evet canım az yemem lazımdı, gündüz biraz simit-pilav falan yedimya akşam dikkat ettim.
sağol canım gerçekten hepimiz iyi kızlarız fazla sorunlu tipler değiliz:)))
evet canım az yemem lazımdı, gündüz biraz simit-pilav falan yedimya akşam dikkat ettim.
sağol canım gerçekten hepimiz iyi kızlarız fazla sorunlu tipler değiliz:)))
bunu sevdim fazla sorunlu kızlar değiliz
az sorunluyuz
tırnağımız kırılsa feryad figan ederiz
afıyet olsun canım ıyı yapmıssın o zaman bı an cok az geldı gozume bı lokma et
bunu sevdim fazla sorunlu kızlar değiliz
az sorunluyuz
tırnağımız kırılsa feryad figan ederiz
ya benım erkektı butun arkadaslarım unıversıtede olsun sonrasında takıldgım yerlerde olsun e sımdıde ewlıyım gorusmek ıstemem.
2 kız arkadasım vardı unıversıtede gorsmeyı onlarla coktan kestım
1 tane var 10 yıllık bı arkadasım acıkcası ondanda sogudum ben ewlenınce bı garıp oldu kız.
a nehır sana bısı sorcam senle aynı semtte otruyo saylırız ozelden sana tam tarıf bıle verebılırım kesın burayı bılıosundr
senın gıttıgın kalıtelı ve rofle konusunda usta bı kuafor varmı
hepımız delıyız
evlenince bizde değişiyoruz tabi
kimse yoksa e yapıcak birşey yok bizimle idare et artık
canım ben ortalama 4-5 yıldır bi kuaföre gidiyorum evlendikten sonra balyaj yaptırdım .boya yaptırdım ama röfleyi nasıl yaparlar bilmiyorum.
ben sana linkini atayım bi incele istersen.
ben 7-8 aydır boya kullanmıyorum saçlarım çok yıprandı doğal takılıyorum.uçlarda boya var ama doğal renge yakın.
:118::119:
bnde 6 aydr falan kuafore gtmedım sarı olan saclarım kndı rengıne dondu nerdeyse uyuz bı durum
lınk verrmısın canım
canım sana mesaj attım düşünürsen adresini tarif ederim.
çalışanları bayan bende o yüzden gidiyorum.
nasıl yaparlar bilmiyorum sen bakarsın siteye içine sinerse git.
kötü olursa üzülürüm senin uzun saçların var :26:
kestrcem ya cok uzun gereksız uzun bıktım artık orta boya getrcem bı ıncelıyım tatlım cok saol
eşin geldi galiba.
bende çıkıyorum mutfağı toparlayıp yatarım iyi geceler canım
SBH 5,5 DOGRU kalktım telefona uyandık esımın ablası kotu lesmı esı rahatsız bızı aradı acıle gıdelım basım donuyor mıdem bulanyr dıye bısde 6 gıbı hastanedeydık gıttık dr neyın var dedı gorumcem mıdem bulanyr basımdonuyr dedı dr dırek bas donmesını azaltaacak ıgne yazdı sınır oldumm musyene yok anket yok yanı blndık hatalıgın varmı ılac varmı hamılemısın falan dıye bırsy sormadan dırek ıgne yapın dedı ıgne yaptılar haydigule gule dedler ama halende bası donuyor gercı bulntısı azltı suku ayyy sınır oldumne bıcım dr ya ıllakı ozele gıdın dıyorlr yanı ama bız devlete vergı veryrzzzonu veryrz buna veryrzzz ılgılenmesı alakadr olması gerek ya neyseeee...... bgn gdyrm valıslerı kapadım ılk defa esımle valıslerımız ayrı tuhafım gıttı cunku 2-3 gun o ayrı takılacakben ayrı :26::26:sımdıden cok ozledımgercı suan toplantı da ama olsunn ben onu cok sevyrmm yaffffffffffff:123: kızlar kg bıldırmımı yapıyorummm sımdıden kedıne ze ıyı bakın opuldunuzzz bayan ruj,efeeylul,7511,nehıraga,daha aklıma gelemeyen kıscelerr ALLAH IMA EMANETSINIZZZZZZZZZZZZZZZZ
Başlangıç kilo:83
Geçen hafta:73,2
Bu hafta:72,1
Hedef:65
Giden:1.1
Toplamda giden :10,9
*kg coksukur bu haftada gıttıdarısı haftaya tatıl donusune kıscelerrrrrrrrrrrrrr
kolay gelsın canım gule gule gercekten guzeldı sohbet ben arada kactım mecbur yoksa takılıp kalcaktım
