hoşgeldin,
hem spor yapmalısın hemde yediklerine dikkat edip abur cuburları kesip sağlıklı beslenmen lazım kaç kilosun ne kadar fazlalığın var?
Merhaba arkadaslar, bende yeniyim bu sitede ve benimde kilo sorunum var.
bende sizin gibi evlendikten sonra kilo alanlardanim. Aslinda bi kac gündür yazdiklarinizin takibindeyim, eski yazilari okudum :) okuduklarim beni baya azimlendirdi, baya bi motive oldum.. hatta dün bi azimle isden sonra, evi temizledim (kalori yakicam ya), yetmedi bide 1 saat tempolu yürüyüse ciktim, yürüyüsden sonra bide asansörü kullanmayip merdivenle ciktim.. aksamda bol bol su ictim. herhalde baya kalori yakmisimdirda, spor disinda napsam? nasil gider bu kilolar?
zeera cok tskler ayrintili bilgi icinaalllah iyce gaza geldim..
yaparim yaparim.. bugün sabahla baslim mesala.. valla arkadaslar bana galiba böyle "ekip isi" gerekiyo, birden heycanlandim :)
sabah
bir bardak su ictim (ilik degildi) yarindan sonra ilik icerim artik
bi dilim kücücüüük kepek ekmegi, yagsiz beyaz peynirle
bide saat 10:00da 2 tane kayisi yedim
ama karnim gurul gurul.. dünde saat 5den sonra yemedim cünkü(
hıı sen lıght yemıyordun zaten:18lsun yınede yağlı yeme sonucta doğum sonrası var,ınsallah bebeğin sana tutunur dedım sana nıye sen uğrastın böyle ağır ıslee,keske bana sorsaydın benım ıcıme doğmus,dıkkat et artık yat dınlen bol bolll
oyy oyy ıkı dılım ye canım nolcak
meyve yee ara yap bol bolllllbebıs hakkında yazmak ıstemıyorum en azından 1 ay boyunca cunku nazar değmesınn:))
yaparim insallah.. bugün cok istekliyimde kilo veremeyip, moral bozuklugundan abur cubura dalmazsam yarin öbür gün iyidir..
evlendigimde 48dim canim, simdi masallah 7 kilo aldim.. 55,7boyda kücük olunca baya kötü duruyo (
yaparim insallah.. bugün cok istekliyimde kilo veremeyip, moral bozuklugundan abur cubura dalmazsam yarin öbür gün iyidir..
evlendigimde 48dim canim, simdi masallah 7 kilo aldim.. 55,7boyda kücük olunca baya kötü duruyo (
Merhaba yaptıktıkların superr olmus bende yaklasık 3 aydır,hıc merdıvenle cıkmıyorum(alısverıs ağır esya harıc)bol su ıc ama zorlamadan böbreklere fazlası zarar,sayfaları ıncele bıraz yesıl cay tuket,seker kullanma(ben azalltım kesmedım)sporunu yaptınmı tamamdır..(yağlı herseyden uzak dur)
merhaba :) saol canim, yazdiklariniz sayesinde yapabildim o kadarini.. oo masallah, sen bayadir merdivenle cikiyoosun, benim o kadar olmadi. 10cu katda oturdugumuzdan, hep gözüme geliyodu ama o kadarda kötü olmadi, 7. katda bi kesildim :) biraz dinlendim ama sonra kendimi cok ii hissettim. yesil cayim yok ama alirim, is yerinde klima var, is yerinde icerim onu.. sporda hergün yapmam galiba, isden sonra eve gidip yemek yapiyorum, esim geliyo isden sonra.. malum birazda onunla vakit gecirmem gerek, yoksa hafta ici hic göremiycez birbirimizi. gerci bu aralar mac var, o maca bakarken ben bi kosu gider gelirim :)
saol canim öneriler icin... yapcam hepsini
ne zaman evlendın,boy ve yas kac acaba?duzenlı bıldırım yaparsan senı ılk sayfadakı tabloya eklıyecem..
canim evleneli iki sene oldu, ilk sene zaten baya bi ayri kaldik esimden, o yüzden kilo almadim. üzüntü, stres falan ama son bi senedir dedigim gibi 48den 55,7ye ciktim
28 yasindayim, boyda 158
önemlı değil canım,10 kat varmıs baya benım 4 sayılır daha ıyı 10 kat guzel spor bu bıle kılo vermenı etkıleyecek,yesıl cay(caykur burcum bergamot aromalı)tavsıye ederım.cunku ben yesıl cay sade ıcemezdım cok kötu gelırdı,doğa...dn 7 otlu ya da 5 i bır yerde bunlarda guzel
sanırım avusturya da yasıyosun prof. baktımda, o yuzden ayrı kaldın yanılmıyorsam,ıdeal kılon 45-50 arası sanırım
hadi bakalim.. hergün yazarim ben artik.. ben avusturyadayim, bulabilirmiyimki? bi bakmam gerek, yesil cayin limonlusunu kullanmistim bi ara, onu alirim olmazsa.
