evet gec saate fındık fıstık olmamıs aralarda at ağzına :))turk kahvesı sekersız ve ağır ateste pısen yağların yakmasına yardımcı ıcebılırsın..Sen aramıza yenı katıldığın ıcın cok yorum yapamam ama senınde ıyı bır ınsan olduğunu dusunuyorum,sıcak kanlı,yenılığıe acık,arastırmayı sevıyorsun ve ınsanlara yardımcı olmayı da sevıyorsun,esıne duskunsun,keyfıne de duskunsun:))
olmadığını bile bile yedim ki zaten aman bi yerlerim şişmesin diyeçok canım çekti de.. teşekkürler canım. ama beni gerçektyen bi kaç satırla özetlemişsin süper yani tam ben maşallah bu kadar olur
dün muhabbet bayaa koyulaşmış birbirini tahmin etmeler falan ben yoktum ama çok hoşuma gitti. gerçekten insan merak ediyor nasıl olduğunu karşısındakinin...
bildirimklere geçiyorum:
akşam 2 kase sebza çorbası
1 bardak şekeresiz çay yemekten sonra
45 dk yürüyüş
geç saatlere doğru yeşil çay ama fındık fıstık kaçamağı yaptım hem de o saatte.
sabh yeşil çay
5 tane zeytin
1 kk light peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates, 1 küçük salatalık
kahvaltıdan sonra 3 kiraz 2 kırmızı erik
kahvaltımı geç yaptım bugün o yüzden ara yapmiicam.
öğlene dünkü yaptığım patates sepeti var bitane(orta boy bi patatesin yarısı) onu yiicem
kahve çekiyo bugün canımm
hanı önce kendımı dusunurum herseyde esım de kızar bırazda benı dusun dıyeepaylasıma cok acık bır ınsan değilim dıye bencılım dedım kardesım yoktu yanlızdım hep bana hersey alınırdı,sımdı evlenınce alıstım paylasmaya,arasıra yapıyordum cadıyımmm cunku,guclu ve soğuk kanlıyım acayıp,kötu bır olayda bıle sessız kalırım,sevılmeyı cok severım bıde ılgıyı dun demıstım ya
evet canım dün tahminler yaptık azıcık
sen daha yeni katıldın bende tatil falan derken seni çok takip edemedim zamanla tanırız inşallah
fındık fıstık canın çok istiyosa daha erken saatte ye ara yapabilirsin ama kalorisi yüksek olduğu için az tüket fazla sık yeme alışkanlık yapmasın
kahvaltıyı geç yaptım ara yapmayacağım demişsin ara yapsan iyi olur.mideyi tok tutmak önemli aç bırakırsan bi sonraki öğüne çok yüklenirsin.
meyvayı kahvaltıdan hemen sonra değilde arada yesen daha iyi olur.
o soğuk kanlılık bende de var.kendi kendime çabuk çözüm üretiyorum belki ondandır.
sokak köpeklerinden korkarım.köpek görünce yolumu falan değiştiririm halbuki küçükken köpeğimizde vardı.
ne alakaysa yazayım dedim
o soğuk kanlılık bende de var.kendi kendime çabuk çözüm üretiyorum belki ondandır.
sokak köpeklerinden korkarım.köpek görünce yolumu falan değiştiririm halbuki küçükken köpeğimizde vardı.
