli köfte
biber dolmasıyaprak sarması
kek
elmalı kurabiye
poğaça
börek?
offf diyorum offf neler yapıcaksın sen öyle malesef canım tarıfım yok netten ya da kk ya bak..Ben gecen hafta halıları serdım,perdelerı yıkadım,cam sıldım vs cok buyuk temızlık yaptım 3 gun surdu yanı
tabi hepsini yapabilirsem
temizliğe gelince bugünlerde yoruluyorum ama yemek konusunda onu söyliyemeyeceğim ne zamandır sayıklıyorum içli köfte yaprak sarması dolma ve karnıyarık
gözüm aç doymuyorum
temizliğe ise hiç halim yok
sarma harıc hepsı var bende gel yakınızsarmayı da bıkac gun önce yaptım zaten..Yemek yemek yormaz ınsanı hehee
uçakla gelsem yesem akşam dönsem bayramda yiyecek yemeğin kalmaz
yemek deyince karnım acıktı
Olur tabiki basımın üstüne ya kalır hepsını yıyemessın buzluk ful dolu yer yok bıtırmeye calısıyorumpasta börek yapmıycam bır tane yas pasta alıcam canım cekti
Ben pısırdığım barbunyanın tadına baktım 3 kasık kadarustunede koca bir hurma yedım .
tatil baslamadı ama tv tatıle gırmıs program yok anlamadım
bende şimdi bulgur pilavı yapıcam canım çekti cumartesi dışarıda yedim ama gece gece yine aklıma geldi şimdi yapayım yanınada annemin gönderdiği turşudan yerim
Selam kızlar,
eylülcüm bu hafta 200gr. vermişim 75,7 olmuşum ama regl dönemindeyim
regl döneminde dahamı fazla çıkıyodu ya
Selam kızlar,
eylülcüm bu hafta 200gr. vermişim 75,7 olmuşum ama regl dönemindeyim
regl döneminde dahamı fazla çıkıyodu ya
afiyet olsun yanına cacıkda gider,annengil ne zaman gelıcekler?