• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Ütümü yapıp bıraz yuruycem bugunku sohbet cok guzeldı,katılanlara tesekur edıyorum guzel vakıt gecırdım sızınle..
Kocıslerınızle guzel aksamlar :16::16::16:....

kızlarrr ewe gırısıtım bıraz mola verdım sımdı
bı mutfak kaldı temzlencek bıde asılacak carsaflar ve yenı carsaf serme ısım okadar:52:

Guzelsın,havalısın kendıne guvenın tamm(fızıksel olarakda zeka olarakda)
Cekıcısın esıne görede:))cılvelısın esın senı cok beğenıyor,beğendırmesını de bılıyorsun
cok giriskensın,hemen arkadaslık kurabılıyorsun(ama suan kı cevrende mesafelısın,konuskan değilsın)
İNsanlara guvenın nerdeyse yok denecek kadar,suphecısın ıcten
Gıyınmeyı cok sevıyorsun guzelı sevıyorsun,bıraz kaprıslısın gibi geldı
Çok secıcısın ,takıntılısın bunu söyledın zaten
ruh halın cok değişken bırden moralın bozuluyor bıden mutlu oluyor gelgıtler cok oluyor(bunun kaynağı dusuncelerın)
görsel anlamda cok zevklısın ,detaycısın
Kıskancsın esını cok kıskanırsınn ve bunu esıne bellı edersın fazlasıyla bukadar canım benım:16:

hahahah canım benım ya sanırım bıldın valla bravo...kndımı cekıcı havalı falan gormem ama etrafımdan ılk soylenen seyler havalı olmam mıs aslında degılım

ay ben neler kacırmısım

bende senı yorumluyorummm.. fızık olarak gormedım ama uzun boylu ve hos hatlara sahıpsın kılo ve boy oranından bellı ... sac ve ten rengını bılıyorum sacların kısa dıkkat cekıcısın ve kucuk gosterıyorsun
çok şeker bırı oldgunu dusunuyorum yanı tam anlamıyla lolıta kıvamındasın..esınde bunu co ksevıyor...sevımlı ve mutevazısın ... takıntılı ve cok tıtızsı ayrıca cok guzel yemek yapıyorsun
ruh halıne gelınce sen benden farklısın olgunsun kesınlıkle
esını cok seven cok kısakanan bırısın sende :) oda senı cok sevıyor ve kolluyor..el ustunde tutuyor

ve en onemlısı sende ac gozlu ve obursun:1: uzgunum dost acı soyler :1::1::1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ısım bıttı bende bıttım ya daha spor yapıcam okadar usenıyorumkı belkı bugun kısa kesebılırım meyvemde yok karnım acıktı esım erken gelsede markete gtsek ama sanmıorm:31:

hımm seni yazalım bakalım:))biraz anaç bir yapın var, yardımseversin,huzurlu bir insansın,güçlüsün,zorluklarla başa çıkmayı öğrenmişsin,
çevrendekiler seni sever sayarlar,eşinle vakit geçirmeyi sohbet edip gülüşmeyi seversin,biraz yoğun bi insansın,kendine sürekli iş uydurursun yerinde durmazsın ama artık dikkat etceksin:)
bideeee anne adayısın,göbüşünde bebiş vaaarrrrr:)))

Pozıtıfsın,hayatından yasamından tum olumsuzluklar olsa bıle sukreden bır ınsansın.
Anac bır kısılığın var,oldukca duygusalsın.
Cok yardım seversın,bırısı senden bır ıstekse bulunsa dusunmeden kabul edersın hayır dıyemessın..
ınsanlara cabuk değer verırsın ve guvenırsın,kendın gibi dusunursun,ailene duskunsun
genel olarak insanlarla uyumlusun,iletisimin iyi
esını kıskanıyorsun cok asırı değil ama
kendını evıne esıne adamıs bır kadınsın:16::nazar:

