Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

esım geldı kahve ıcıyoruzz:)))

Aman maaşallah ütü yapıyorsa sorun yok Siz evinize bir geçin karı koca çok fit olursunuz

inşallah

dün eve bayram temizliği yaptım belim hala ağrıyor çalışmaktan nefes almadım desem yeridir inşallah bu bayram evimizde ağırlayacağım gelenleri artık yemekleri fırında yaparım küçük tüpte var yemek demişken dün sabah tost yedim akşama kadar iş bitsin diye durmadım akşam Allah ne verdiyse yedim pişman mıyım değilim inşaattan yeni çıkmış bi evi temizlemek yeterince ödül sebebimdi

kızlar ilk kez evimde bayrama misafir alıcam tabi kısmet olursa
ne yapıyım gelenlere diyet günlüğünde pek olmadı biliyorum siz konuşunca farkettim hiç aklımda bile yoktu acemilik işte

önceden hazırlamam lazım çalışıyorum ya zamanım yok bu akşam gidip buzluğa börek yapıyım başka ne olabilir hemen fırında hazırlayabileceğim

tuzlu pasta olur su bayatlamayan susamlı sımıtlerden,tatlı olarak da kek,pasta 4-5 gun bısey olmuyor

Freyya tuzlu kurabıye ıcın,kk da yemek tariflerinde(xxderinxxx mutfağına bak en son sayfada guzel bır tarıf var deneyebılırsın:)birde (elossa nın mutfağında sultan lokumu tarıfı va 36. sayfadaymıs yapanlar cok beğeniyorlar bende yapıcam onu da dene cok basıtt)

Aklıma gelmısken en cok yaptığım tarıfını kk dan aldığım un kurabıyesı tarıfını verıyım(kapalı bır kapta veya fanusta 1 hafta kalıyor hala taze)
1 paket krem santı
1 su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
Krem santı ve yağı cırpıyorsun mıkserde,daha sonra unu eleyerek yoğuruyosun sekıl verecek kıvama gelınce,kurabıye kalıbında veya elınde sekıl verıp fırın tepsısıne dızıyorsun(ben damla cıkolata ıle ustune sus yapıyorum)170 derecede 15 dk kadar pısırıyosun ustu beyaz kalıcak sekılde ve ılımaya bırakıyosun..
ben bazen ıcıne fındık da koyuyorum tercıhe kalmıs yada yarısına kako serpip yoğurabılırsın..

Cok basıt ve lezzetli..
zeytınyağlı yaprak sarması da yapabılırsın ıkram

Son düzenleme:
esım geldı kahve ıcıyoruzz:)))

ohhh afiyet olsun

bende hazırlık modundayım çarşamba yapayım diyorum

Freyya tuzlu kurabıye ıcın,kk da yemek tariflerinde(xxderinxxx mutfağına bak en son sayfada guzel bır tarıf var deneyebılırsın:)

evet bu tarifi bende aldım canım çok güzel görünüyor

tuzlu pasta olur su bayatlamayan susamlı sımıtlerden,tatlı olarak da kek,pasta 4-5 gun bısey olmuyor

tamam susamlı simitle keki arefe günü yaparim o gün izinliyim. kekleri küçük kalıpta hazırlarım çok hoş durur hemde

annemle babamlardan başka evimde hiç yemekli ağırlayamadım hep çaya geldiler çalıştığım için
kv dede yaşamaya başlayınca da kimse gelemedi haliyle
çok heyecanlıyım

ohhh afiyet olsun

bende hazırlık modundayım çarşamba yapayım diyorum

evet bu tarifi bende aldım canım çok güzel görünüyor

saol canım yedık cıklotaları ama yaaman bayram gelıyo bısey olmaz sende gördum o kurabıyeyı yapıcam deyınce guzel gözukuyor freyya da yapsın:)))

Gözun aydın canım ınsallah kendı evınızde huzurlu ve sağlıklı yasamak nasıp olurr:)))dığer yazdıklarımada bak duzeltme yaptım

Son düzenleme:
Bayramda kımse gelmıycek evıme:))ve kımseye de gitmiycem nasıl amaesımle yıyıp ıcıcez gezıcez...

muffinler süper oluyo
bende deneyeceğim kurabiyeyi başka tarif olursa onuda yaparım benim kocişim tuzlu seviyor abim tatlı.
kek ve elmalı kurabiye yapıcam geçen gün yaptım bizimkiler beğendi tekrarı şart oldu

saol canım yedık cıklotaları ama yaaman bayram gelıyo bısey olmaz sende gördum o kurabıyeyı yapıcam deyınce guzel gözukuyor freyya da yapsın:)))

gelen giden oluyor hazırda evde birşeyler bulunsun
bulgur pilavını yedim nefes alacak yer kalmadı
diyet topiğinde yapılacak şeymi bu ama zaafım var bulgur pilavına

Bayramda kımse gelmıycek evıme:))ve kımseye de gitmiycem nasıl amaesımle yıyıp ıcıcez gezıcez...

hemen yazdırdım tarifi çantama attım çok sağol

yapıcam yapıcam

Gözun aydın canım ınsallah kendı evınızde huzurlu ve sağlıklı yasamak nasıp olurr:)))dığer yazdıklarımada bak duzeltme yaptım

bayram için geçicem bayram arası ev muhebbeti köye ilk kez televizyon gelecekmiş gibi doğalgazın gelmesini bekliyorum

kremşantili un kurabiyesi ilk defa duydum ama tarifi bende aldım un helvasınada bayılırım

sizde evde keyif yaparsınız sefanız olsun

afiyet olsunn dıyette pilavbayramdan sonra bunlar olmasın kendım ıcınde aynısı:))

hemen yazdırdım tarifi çantama attım çok sağol

yapıcam yapıcam

bayram için geçicem bayram arası ev muhebbeti köye ilk kez televizyon gelecekmiş gibi doğalgazın gelmesini bekliyorum

bısey değil canım mutlaka yap sen calısıyorsun hem pratik hemde bayatlamıyo,doğalgaz da önemlı insallah gelır bır an önce soğuk yerde yasıyosun heralde

kremşantili un kurabiyesi ilk defa duydum ama tarifi bende aldım un helvasınada bayılırım

sizde evde keyif yaparsınız sefanız olsun

Ilk evlendığım dönemden beri yapıyorum aynı dısarda satılan gibi oluyo:))evde ya da yakın yerlere gideriz beypazarına olabılır..

uzun süre kv de kalıp baş başa olmak güzel olurdu ama eşimin bütün akrabalarının olduğu bi yerde oturuyoruz benimki hayalden öteye geçemez

kendı evınızde hayallerın gercek olur:))ben bayramda gıtmıycem esımın ailesine rahatım valla,esım kendı gider zıyaret eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…