Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hoşgeldin,
hem spor yapmalısın hemde yediklerine dikkat edip abur cuburları kesip sağlıklı beslenmen lazım kaç kilosun ne kadar fazlalığın var?

yaparim insallah.. bugün cok istekliyimde kilo veremeyip, moral bozuklugundan abur cubura dalmazsam yarin öbür gün iyidir..
evlendigimde 48dim canim, simdi masallah 7 kilo aldim.. 55,7 boyda kücük olunca baya kötü duruyo (

Merhaba yaptıktıkların superr olmus bende yaklasık 3 aydır,asansor kullanmıyorum merdıvenle cıkıyorum(alısverıs ağır esya harıc)bol su ıc ama zorlamadan böbreklere fazlası zarar,sayfaları ıncele bıraz yesıl cay tuket,seker kullanma(ben azalltım kesmedım)sporunu yaptınmı tamamdır..(yağlı herseyden uzak dur)

Son düzenleme:

bol sebze al,mesela kabak(kalorısı en dusuk sebze)zeytınyağlı yemekler,corba(kremasız,unsuz)et,balık tavuk(ızgara ya da cok az yağda)bu sekıl sağlıklı besınler tuket.kuru kayısı sındırım ıcın super menun guzel.

inşallah canım
dün ititbariyle daha dikkatliyim dikkat etmem lazım iyiki dün evi temizlemişim bu hafta fazla yormayacağım kendimi detaylı temizlik yapmadan ortalığı sadace toparlayacağım.

oyy oyy ıkı dılım ye canım nolcak
meyve yee ara yap bol bolllll bebıs hakkında yazmak ıstemıyorum en azından 1 ay boyunca cunku nazar değmesınn:))

sağol teyzesi

yaparim insallah.. bugün cok istekliyimde kilo veremeyip, moral bozuklugundan abur cubura dalmazsam yarin öbür gün iyidir..
evlendigimde 48dim canim, simdi masallah 7 kilo aldim.. 55,7 boyda kücük olunca baya kötü duruyo (

ne zaman evlendın,boy ve yas kac acaba?duzenlı bıldırım yaparsan senı ılk sayfadakı tabloya eklıyecem..

verirsin herşey azimle başlıyo yediklerini yazarsan nerde hatalar yaptığını daha iyi farkedersin.bizde zaten birbirimizi uyarıyoruz.

merhaba :) saol canim, yazdiklariniz sayesinde yapabildim o kadarini.. oo masallah, sen bayadir merdivenle cikiyoosun, benim o kadar olmadi. 10cu katda oturdugumuzdan, hep gözüme geliyodu ama o kadarda kötü olmadi, 7. katda bi kesildim :) biraz dinlendim ama sonra kendimi cok ii hissettim. yesil cayim yok ama alirim, is yerinde klima var, is yerinde icerim onu.. sporda hergün yapmam galiba, isden sonra eve gidip yemek yapiyorum, esim geliyo isden sonra.. malum birazda onunla vakit gecirmem gerek, yoksa hafta ici hic göremiycez birbirimizi. gerci bu aralar mac var, o maca bakarken ben bi kosu gider gelirim :)

saol canim öneriler icin... yapcam hepsini

önemlı değil canım,10 kat varmıs baya benım 4 sayılır daha ıyı 10 kat guzel spor bu bıle kılo vermenı etkıleyecek,yesıl cay(caykur burcum bergamot aromalı)tavsıye ederım.cunku ben yesıl cay sade ıcemezdım cok kötu gelırdı,doğa...dn 7 otlu ya da 5 i bır yerde bunlarda guzel

ne zaman evlendın,boy ve yas kac acaba?duzenlı bıldırım yaparsan senı ılk sayfadakı tabloya eklıyecem..

canim evleneli iki sene oldu, ilk sene zaten baya bi ayri kaldik esimden, o yüzden kilo almadim. üzüntü, stres falan ama son bi senedir dedigim gibi 48den 55,7ye ciktim
28 yasindayim, boyda 158

canim evleneli iki sene oldu, ilk sene zaten baya bi ayri kaldik esimden, o yüzden kilo almadim. üzüntü, stres falan ama son bi senedir dedigim gibi 48den 55,7ye ciktim
28 yasindayim, boyda 158

sanırım avusturya da yasıyosun prof. baktımda, o yuzden ayrı kaldın yanılmıyorsam,ıdeal kılon 45-50 arası sanırım

hadi bakalim.. hergün yazarim ben artik.. ben avusturyadayim, bulabilirmiyimki? bi bakmam gerek, yesil cayin limonlusunu kullanmistim bi ara, onu alirim olmazsa.
ögle yemegine yagsiz peynirle, domates düsünüyorum, ekmek yesemmi yanina sence? cokmu olur?

gunde 2 dılım ekmeği gecme bence,sabah bır dılım öğlen 1 dılım olabılır..<Orda bulamassan baskasından al:))mıgros varsa ve turk urun satıyorsa vardır..

evet avusturya.. aynen canim, vize falan almasi uzun sürdü..
45-50 arasi evet canim.. 48 olim istiyorum aslinda

ınsallah cok asırı fazlan yok bıraz dıkkat etmeyle verırsın..

öyle yapim dimi? off zor olacak
canim birden aldim kilolari, aslinda fazla degilde, iste herkes gibi benimde sinirimi bozuyo özelliklede bu mevsimde. sen kac kilo verdin? hedef ne?

öyle yapim dimi? off zor olacak
canim birden aldim kilolari, aslinda fazla degilde, iste herkes gibi benimde sinirimi bozuyo özelliklede bu mevsimde. sen kac kilo verdin? hedef ne?

evet öyle yap canım,ılk sayfada tablodan bakabılırsın1.sayfayı tıkla

afıyet olsun dun zaten bı gıttın bıda gelmedın dedım kesın kaptrdı kndını ıse bugun bnde ole olcam sanırım

kesın 2 kılo werdın he solıyım utu erıtıo:18:

oh baya bı doyurucuymus kahvaltın haff ve doyurucu

ama ama ama nıye gemıyosun hep buraya ozledım ya

sabah

omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
1,5 dilim tam tahıllı ekmek

oh bak o ekmekten ye hep sekerım tam tahıl artık kepeklı yeme ama beyaz ekmekte yemen lazım yemıceksende pılv yersın doktorun sana dıyet versın ne yemen gerektgını benm arkadasım hergun
1 avuc karısık kuruyemıs yıyodu mesela oda cok ınce bı kızdı dıyet yapıoduk bırlıkte bı anda hamıle kalmıstı ama hamılelıkte bıle abartmıyodu herseyden yıyodu az az
ınsallah saglıklı bı hamılelık olur canım

kızlar ben dun aksam yemegı yemedım bıraz moralım bozuktu
sonra esımın ısrarıyla dondrma yedım almıs gelmıs mc den...
kahvaltım hslanmıs yumurta
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek 1 parcada beyaz ekmek

bugun cok mutkuyum dun gece baya moralsızdım

Dün bır kutu banyo spreyı bıtırdım,lavabo tezgahı sıyahtı beyaz oldu kum gıbı erıdı sanırımne yemek yapıcan aksama?
nıye moralın bozuktu?

Son düzenleme:
evde yemek yoktu,bıraz önce esım kıraz getırdı onu yedım bır buyuk kase kadar..

öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
4 adet küçük ızgara köfte
1 domates 1 yeşil biber
1 kase cacık

1 fincan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…