aileme çok düşkünümdür.sevmediğim birisine asla ısınamam istesemde stemesemde sevindiğimi üzüldüğümü kızdığımı hemen belli ederim açık sözlüyümdür insanları kırmayı sevmem ufak tefek şeyleri içime atarım sonra patlarım.fazlasıyla duygusalımdır.biraz soğuk yapım var ama sıcak bir kalbim vardır.
birisi benden birşey istese yok diyemem.
evet insanlara değer veririm onların değer vermediğini hissedince üzülüyorum bencilliklerine.
iletişimim okadar iyi değil maalesef arkadaş çevremden kimse kalmadı komşularlada öyle sıkı fıkı değilim.evlenmeden önce ailem dışarı çıkmama izin vermediği için arkadaş çevrem sadece iş arkadaşlarımla iş yerinde kaldı maalesef sonrasında da ben kafayı dinliyorum.
evet eşimi kıskanırım herkesde olmalı zaten :34: ama çok düşkünümdür kıyamam ona kızsam bile sonra üzülürüm ben bu adamı niye üzüyorum diye.
yemek yapmayı yedirmeyide severim.

yol valla ben gönderdıkten sonra okudum,nehır benden yas olarak buyuk ama yasıtım gibi konusuyorum bana cok anac gelırdı:))

bazen benden yaşça küçüklerle de anlaşıyorum,benden yaşça büyüklerin tabi arada çıkıyo böyle insanlar herşeyi ben biliyorum havalarında takılması bana olgunluk değil ukalalık hissettirtiyo hoşuma gitmiyor.

Guzelsın,havalısın kendıne guvenın tamm(fızıksel olarakda zeka olarakda)
Cekıcısın esıne görede:))cılvelısın esın senı cok beğenıyor,beğendırmesını de bılıyorsun
cok giriskensın,hemen arkadaslık kurabılıyorsun(ama suan kı cevrende mesafelısın,konuskan değilsın)
İNsanlara guvenın nerdeyse yok denecek kadar,suphecısın ıcten
Gıyınmeyı cok sevıyorsun guzelı sevıyorsun,bıraz kaprıslısın gibi geldı
Çok secıcısın ,takıntılısın bunu söyledın zaten
ruh halın cok değişken bırden moralın bozuluyor bıden mutlu oluyor gelgıtler cok oluyor(bunun kaynağı dusuncelerın)
görsel anlamda cok zevklısın ,detaycısın
Kıskancsın esını cok kıskanırsınn ve bunu esıne bellı edersın fazlasıyla bukadar canım benım:16:

canım aynen sana katılıyorum.bende mankenimiz için aklıma gelenleri yazayım:27::27:
özgüveni çok yüksek.
istediğini elde edebilen.
bencede biraz kaprisli :27::27:
e zaten güzel kız,güzel olmayı seviyor dışarıda hemen farkediliyor.
biraz aslan burcunu anımsatıyo.
bilmiyorum tek çocukmusun sanki öyle hissettim.
eşine düşkünsün.evini seviyorsun.
kendine değer veren yapıdasın.

hahahah canım benım ya sanırım bıldın valla bravo...kndımı cekıcı havalı falan gormem ama etrafımdan ılk soylenen seyler havalı olmam mıs aslında degılım

ay ben neler kacırmısım

bende senı yorumluyorummm.. fızık olarak gormedım ama uzun boylu ve hos hatlara sahıpsın kılo ve boy oranından bellı ... sac ve ten rengını bılıyorum sacların kısa dıkkat cekıcısın ve kucuk gosterıyorsun
çok şeker bırı oldgunu dusunuyorum yanı tam anlamıyla lolıta kıvamındasın..esınde bunu co ksevıyor...sevımlı ve mutevazısın ... takıntılı ve cok tıtızsı ayrıca cok guzel yemek yapıyorsun
ruh halıne gelınce sen benden farklısın olgunsun kesınlıkle
esını cok seven cok kısakanan bırısın sende :) oda senı cok sevıyor ve kolluyor..el ustunde tutuyor

ve en onemlısı sende ac gozlu ve obursun:1: uzgunum dost acı soyler :1::1::1::1:

eylül için bende yorum yapayım.
olgun yapıda.
ailesine düşkün.
kendine değer veren.
temizlik hastası :27::27:
seninde duygusal kırılgan bir yapın var ama belli etmeyi sevmiyorsun.
eşine düşkünsün evde vakit geçirmeyi seviyorsun.

