• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canım çok sağol:16::16::16:

eşim eve geldiğinde onu yemeğe götürdüm.bebek patiklerinden aldım güzel ambalaj yaptım yemeğe başlamadan sana hediye aldım verdim açtı çok şaşırdı mutlu oldu yeni eve geldik çok şaşkınım istememe rağmen hamile olduğumu öğrenince nasıl sevineceğimi şaşırdım yemek bitene kadar sürekli gözlerim doldu.
doktor 4-5 haftalık dedi tahlil sonucuna göre ben yarın tekrar gidip baktıracağım.

çok güzel canım yaa unutulmaz bi evlilik yıldönümü hediyesi olmuş sizin için:nazar:
bundan sonra nice yılları devirin bebeğinizle inşallah

çok az yanı 3 4 yaprak hındı doner
2 kucuk domates
maden suyu

cok acıktım bugun ya:31:

afıyet olsun tatlım

HAMİLEYİM

çok karışık duygular içerisindeyim eşime ve bana bugünün süprizi sanırım.

rabbim isteyen herkese versin inşallah.

ya varya cok duygulandım,cook da sevındım gercektennnnnnnnnnnnn
:46:yenı anne adayımızzzzzzzzzzzzzzzzz:54:

1 kase çorba
domates salatası
ayran
yemekten sonra yarım saat spor( kocişle spora gittik)

ara öğün:dut-şeftali-erik-kayısı
şimdi şekersiz ıhlamur çayı içiyorum.

menun guzel olmus canım esınle sporunda:46:

canım çok sağol:16::16::16:

eşim eve geldiğinde onu yemeğe götürdüm.bebek patiklerinden aldım güzel ambalaj yaptım yemeğe başlamadan sana hediye aldım verdim açtı çok şaşırdı mutlu oldu yeni eve geldik çok şaşkınım istememe rağmen hamile olduğumu öğrenince nasıl sevineceğimi şaşırdım yemek bitene kadar sürekli gözlerim doldu.
doktor 4-5 haftalık dedi tahlil sonucuna göre ben yarın tekrar gidip baktıracağım.

sağol teyzesi :16:

cok guzel bır gun olmusss

bu ay zamana bırakmıştık bide abimin taşınma olayı falan derken hiç umudum yoktu ağır şeyler falan taşıdım bugün doktor hamilesin dediğinde çok şaşırdım.evlilik yıl dönümüzde bize çok güzel bir süpriz oldu.

sana dedımm bu ay ne zaman regl olcan dıye ıcıme doğdu benım hatta dusundum ne zamandan berı beklıyosun dıye nısan da baslamıstın,bu ay kalcağını hıssettımmmmmmm olleyyyy

bu topiğin bana faydası çok oldu yediklerime dikkat ediyorum.yine yazarım yediklerimi sağlıklı beslenirim sizinle beraber:16:
e artık biraz esneklik yaparsınız bize :52::52::52:

yaparız canımm bebısınle sana:nazar:yıne sağlıklı beslenceksın zaten ama sut peynır meyve sebze dr sorsana lıght urun kullanmıyacaksın artık sanırım..

ben çıkıyorum iyi geceler canım:3::3:

sızede ıyı geceler artıkkkk:49:

Dun cıktıktan sonra temızlığe gırısrım banyoları detaylı öldum kokudannnn:52:sonra hızımı alamadım yerlerı sıldım toz aldım,yemek yap esım geldı zaten yuruyus yıne kaldı...
bır buyuk kase patlıcan salata,ızgara da 3-4 dılım kadar sucuk,2 fıncan az sekerlı cay
Bu sabah pc yı acarken yalana gerek yok nehırın sonucunun merakından bır an önce acmak ıstedımmm.
kahvaltımı suan yapıyorum.
4 ınce dılım karpuz
1 kk köy peynırı
2 sıyah zeytın
2 dılım kepek ekmek(yazmayı unutmusumm):60:

Son düzenleme:
:56::56:
dün akşam
40 dk koşu+ yürüyüş
akşam yemek yapmadım kahvaltı ile geçiştirdik

1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük küp peynir
1 küçük küp kaşar peyniri
1 çay kaşığı bal
1 fincan çay 1 küp şekerli
2 ad çeri domates
yarım salatalık

1 saat ütü yaptım
40 dk koşu yaptığım kadar terledim
buda kaloriden sayılır heralde:1::1

sabah:
6 ad eti form bisküvi
1 fincan yeşil çay

:56::56:
dün akşam
40 dk koşu+ yürüyüş
akşam yemek yapmadım kahvaltı ile geçiştirdik