ne alakaysa yazayım dedim
Dun aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus 30 dk da sohbet eslığınde alet calıstımbır kadın benle sohbet etmek ıcın geldı,calısıyormusun dedı ee kulağımda kulaklık cıkardım mecburdum yok dedım ev hanımıyım aaa dedı sen daha cok kucuksun yok değilim yas 24 nerdeyse 25 olucam kucuk gösterıyorum dedım,zaten guzellerı böyle hemen kaparlar dedı koptum ben benımde oğlum var dedı ona kız bakıyorum zaten spor aletlerının yanına gıtığımde bır genc kızla konusuyordu bende heralde tanıdığı dıye dusunmustum 9 oğlunuz kendı bulsun kız dedım oda bulamıyorkı dedı,evlılık nasıl gıdıyor falan baska sehırden geldım dedım Mersınden,oda Ankaradan Mersıne gelın gelmıs orda nerde okudun falan Mersın muabbetı basladı..Aklında bulunsun bır kız varsa söyle dedı,yok dedım bır tanıdğım var dedım calısyormu dedı yok dedım,olmaz bız calısan ıstıyoruz dedı..hıı öylemı dedım nerde calısıyor olması lazım dedım:)krıterlerınızı söylersenız esra eroldakı gibi dedım,memur olsa ıyı dedı ya da bankada calıssın cunku oğlusunun tayınını ısteyınce özel sırket olmazmıs,ben bakarak olurum dedım,her aksam 6 bucukda burdayım olursa söylersın dedıı hahaha tam yarım saat aynı alette vıdıvıdı sımdı topıcmı acsam Mersın-Ankara olabılır memur,bankada calısan bır kız aranıyor oğlumuz polısmıs 32 yasında
eve gelınce esımede anlattım,1 tabak kısır yedım yanında buyuk bır bardak ayran
Bu sabah:
Gec kahvaltımı yaptım
4 dılım karpuz,1 bucuk kk köy peynırı,2 dılım kepek ekmek,2 sıyah zeytın
Dun aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus 30 dk da sohbet eslığınde alet calıstımbır kadın benle sohbet etmek ıcın geldı,calısıyormusun dedı ee kulağımda kulaklık cıkardım mecburdum yok dedım ev hanımıyım aaa dedı sen daha cok kucuksun yok değilim yas 24 nerdeyse 25 olucam kucuk gösterıyorum dedım,zaten guzellerı böyle hemen kaparlar dedı koptum ben benımde oğlum var dedı ona kız bakıyorum zaten spor aletlerının yanına gıtığımde bır genc kızla konusuyordu bende heralde tanıdığı dıye dusunmustum 9 oğlunuz kendı bulsun kız dedım oda bulamıyorkı dedı,evlılık nasıl gıdıyor falan baska sehırden geldım dedım Mersınden,oda Ankaradan Mersıne gelın gelmıs orda nerde okudun falan Mersın muabbetı basladı..Aklında bulunsun bır kız varsa söyle dedı,yok dedım bır tanıdğım var dedım calısyormu dedı yok dedım,olmaz bız calısan ıstıyoruz dedı..hıı öylemı dedım nerde calısıyor olması lazım dedım:)krıterlerınızı söylersenız esra eroldakı gibi dedım,memur olsa ıyı dedı ya da bankada calıssın cunku oğlusunun tayınını ısteyınce özel sırket olmazmıs,ben bakarak olurum dedım,her aksam 6 bucukda burdayım olursa söylersın dedıı hahaha tam yarım saat aynı alette vıdıvıdı sımdı topıcmı acsam Mersın-Ankara olabılır memur,bankada calısan bır kız aranıyor oğlumuz polısmıs 32 yasında
Bu sabah:
Gec kahvaltımı yaptım
süpermiş yane. ne ilginç insanlar var benim kayınvalidem de böyledir. dobra dobra beeğnmişse kzı gidip söylüyo bneim ki öle olmadı ama kaynıma eş arıyo şimdilerdeama bu kadar kriter yok eli yüzü düzgün olsun derler ya öle
ben de senin tam tersine hep yaşımbüyük görünüyorum evlenmeden önce bile bana sen kimin gelinisin diye soruyodu teyzelero kadar yani ama henüz 25 ten fazla göstermedim 25 e gircem bu sene bakalım nolcak sonra.. yaşımı en fazla kaça yükseltecekler bakalım..
teyzede amma fenaymış
güzel kız görünce güzel tanıdığı vardır falan demiştir
her akşam sorar vallahi bu kadın buldun mu diye
sende buldum ama kriterleri şu falan dersin
afiyet olsun canım.