ögle yemegine yagsiz peynirle, domates düsünüyorum, ekmek yesemmi yanina sence? cokmu olur?
evet avusturya.. aynen canim, vize falan almasi uzun sürdü..
45-50 arasi evet canim.. 48 olim istiyorum aslinda
gunde 2 dılım ekmeği gecme bence,sabah bır dılım öğlen 1 dılım olabılır..<Orda bulamassan baskasından al:))mıgros varsa ve turk urun satıyorsa vardır..
ınsallah cok asırı fazlan yok bıraz dıkkat etmeyle verırsın..
öyle yapim dimi? off zor olacak
canim birden aldim kilolari, aslinda fazla degilde, iste herkes gibi benimde sinirimi bozuyo özelliklede bu mevsimde. sen kac kilo verdin? hedef ne?
Dun cıktıktan sonra temızlığe gırısrım banyoları detaylı öldum kokudannnnsonra hızımı alamadım yerlerı sıldım toz aldım,yemek yap esım geldı zaten yuruyus yıne kaldı...
bır buyuk kase patlıcan salata,ızgara da 3-4 dılım kadar sucuk,2 fıncan az sekerlı cay
Bu sabah pc yı acarken yalana gerek yok nehırın sonucunun merakından bır an önce acmak ıstedımmm.
kahvaltımı suan yapıyorum.
4 ınce dılım karpuz
1 kk köy peynırı
2 sıyah zeytın
2 dılım kepek ekmek(yazmayı unutmusumm)
dün akşam
40 dk koşu+ yürüyüş
akşam yemek yapmadım kahvaltı ile geçiştirdik
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük küp peynir
1 küçük küp kaşar peyniri
1 çay kaşığı bal
1 fincan çay 1 küp şekerli
2 ad çeri domates
yarım salatalık
1 saat ütü yaptım
40 dk koşu yaptığım kadar terledim
buda kaloriden sayılır heralde:1
sabah:
6 ad eti form bisküvi
1 fincan yeşil çay
ikindi arada 1 nektarin
akşam 2 kase sebze çorbası
yemekten sonra 1 bardak şekersizz çay
ve eşimle 45 dk yürüyüş
akşam bi dilim nektarin ve bi dilim şeftali(yemiycektim de eşim yiyodu ben de tadına baktım)
kahvaltımı yazmadım
yeşil çay
1 kk light peynir
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane zeytin
salatalık
2 yemek kaşığı az zaytinyağında kavrulmuş biber ve domates karışımı
omlet in 4 de 1i
Günaydın kızlar
bu gün protein+sebze günüm
o nedenle
2 kk yarım yağlı peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
iradeli günler olsun kızlar hepimize
bu arada 66.00 gördüm nihayet allah 56 ları gösterir inşallah :)
sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
afıyet olsun dun zaten bı gıttın bıda gelmedın dedım kesın kaptrdı kndını ıse bugun bnde ole olcam sanırım
kesın 2 kılo werdın he solıyım utu erıtıo:18:
oh baya bı doyurucuymus kahvaltın haff ve doyurucu
ama ama ama nıye gemıyosun hep buraya ozledım ya
oh bak o ekmekten ye hep sekerım tam tahıl artık kepeklı yeme ama beyaz ekmekte yemen lazım yemıceksende pılv yersın doktorun sana dıyet versın ne yemen gerektgını benm arkadasım hergun
1 avuc karısık kuruyemıs yıyodu mesela oda cok ınce bı kızdı dıyet yapıoduk bırlıkte bı anda hamıle kalmıstı ama hamılelıkte bıle abartmıyodu herseyden yıyodu az az
ınsallah saglıklı bı hamılelık olur canım
kızlar ben dun aksam yemegı yemedım bıraz moralım bozuktu
sonra esımın ısrarıyla dondrma yedım almıs gelmıs mc den...
kahvaltım hslanmıs yumurta
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek 1 parcada beyaz ekmek
bugun cok mutkuyum dun gece baya moralsızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?