1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük küp peynir
1 küçük küp kaşar peyniri
1 çay kaşığı bal
1 fincan çay 1 küp şekerli
2 ad çeri domates
yarım salatalık

1 saat ütü yaptım
40 dk koşu yaptığım kadar terledim
buda kaloriden sayılır heralde:1::1

sabah:
6 ad eti form bisküvi
1 fincan yeşil çay

sporun cok guzel olmuss:16:

ikindi arada 1 nektarin

akşam 2 kase sebze çorbası
yemekten sonra 1 bardak şekersizz çay
ve eşimle 45 dk yürüyüş

akşam bi dilim nektarin ve bi dilim şeftali(yemiycektim de eşim yiyodu ben de tadına baktım:34:)

kahvaltımı yazmadım

yeşil çay
1 kk light peynir
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane zeytin
salatalık
2 yemek kaşığı az zaytinyağında kavrulmuş biber ve domates karışımı
omlet in 4 de 1i

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

bu gün protein+sebze günüm

o nedenle
2 kk yarım yağlı peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak yarım yağlı süt

iradeli günler olsun kızlar hepimize :16:

bu arada 66.00 gördüm nihayet allah 56 ları gösterir inşallah :)

Son düzenleme:
ikindi arada 1 nektarin

akşam 2 kase sebze çorbası
yemekten sonra 1 bardak şekersizz çay
ve eşimle 45 dk yürüyüş

akşam bi dilim nektarin ve bi dilim şeftali(yemiycektim de eşim yiyodu ben de tadına baktım:34:)

kahvaltımı yazmadım

yeşil çay
1 kk light peynir
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane zeytin
salatalık
2 yemek kaşığı az zaytinyağında kavrulmuş biber ve domates karışımı
omlet in 4 de 1i

cok guzel gıdıyosun zeera

Günaydın kızlar

bu gün protein+sebze günüm

o nedenle
2 kk yarım yağlı peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak yarım yağlı süt

iradeli günler olsun kızlar hepimize :16:

bu arada 66.00 gördüm nihayet allah 56 ları gösterir inşallah :)

ınsallah canımmm:16:

kızlar siz haftada ortalama ne kadar kilo veriyosunuz?

ılk zamanlarda haftada 1-2 vermıstırk. yanı kac kılo fazlan varsa mesela 90 kg san 1 haftada 5 kıloda verebılırsın ama fazlalığın az ıse yanı 5 kg kadan gram gram verırsın..300-700 gr arasıbu metabolızmana da bağlı

ılk zamanlarda haftada 1-2 vermıstırk. yanı kac kılo fazlan varsa mesela 90 kg san 1 haftada 5 kıloda verebılırsın ama fazlalığın az ıse yanı 5 kg kadan gram gram verırsın..300-700 gr arasıbu metabolızmana da bağlı

ben bir haftada 1 ilo vermişim dün tartıya çıktım sırf meraktan. :9: acaba normal mi diye merak ettim. nese pazar günü söylerim artık ben de.. bi de sabah tartılcaz dimi pazar günü kahvaltı yapmadan?

ben bir haftada 1 ilo vermişim dün tartıya çıktım sırf meraktan. :9: acaba normal mi diye merak ettim. nese pazar günü söylerim artık ben de.. bi de sabah tartılcaz dimi pazar günü kahvaltı yapmadan?

evet canım sabah kalkınca wc varsa tabı yap oyle tartıl ınce bır kıyafetle ac karnına:))

çok güzel canım yaa unutulmaz bi evlilik yıldönümü hediyesi olmuş sizin için:nazar:
bundan sonra nice yılları devirin bebeğinizle inşallah

sağol canım eşimede söylüyorum çoğu kişi ayarlamaya çalışıyo evlilik yıl dönümünde süpriz olsun diye bizede Allahın süprizi :16:
afıyet olsun tatlım

ya varya cok duygulandım,cook da sevındım gercektennnnnnnnnnnnn
:46:yenı anne adayımızzzzzzzzzzzzzzzzz:54:

menun guzel olmus canım esınle sporunda:46:

cok guzel bır gun olmusss

sana dedımm bu ay ne zaman regl olcan dıye ıcıme doğdu benım hatta dusundum ne zamandan berı beklıyosun dıye nısan da baslamıstın,bu ay kalcağını hıssettımmmmmmm olleyyyy

yaparız canımm bebısınle sana:nazar:yıne sağlıklı beslenceksın zaten ama sut peynır meyve sebze dr sorsana lıght urun kullanmıyacaksın artık sanırım..