hahahah canım benım ya sanırım bıldın valla bravo...kndımı cekıcı havalı falan gormem ama etrafımdan ılk soylenen seyler havalı olmam mıs aslında degılım
ay ben neler kacırmısım
bende senı yorumluyorummm.. fızık olarak gormedım ama uzun boylu ve hos hatlara sahıpsın kılo ve boy oranından bellı ... sac ve ten rengını bılıyorum sacların kısa dıkkat cekıcısın ve kucuk gosterıyorsun
çok şeker bırı oldgunu dusunuyorum yanı tam anlamıyla lolıta kıvamındasın..esınde bunu co ksevıyor...sevımlı ve mutevazısın ... takıntılı ve cok tıtızsı ayrıca cok guzel yemek yapıyorsun
ruh halıne gelınce sen benden farklısın olgunsun kesınlıkle
esını cok seven cok kısakanan bırısın sende :) oda senı cok sevıyor ve kolluyor..el ustunde tutuyor
ve en onemlısı sende ac gozlu ve obursunuzgunum dost acı soyler
aileme çok düşkünümdür.sevmediğim birisine asla ısınamam istesemde stemesemde sevindiğimi üzüldüğümü kızdığımı hemen belli ederim açık sözlüyümdür insanları kırmayı sevmem ufak tefek şeyleri içime atarım sonra patlarım.fazlasıyla duygusalımdır.biraz soğuk yapım var ama sıcak bir kalbim vardır.
birisi benden birşey istese yok diyemem.
evet insanlara değer veririm onların değer vermediğini hissedince üzülüyorum bencilliklerine.
iletişimim okadar iyi değil maalesef arkadaş çevremden kimse kalmadı komşularlada öyle sıkı fıkı değilim.evlenmeden önce ailem dışarı çıkmama izin vermediği için arkadaş çevrem sadece iş arkadaşlarımla iş yerinde kaldı maalesef sonrasında da ben kafayı dinliyorum.
evet eşimi kıskanırım herkesde olmalı zatenama çok düşkünümdür kıyamam ona kızsam bile sonra üzülürüm ben bu adamı niye üzüyorum diye.
yemek yapmayı yedirmeyide severim.
bazen benden yaşça küçüklerle de anlaşıyorum,benden yaşça büyüklerin tabi arada çıkıyo böyle insanlar herşeyi ben biliyorum havalarında takılması bana olgunluk değil ukalalık hissettirtiyo hoşuma gitmiyor.
canım aynen sana katılıyorum.bende mankenimiz için aklıma gelenleri yazayım
özgüveni çok yüksek.
istediğini elde edebilen.
bencede biraz kaprisli
e zaten güzel kız,güzel olmayı seviyor dışarıda hemen farkediliyor.
biraz aslan burcunu anımsatıyo.
bilmiyorum tek çocukmusun sanki öyle hissettim.
eşine düşkünsün.evini seviyorsun.
kendine değer veren yapıdasın.
eylül için bende yorum yapayım.
olgun yapıda.
ailesine düşkün.
kendine değer veren.
temizlik hastası
seninde duygusal kırılgan bir yapın var ama belli etmeyi sevmiyorsun.
eşine düşkünsün evde vakit geçirmeyi seviyorsun.
canım benım yukselenım aslan...tek cocuk degılım kardesım var 19 yasında erkek...
yorumlarınız cok guzel ya sımardım
bende rowen... düzleştirici var ama memnun değilim,braun boyalı saçlar için olanı var indirime girmiş birazdan onu sipariş edicem,inşallah memnun kalırım.
bende 50 faktör krem kullanıyorum,tenim çok düzgün hemen bronzlaşıyo herkes beğenir ama ben biraz daha beyaz olmak isterdim:))
sağol canım,benim net kopmuştu habersiz çıkmıştım,sohbetimiz yarım kaldı kusura bakma.
yarım kk kırmızı et
2 kaşık barbunya
yarım tabak yoğurtlu patlıcan ezme.
en önemli ise iyi bir kalbin var efeeylülünde öyle.
ne tuhaf demi 2-3 satırlık yazıda bile kendimizi anlatıyoruz.
kimseninde çekinecek birşeyi olmadığı için olduğumuz gibi davranıyoruz.
iyi kızlarsınız hep böyle olun
gezmeyi çok severim alışverişide çok severim.birşey almadan önce araştırırım.evet çok kırılganım acayip hassas ve duygusal.
