• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

HAMİLEYİM

çok karışık duygular içerisindeyim eşime ve bana bugünün süprizi sanırım.

rabbim isteyen herkese versin inşallah.

HAMİLEYİM

çok karışık duygular içerisindeyim eşime ve bana bugünün süprizi sanırım.

rabbim isteyen herkese versin inşallah.
aaa çok güzel bi haber:nazar:
tebrik ediyorum canımm :46:
rabbim sağlıkla sıhatle yavrunuzu kavuştursun size inşallah

Son düzenleme:
1 kase çorba
domates salatası
ayran
yemekten sonra yarım saat spor( kocişle spora gittik)

ara öğün:dut-şeftali-erik-kayısı
şimdi şekersiz ıhlamur çayı içiyorum.

aaa çok güzel bi haber:nazar:
tebrik ediyorum canımm :46:
rabbim sağlıkla sıhatle yavrunuzu kavuştursun size inşallah
canım çok sağol:16::16::16:

ah canım hayırlı olsun ya cok guzel bır haber bu esıne nasıl solıceksın suprız yap:52: ay bende heycanlandım ne kadarlık acaba bellımı

eşim eve geldiğinde onu yemeğe götürdüm.bebek patiklerinden aldım güzel ambalaj yaptım yemeğe başlamadan sana hediye aldım verdim açtı çok şaşırdı mutlu oldu yeni eve geldik çok şaşkınım istememe rağmen hamile olduğumu öğrenince nasıl sevineceğimi şaşırdım yemek bitene kadar sürekli gözlerim doldu.
doktor 4-5 haftalık dedi tahlil sonucuna göre ben yarın tekrar gidip baktıracağım.

tebriklerrrrrrrrrrrrr:)) teyze oluyoruz:)

sağol teyzesi :16:

canım çok sağol:16::16::16:

eşim eve geldiğinde onu yemeğe götürdüm.bebek patiklerinden aldım güzel ambalaj yaptım yemeğe başlamadan sana hediye aldım verdim açtı çok şaşırdı mutlu oldu yeni eve geldik çok şaşkınım istememe rağmen hamile olduğumu öğrenince nasıl sevineceğimi şaşırdım yemek bitene kadar sürekli gözlerim doldu.
doktor 4-5 haftalık dedi tahlil sonucuna göre ben yarın tekrar gidip baktıracağım.

sağol teyzesi :16:

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım cok sewındım ınankı cok ıstıodun cunku:16:

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım cok sewındım ınankı cok ıstıodun cunku:16:

bu ay zamana bırakmıştık bide abimin taşınma olayı falan derken hiç umudum yoktu ağır şeyler falan taşıdım bugün doktor hamilesin dediğinde çok şaşırdım.evlilik yıl dönümüzde bize çok güzel bir süpriz oldu.

bu ay zamana bırakmıştık bide abimin taşınma olayı falan derken hiç umudum yoktu ağır şeyler falan taşıdım bugün doktor hamilesin dediğinde çok şaşırdım.evlilik yıl dönümüzde bize çok güzel bir süpriz oldu.

zaten takmayınca kafaya oluyomus canım cok sevındım ınankı bızı bırakmıcaksın dımı:33:

Back