sızede ıyı geceler artıkkkk:49:

canım bugün yine aile hekimine gittim henüz yiyecekler için birşey sormadım hem ben hiç lıght ürün kullanmıyorum ki :30:
tekrar kan tahlili yaptırdım aradan 1 hafta falan geçsinde özele gitmeyi düşünüyorum.daha çok erken dedi doktor yarın sonuçlara bakacak düşük riski olabilir bu sıralarda dedi.hayırlısı yani hafta sonu o kadar eşya taşıdım eşyaları sağa sola çektik o zamanlar düşünmüştüm hamileysem çocuk nasıl bu tempoda duracak diye .ben dikkat etmeye çalışırım ama Allah nasip etmezse elimden birşey gelmez hakkımızdan hayırlısı Allah yardımcımız olsun:16:

Merhaba arkadaslar, bende yeniyim bu sitede ve benimde kilo sorunum var.
bende sizin gibi evlendikten sonra kilo alanlardanim. Aslinda bi kac gündür yazdiklarinizin takibindeyim, eski yazilari okudum :) okuduklarim beni baya azimlendirdi, baya bi motive oldum.. hatta dün bi azimle isden sonra, evi temizledim (kalori yakicam ya), yetmedi bide 1 saat tempolu yürüyüse ciktim, yürüyüsden sonra bide asansörü kullanmayip merdivenle ciktim.. aksamda bol bol su ictim. herhalde baya kalori yakmisimdirda, spor disinda napsam? nasil gider bu kilolar?

bende sizin gibi evlendikten sonra kilo alanlardanim. Aslinda bi kac gündür yazdiklarinizin takibindeyim, eski yazilari okudum :) okuduklarim beni baya azimlendirdi, baya bi motive oldum.. hatta dün bi azimle isden sonra, evi temizledim (kalori yakicam ya), yetmedi bide 1 saat tempolu yürüyüse ciktim, yürüyüsden sonra bide asansörü kullanmayip merdivenle ciktim.. aksamda bol bol su ictim. herhalde baya kalori yakmisimdirda, spor disinda napsam? nasil gider bu kilolar?

hoş geldin öncelikle.yediklermize dikkat ediyoru<z canım ve buraya yediklerimizi yazıyoruz sonrada tavsiyeler doğrultusunda devam ediyoruz. dengeli beslenmeye çabalıyoruzz yani.. aşşağıya bi yazı ekliyorum bu konuyu açan arkadaşımız efeeylüll ün yazısıdır.

:10:Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

yaz saatıne göre saat 7-8 yemek yıyebılırız,hava gec kararıyor cunku
öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght ya da yarım yağlı sut,bıtkı cayı)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor.

Son düzenleme:

hoşgeldin,
hem spor yapmalısın hemde yediklerine dikkat edip abur cuburları kesip sağlıklı beslenmen lazım kaç kilosun ne kadar fazlalığın var?

sağol canım eşimede söylüyorum çoğu kişi ayarlamaya çalışıyo evlilik yıl dönümünde süpriz olsun diye bizede Allahın süprizi :16:

canım bugün yine aile hekimine gittim henüz yiyecekler için birşey sormadım hem ben hiç lıght ürün kullanmıyorum ki :30:
tekrar kan tahlili yaptırdım aradan 1 hafta falan geçsinde özele gitmeyi düşünüyorum.daha çok erken dedi doktor yarın sonuçlara bakacak düşük riski olabilir bu sıralarda dedi.hayırlısı yani hafta sonu o kadar eşya taşıdım eşyaları sağa sola çektik o zamanlar düşünmüştüm hamileysem çocuk nasıl bu tempoda duracak diye .ben dikkat etmeye çalışırım ama Allah nasip etmezse elimden birşey gelmez hakkımızdan hayırlısı Allah yardımcımız olsun:16:

hıı sen lıght yemıyordun zaten:18:olsun yınede yağlı yeme sonucta doğum sonrası var,ınsallah bebeğin sana tutunur dedım sana nıye sen uğrastın böyle ağır ıslee,keske bana sorsaydın:15:benım ıcıme doğmus,dıkkat et artık yat dınlen bol bolll

zeera cok tskler ayrintili bilgi icin :D aalllah iyce gaza geldim..
yaparim yaparim.. bugün sabahla baslim mesala.. valla arkadaslar bana galiba böyle "ekip isi" gerekiyo, birden heycanlandim :)

sabah
bir bardak su ictim (ilik degildi) yarindan sonra ilik icerim artik
bi dilim kücücüüük kepek ekmegi, yagsiz beyaz peynirle
bide saat 10:00da 2 tane kayisi yedim
ama karnim gurul gurul.. dünde saat 5den sonra yemedim cünkü :((

Back