oğlak burcuyum.biraz inatçılık var istediğim birşey varsa ve ben onda kesin karar verdiysem alırım.
biraz karamsarımolaya kötüsünden bakıp iyi haline şükür ederim.
evet canım yaa eşime daha farklıyım daha anlayışlı daha düşkün.eşim peşimden çok koştu zamanında
eşim beni beğenir ama dışarıda çekici olduğumu pek sanmıyorum çirkin kadında değilim ama çok ön planda olmayı sevmiyorum.
evet biraz zor biriyim hemen açılamıyorum.
bencil değilim yani bencede
birilerini mutlu etmeyi severim küçük hediyeler alırım.
kimse mükemmel değil tabi,bilmiyorum özümde iyi bir insanım ama çözebilene.
SBH 5,5 DOGRU kalktım telefona uyandık esımın ablası kotu lesmı esı rahatsız bızı aradı acıle gıdelım basım donuyor mıdem bulanyr dıye bısde 6 gıbı hastanedeydık gıttık dr neyın var dedı gorumcem mıdem bulanyr basımdonuyr dedı dr dırek bas donmesını azaltaacak ıgne yazdı sınır oldumm musyene yok anket yok yanı blndık hatalıgın varmı ılac varmı hamılemısın falan dıye bırsy sormadan dırek ıgne yapın dedı ıgne yaptılar haydigule gule dedler ama halende bası donuyor gercı bulntısı azltı suku ayyy sınır oldumne bıcım dr ya ıllakı ozele gıdın dıyorlr yanı ama bız devlete vergı veryrzzzonu veryrz buna veryrzzz ılgılenmesı alakadr olması gerek ya neyseeee...... bgn gdyrm valıslerı kapadım ılk defa esımle valıslerımız ayrı tuhafım gıttı cunku 2-3 gun o ayrı takılacakben ayrı :26::26:sımdıden cok ozledımgercı suan toplantı da ama olsunn ben onu cok sevyrmm yaffffffffffff:123: kızlar kg bıldırmımı yapıyorummm sımdıden kedıne ze ıyı bakın opuldunuzzz bayan ruj,efeeylul,7511,nehıraga,daha aklıma gelemeyen kıscelerr ALLAH IMA EMANETSINIZZZZZZZZZZZZZZZZ
Başlangıç kilo:83
Geçen hafta:73,2
Bu hafta:72,1
Hedef:65
Giden:1.1
Toplamda giden :10,9
*kg coksukur bu haftada gıttıdarısı haftaya tatıl donusune kıscelerrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar,
dün akşam abim börek getirmiş yağlı değil paçanga böreğine benzer onlardan yedim gözüm açtı sanırım.
sabah,
az omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir ( köy peyniri yiyorum uzun zamandır az tuzlu oluyor seviyorum bazen canım istersede yağlı peynirden azıcık alıyorum zaten çok aram iyi değil peynirle)
2 dilim tam tahıllı ekmek ( kızlar bazen ekmeğimi yazmıyorum ama uzun zamandır beyaz ekmek tüketmiyoruz ya tam tahıllı yada karışık tahıllı tüketiyoruz )
domates,salatalık
şekersiz çay
dün muhabbet bayaa koyulaşmış birbirini tahmin etmeler falan ben yoktum ama çok hoşuma gitti. gerçekten insan merak ediyor nasıl olduğunu karşısındakinin...
bildirimklere geçiyorum:
akşam 2 kase sebza çorbası
1 bardak şekeresiz çay yemekten sonra
45 dk yürüyüş
geç saatlere doğru yeşil çay ama fındık fıstık kaçamağı yaptım hem de o saatte.
sabh yeşil çay
5 tane zeytin
1 kk light peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates, 1 küçük salatalık
kahvaltıdan sonra 3 kiraz 2 kırmızı erik
kahvaltımı geç yaptım bugün o yüzden ara yapmiicam.
öğlene dünkü yaptığım patates sepeti var bitane(orta boy bi patatesin yarısı) onu yiicem
kahve çekiyo bugün canımm
eylülcüm sen hiçte bencil değilsin.
kendine değer vermek bencillik değil bence her kadının kendiyle barışık olması lazım değer vermesi gerek.
önce kendini seveceksin değer verceksin ki ailene eşinede değer verebilesin.
sende güçlü bir kadınsın şımarık değilsin sevdiklerin hariç tabi.
belki ara sıra eşine cadılık yapıyorsun ama bence yufka bir yüreğin var.
sevilmeyi seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?