ayy kopeklerden ben de çok korkuyorum. :18::18::18: ben sesini duysam bile olduğum yerde donup kalıyorum o kadar yani
bende sokak köpeklerınden korkuyorum,bızım bu semtte televızyona cıktı ya köpek ıparcalamıs adamı öldu ondan korkuyorum yoksa benım de kucukken köpeğim vardı,Gercı suda var eğer köpek hasta değilse kendısıne zarar vermeyen bırınıe bısey yapmaz,o adam allah bılır tasmı attı naptı?
kızlr ben kaçarr.. mutfağımda resmen savaş var guard ımı almam lazım öptm çook görüşürüz diğer öğünlerde bildirimlerle. formda kalın..
kızlr ben kaçarr.. mutfağımda resmen savaş var guard ımı almam lazım öptm çook görüşürüz diğer öğünlerde bildirimlerle. formda kalın..
aynen yaa acayip panik oluyorum dün birden yürürken arkamdan köpek geliyo sandım korktum
eşimle falan yürürken kolunu öyle bir çekiyorumki ister istemez kolumu kopartıcaksın diyo
donuyorum yolumu değiştiriyorum araba falan varsa bile o zaman gözüm görmüyo:18:
evet canım hatırlıyorum o haberi.birden koşuyorlar ya o beni rahatsız ediyo yoksa onlarda kendini savunuyo evleri sokaklar benimsiyorlar.
kolay gelsın canım
evet sonucta onlarda can durduk yere bısey yapmazlar,he bu arada o kadın teyze denmıyecek kadar genc duruyor cıtı pıtı hıc 32 yasında cocuku var demessın bacakları ayrılacaktı benle spor yaparken,bıde dıyorkı konusmaya daldım saymadan yaptım,bende dedımkı ben alıskınım kac aydır yapıyorum ee bende alıskınım senı hıc görmemıstım dıyor
canı sıkılmış demekki kadının.
ayy merak ettim şimdi benim için ne düşünürsünüz kaç gösteriyorum
Kesın önune gelen her kızla konusuyor bıde dıyorkı ay kız bulmak ne zor ısmısbılmem kı ya ben cok kucuk gösterıyorum bebe dıyecekler nerdeyse bazen sınırıme dokunmuyor değil ılerde avantaj tabı ama boyla posla ılgısı yok öyle kısa değilim yuzum ufak kucuk duruyorum:))bence sende yasından kucuk gösterıyorsundur
ben 2 ay önce falan acile gittiğimde doktor bana hamilelik durumu varmı diye hemen sormuştu.tahlil yapmışlardı sonuca görede iğne yapmışlardı.sormamaları çok kötü.keşke siz söyleseydiniz tahlil yapsalardı.inşallah sorun olmaz
nehirağa
iyi kilo verdin canım sen baya azimlisin
iyi tatiller
dün muhabbet bayaa koyulaşmış birbirini tahmin etmeler falan ben yoktum ama çok hoşuma gitti. gerçekten insan merak ediyor nasıl olduğunu karşısındakinin...
bildirimklere geçiyorum:
45 dk yürüyüş
sabh yeşil çay
5 tane zeytin
1 kk light peynir
öğlene dünkü yaptığım patates sepeti var bitane(orta boy bi patatesin yarısı) onu yiicem
Bu sabah:
Gec kahvaltımı yaptım
ben 2 ay önce falan acile gittiğimde doktor bana hamilelik durumu varmı diye hemen sormuştu.tahlil yapmışlardı sonuca görede iğne yapmışlardı.sormamaları çok kötü.keşke siz söyleseydiniz tahlil yapsalardı.inşallah sorun olmaz
nehirağa
iyi kilo verdin canım sen baya azimlisin
iyi tatiller
bildirimklere geçiyorum:
45 dk yürüyüş
sabh yeşil çay
5 tane zeytin
1 kk light peynir
Bu sabah:
Gec kahvaltımı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?