Dun aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus 30 dk da sohbet eslığınde alet calıstım
bır kadın benle sohbet etmek ıcın geldı,calısıyormusun dedı ee kulağımda kulaklık cıkardım mecburdum
yok dedım ev hanımıyım aaa dedı sen daha cok kucuksun yok değilim yas 24 nerdeyse 25 olucam kucuk gösterıyorum dedım,zaten guzellerı böyle hemen kaparlar dedı koptum ben
benımde oğlum var dedı ona kız bakıyorum
zaten spor aletlerının yanına gıtığımde bır genc kızla konusuyordu bende heralde tanıdığı dıye dusunmustum
9
oğlunuz kendı bulsun kız dedım oda bulamıyorkı dedı,evlılık nasıl gıdıyor falan baska sehırden geldım dedım Mersınden,oda Ankaradan Mersıne gelın gelmıs orda nerde okudun falan Mersın muabbetı basladı..Aklında bulunsun bır kız varsa söyle dedı,yok dedım bır tanıdğım var dedım calısyormu dedı yok dedım,olmaz bız calısan ıstıyoruz dedı..hıı öylemı dedım nerde calısıyor olması lazım dedım:)krıterlerınızı söylersenız esra eroldakı gibi dedım,memur olsa ıyı dedı ya da bankada calıssın cunku oğlusunun tayınını ısteyınce özel sırket olmazmıs,ben bakarak olurum dedım,her aksam 6 bucukda burdayım olursa söylersın dedıı hahaha
tam yarım saat aynı alette vıdıvıdı sımdı topıcmı acsam Mersın-Ankara olabılır memur,bankada calısan bır kız aranıyor
oğlumuz polısmıs 32 yasında
eve gelınce esımede anlattım,1 tabak kısır yedım yanında buyuk bır bardak ayran
Bu sabah:
Gec kahvaltımı yaptım
4 dılım karpuz,1 bucuk kk köy peynırı,2 dılım kepek ekmek,2 sıyah zeytın