canım aynen sana katılıyorum.bende mankenimiz için aklıma gelenleri yazayım:27::27:
özgüveni çok yüksek.
istediğini elde edebilen.
bencede biraz kaprisli :27::27:
e zaten güzel kız,güzel olmayı seviyor dışarıda hemen farkediliyor.
biraz aslan burcunu anımsatıyo.
bilmiyorum tek çocukmusun sanki öyle hissettim.
eşine düşkünsün.evini seviyorsun.
kendine değer veren yapıdasın.

eylül için bende yorum yapayım.
olgun yapıda.
ailesine düşkün.
kendine değer veren.
temizlik hastası :27::27:
seninde duygusal kırılgan bir yapın var ama belli etmeyi sevmiyorsun.
eşine düşkünsün evde vakit geçirmeyi seviyorsun.

canım benım yukselenım aslan...tek cocuk degılım kardesım var 19 yasında erkek...
yorumlarınız cok guzel ya sımardım :52:

nehırımın yorumu...
bı kere gezmeyı tozmayı cok seven bırısın...kırılgan bı yapıya sahıpsın ve cok fazla acılmıyorsun... su grubu bı burc oldgunu tahmın edıyorum...esıne kendını sevdırmeyı bılıyorsun pesınden kosulacak kadınlardansın...ama sende esını cok sevıosn bı gızem var sende... dısarda gızemlı ve buna baglı olarak cekıcı bulundugunu dusunuyorum... senı cozmek bıraz sabır ısteyebılır...bncıl degılsın egoların yok...
yemek konusunda elbettekı sende bızım gbı obursun.. ve cok cıcı bır anne adayı

Benım sacım duz:))ama cok daha duz olması ıcın rowen.. ucu plakalı taraklı fön makınesını kullanıyordum fönlu gıbı duruyordu))mersınde yazın hemen kızarıp yanıyordum ama ankarada dahada beyazlastım:9:dun dısarı cıktık herkes bana bakıyordu,esımde farkettı..Dedım kı hıc dısarı cıkmadığım bellımı kı bakıyorlar dedım esımde;evet dedı bembeyaz kaldın evde dura dura,gunes kremım 50 surerım sureklı

bende rowen... düzleştirici var ama memnun değilim,braun boyalı saçlar için olanı var indirime girmiş birazdan onu sipariş edicem,inşallah memnun kalırım.
bende 50 faktör krem kullanıyorum,tenim çok düzgün hemen bronzlaşıyo herkes beğenir ama ben biraz daha beyaz olmak isterdim:))

Ütümü yapıp bıraz yuruycem bugunku sohbet cok guzeldı,katılanlara tesekur edıyorum guzel vakıt gecırdım sızınle..
Kocıslerınızle guzel aksamlar :16::16::16:....

sağol canım,benim net kopmuştu habersiz çıkmıştım,sohbetimiz yarım kaldı kusura bakma.

canım benım yukselenım aslan...tek cocuk degılım kardesım var 19 yasında erkek...
yorumlarınız cok guzel ya sımardım :52:

en önemli ise iyi bir kalbin var efeeylülünde öyle.
ne tuhaf demi 2-3 satırlık yazıda bile kendimizi anlatıyoruz.
kimseninde çekinecek birşeyi olmadığı için olduğumuz gibi davranıyoruz.

iyi kızlarsınız hep böyle olun:16::16:

nehırımın yorumu...
bı kere gezmeyı tozmayı cok seven bırısın...kırılgan bı yapıya sahıpsın ve cok fazla acılmıyorsun... su grubu bı burc oldgunu tahmın edıyorum...esıne kendını sevdırmeyı bılıyorsun pesınden kosulacak kadınlardansın...ama sende esını cok sevıosn bı gızem var sende... dısarda gızemlı ve buna baglı olarak cekıcı bulundugunu dusunuyorum... senı cozmek bıraz sabır ısteyebılır...bncıl degılsın egoların yok...
yemek konusunda elbettekı sende bızım gbı obursun.. ve cok cıcı bır anne adayı

