Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet sende bizdensin anlaşılan,yaşasın şalgaammm:)))

olsun canım 400 gramda iyi,en azından almamışsın,
sıkma canını benim eşimde çıktı,dün birlikte çay bahçesine gittik daha eve girerken diyorki yarın sensiz plan yapıcam yalnız çıkıcam diyo
bende dedim çay bahçesinede bu yüzden mi götürdün beni çok pissin dedim.

ozaman bızım tek yapabılcegımız spor yapmak hayatımızın sonuna kadar cunku bogaz masallah

aynen bende yemek konusunda çok aç gözlüyüm kızlar ya, boğaz diye ölüyom resmen, bugün bi hamaratlık geldi poğaça yaptım-tutmaç çorbası yaptım(yöresel bişe ilk kez denedim)
fasulyeli bulgur pilavı yaptım, eğer eşim dışardan tok karınla gelirse çıldırırım heralde:))))

bugun saat 4 gıbı cıkarım ama guneste yancam olsunn böcek gırmesınde gözume

iyi cok anlayıslısın bensız plan yapcak esımmmm bıttııkımse tutamaz benı öyle bır luksu yokk,ohh neler yapmıssın bu erkekler bellı olmaz yerde gelırse moralın bozulur

kılo werme ısımız bıtınce ac gozluler dıye bı topık acalım

iyi cok anlayıslısın bensız plan yapcak esımmmm bıttııkımse tutamaz benı öyle bır luksu yokk,ohh neler yapmıssın bu erkekler bellı olmaz yerde gelırse moralın bozulur

evet biraz anlayışlıyım bu konularda kendiside sağolsun öyledir:)bir ömür birlikteyiz sıkmamak lazım diye düşünüyorum:)

öğlen yemeğine davetliydi zaten ama akşamıda yiyip gelirse şaşırmam:))))

buarada bıber fıdelerı antep değilmiş maras bıberıymıs esım yanlıs sölemıs banadun sevdı cıcı cıcı dıye bol boll aklını bıberle bozdu zavallım

Sımdı sızın tatılle guzel bızım öyle değil haftada 1 bazen ıkı hafta 1 tatılımız var bırde benım burda kımsem yok dolayısıla gezıp tozacağım kımse yok o yuzden onunda öyle bır luksu yok bensız gıdemezz

buarada bıber fıdelerı antep değilmiş maras bıberıymıs esım yanlıs sölemıs banadun sevdı cıcı cıcı dıye bol boll aklını bıberle bozdu zavallım

ayy kıyamam bende öyle severim ama çiçeklerimin hepsi kurudu heheheh:)))

çok sevgi bitkileride sıkıyor benden söylemesi:))))

ayy kıyamam bende öyle severim ama çiçeklerimin hepsi kurudu heheheh:)))

çok sevgi bitkileride sıkıyor benden söylemesi:))))

bu bıber canım neresını sevcemesım ıkı saksı aldı bırınde 2,dığerınde 3 bıber fıdesı var bırıne o bırıne be bakcam hangımızın bıberı daha cok olucakmısss o yuzden ılgılenıyor ısten gelınceben sevmıcem

bizimde burda kimsemiz yok sadece burdaki memurlardan ve buranın halkından görüşülebilecek 1-2 aile var.

hafta sonları bazen hiç çıkmadığımızda oluyor,çıktığımızdada gittiğimiz tek yer çay bahçesi:))))çünkü sadece orası var:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…