ben çıkıyorum iyi geceler canım
canım çok sağol
eşim eve geldiğinde onu yemeğe götürdüm.bebek patiklerinden aldım güzel ambalaj yaptım yemeğe başlamadan sana hediye aldım verdim açtı çok şaşırdı mutlu oldu yeni eve geldik çok şaşkınım istememe rağmen hamile olduğumu öğrenince nasıl sevineceğimi şaşırdım yemek bitene kadar sürekli gözlerim doldu.
doktor 4-5 haftalık dedi tahlil sonucuna göre ben yarın tekrar gidip baktıracağım.
çok az yanı 3 4 yaprak hındı doner
2 kucuk domates
maden suyu
cok acıktım bugun ya
HAMİLEYİM
çok karışık duygular içerisindeyim eşime ve bana bugünün süprizi sanırım.
rabbim isteyen herkese versin inşallah.
1 kase çorba
domates salatası
ayran
yemekten sonra yarım saat spor( kocişle spora gittik)
ara öğün:dut-şeftali-erik-kayısı
şimdi şekersiz ıhlamur çayı içiyorum.
canım çok sağol
eşim eve geldiğinde onu yemeğe götürdüm.bebek patiklerinden aldım güzel ambalaj yaptım yemeğe başlamadan sana hediye aldım verdim açtı çok şaşırdı mutlu oldu yeni eve geldik çok şaşkınım istememe rağmen hamile olduğumu öğrenince nasıl sevineceğimi şaşırdım yemek bitene kadar sürekli gözlerim doldu.
doktor 4-5 haftalık dedi tahlil sonucuna göre ben yarın tekrar gidip baktıracağım.
sağol teyzesi
bu ay zamana bırakmıştık bide abimin taşınma olayı falan derken hiç umudum yoktu ağır şeyler falan taşıdım bugün doktor hamilesin dediğinde çok şaşırdım.evlilik yıl dönümüzde bize çok güzel bir süpriz oldu.
bu topiğin bana faydası çok oldu yediklerime dikkat ediyorum.yine yazarım yediklerimi sağlıklı beslenirim sizinle beraber
e artık biraz esneklik yaparsınız bize
ben çıkıyorum iyi geceler canım
dün akşam
40 dk koşu+ yürüyüş
akşam yemek yapmadım kahvaltı ile geçiştirdik
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük küp peynir
1 küçük küp kaşar peyniri
1 çay kaşığı bal
1 fincan çay 1 küp şekerli
2 ad çeri domates
yarım salatalık
1 saat ütü yaptım
40 dk koşu yaptığım kadar terledim
buda kaloriden sayılır heralde:1
sabah:
6 ad eti form bisküvi
1 fincan yeşil çay
ikindi arada 1 nektarin
akşam 2 kase sebze çorbası
yemekten sonra 1 bardak şekersizz çay
ve eşimle 45 dk yürüyüş
akşam bi dilim nektarin ve bi dilim şeftali(yemiycektim de eşim yiyodu ben de tadına baktım)
kahvaltımı yazmadım
yeşil çay
1 kk light peynir
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane zeytin
salatalık
2 yemek kaşığı az zaytinyağında kavrulmuş biber ve domates karışımı
omlet in 4 de 1i
Günaydın kızlar
bu gün protein+sebze günüm
o nedenle
2 kk yarım yağlı peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
iradeli günler olsun kızlar hepimize
bu arada 66.00 gördüm nihayet allah 56 ları gösterir inşallah :)
kızlar siz haftada ortalama ne kadar kilo veriyosunuz?
ılk zamanlarda haftada 1-2 vermıstırk. yanı kac kılo fazlan varsa mesela 90 kg san 1 haftada 5 kıloda verebılırsın ama fazlalığın az ıse yanı 5 kg kadan gram gram verırsın..300-700 gr arasıbu metabolızmana da bağlı
ben bir haftada 1 ilo vermişim dün tartıya çıktım sırf meraktan.acaba normal mi diye merak ettim. nese pazar günü söylerim artık ben de.. bi de sabah tartılcaz dimi pazar günü kahvaltı yapmadan?
çok güzel canım yaa unutulmaz bi evlilik yıldönümü hediyesi olmuş sizin için
bundan sonra nice yılları devirin bebeğinizle inşallah
afıyet olsun tatlım
ya varya cok duygulandım,cook da sevındım gercektennnnnnnnnnnnn
yenı anne adayımızzzzzzzzzzzzzzzzz
menun guzel olmus canım esınle sporunda
cok guzel bır gun olmusss
sana dedımm bu ay ne zaman regl olcan dıye ıcıme doğdu benım hatta dusundum ne zamandan berı beklıyosun dıye nısan da baslamıstın,bu ay kalcağını hıssettımmmmmmm olleyyyy
yaparız canımm bebısınle sanayıne sağlıklı beslenceksın zaten ama sut peynır meyve sebze dr sorsana lıght urun kullanmıyacaksın artık sanırım..
sızede ıyı geceler artıkkkk
Merhaba arkadaslar, bende yeniyim bu sitede ve benimde kilo sorunum var.
bende sizin gibi evlendikten sonra kilo alanlardanim. Aslinda bi kac gündür yazdiklarinizin takibindeyim, eski yazilari okudum :) okuduklarim beni baya azimlendirdi, baya bi motive oldum.. hatta dün bi azimle isden sonra, evi temizledim (kalori yakicam ya), yetmedi bide 1 saat tempolu yürüyüse ciktim, yürüyüsden sonra bide asansörü kullanmayip merdivenle ciktim.. aksamda bol bol su ictim. herhalde baya kalori yakmisimdirda, spor disinda napsam? nasil gider bu kilolar?
Merhaba arkadaslar, bende yeniyim bu sitede ve benimde kilo sorunum var.
bende sizin gibi evlendikten sonra kilo alanlardanim. Aslinda bi kac gündür yazdiklarinizin takibindeyim, eski yazilari okudum :) okuduklarim beni baya azimlendirdi, baya bi motive oldum.. hatta dün bi azimle isden sonra, evi temizledim (kalori yakicam ya), yetmedi bide 1 saat tempolu yürüyüse ciktim, yürüyüsden sonra bide asansörü kullanmayip merdivenle ciktim.. aksamda bol bol su ictim. herhalde baya kalori yakmisimdirda, spor disinda napsam? nasil gider bu kilolar?
sağol canım eşimede söylüyorum çoğu kişi ayarlamaya çalışıyo evlilik yıl dönümünde süpriz olsun diye bizede Allahın süprizi
canım bugün yine aile hekimine gittim henüz yiyecekler için birşey sormadım hem ben hiç lıght ürün kullanmıyorum ki
tekrar kan tahlili yaptırdım aradan 1 hafta falan geçsinde özele gitmeyi düşünüyorum.daha çok erken dedi doktor yarın sonuçlara bakacak düşük riski olabilir bu sıralarda dedi.hayırlısı yani hafta sonu o kadar eşya taşıdım eşyaları sağa sola çektik o zamanlar düşünmüştüm hamileysem çocuk nasıl bu tempoda duracak diye .ben dikkat etmeye çalışırım ama Allah nasip etmezse elimden birşey gelmez hakkımızdan hayırlısı Allah yardımcımız olsun
sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?