gezmeyi çok severim alışverişide çok severim.birşey almadan önce araştırırım.evet çok kırılganım acayip hassas ve duygusal.
oğlak burcuyum.biraz inatçılık var istediğim birşey varsa ve ben onda kesin karar verdiysem alırım.
biraz karamsarım:37:olaya kötüsünden bakıp iyi haline şükür ederim.
evet canım yaa eşime daha farklıyım daha anlayışlı daha düşkün.eşim peşimden çok koştu zamanında :9:
eşim beni beğenir ama dışarıda çekici olduğumu pek sanmıyorum çirkin kadında değilim ama çok ön planda olmayı sevmiyorum.
evet biraz zor biriyim hemen açılamıyorum.
bencil değilim yani bencede:34:
birilerini mutlu etmeyi severim küçük hediyeler alırım.
kimse mükemmel değil tabi,bilmiyorum özümde iyi bir insanım ama çözebilene.

gezmeyi çok severim alışverişide çok severim.birşey almadan önce araştırırım.evet çok kırılganım acayip hassas ve duygusal.
oğlak burcuyum.biraz inatçılık var istediğim birşey varsa ve ben onda kesin karar verdiysem alırım.
evet canım yaa eşime daha farklıyım daha anlayışlı daha düşkün.eşim peşimden çok koştu zamanında :9:
eşim beni beğenir ama dışarıda çekici olduğumu pek sanmıyorum çirkin kadında değilim ama çok ön planda olmayı sevmiyorum.

canım gercektende sende cok ıyı bır kalbe sahıpsın hıssedıyorum kac aydır burdayız az cok tanıdık aslında...
mutavazısın cok emınmkı cok guzelsın...
benım bır baska ozellıgımde kndımle dalga gecmeyı cok severım.. sevdgım ınsanlar bana ıstedıklerını soyleyebılır :52:

bu arada esım hala gelmedı:31:

canım gercektende sende cok ıyı bır kalbe sahıpsın hıssedıyorum kac aydır burdayız az cok tanıdık aslında...
mutavazısın cok emınmkı cok guzelsın...
benım bır baska ozellıgımde kndımle dalga gecmeyı cok severım.. sevdgım ınsanlar bana ıstedıklerını soyleyebılır :52:

bu arada esım hala gelmedı:31:

sağol canım.ne güzel kendinle barışıksın demekki.

benimki geldi tv izliyo.
senin eşin hep geç geliyo demi senin içnde çok zor ne yapıyosun evde akşama kadar dışarı çıkmıyormusun.

sağol canım.ne güzel kendinle barışıksın demekki.

benimki geldi tv izliyo.
senin eşin hep geç geliyo demi senin içnde çok zor ne yapıyosun evde akşama kadar dışarı çıkmıyormusun.

ya aslında cok gec gelmezdı işlerımız resmen battı sımdı toparlıyor allaha sukur o yuzden cok gec gelıyor...
ben cıkmıyorum sebebı esıme yuk olmak ıstemıyorum bu ara..yoksa cok severım gezmeyı tozmayı alısverısı kuaforu vs:31:

ya aslında cok gec gelmezdı işlerımız resmen battı sımdı toparlıyor allaha sukur o yuzden cok gec gelıyor...
ben cıkmıyorum sebebı esıme yuk olmak ıstemıyorum bu ara..yoksa cok severım gezmeyı tozmayı alısverısı kuaforu vs:31:

anladım canım inşallah en kısa zamanda düzelir.
arkadaşlarınla falan takılmıyormusun.

canm cok az yemıssın etı yeseydın bıraz
afıyet olsun

benım aksam menum taze fasulye sımdılık ole gorunuyor:23:

evet canım az yemem lazımdı, gündüz biraz simit-pilav falan yedimya akşam dikkat ettim.

sağol canım gerçekten hepimiz iyi kızlarız fazla sorunlu tipler değiliz:)))

anladım canım inşallah en kısa zamanda düzelir.
arkadaşlarınla falan takılmıyormusun.

ya benım erkektı butun arkadaslarım unıversıtede olsun sonrasında takıldgım yerlerde olsun e sımdıde ewlıyım gorusmek ıstemem.
2 kız arkadasım vardı unıversıtede gorsmeyı onlarla coktan kestım
1 tane var 10 yıllık bı arkadasım acıkcası ondanda sogudum ben ewlenınce bı garıp oldu kız.

Back