Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakaladım sizi, ama kimseye söylemicem dondurma ve kek yediğinizi:)))QUOTE]
aramızda canım dımııı
öğleden sonra ara öğün: 1 dilim kavun ve karpuz
akşam yemeği:
1 tane pirzola
1 küçük tabak patlıcan yemeği
1 bardak şalgam
yarım saat yürüyüş sonrası çay bahçesinde 3 bardak şekersiz çay.
az önce 1 küçük domates ve salatalık yedim.
yarın sabah görüşürüz iyi geceler...
oh oh salgamlar acılımıydı bak canım cektıııı
1 tavuk gogsu ve bonfıle ızgara ( bır kac meksıka sosuyla ama yagsızldı)
lavas ekmegı bır tane yuvarlak ın 4 te 3 unu yemısısmdır
lıght kola
afıyet olsun canım benım dısarda guzel bır aksam yemeği yemıssınız bakıyorum:)))
Slm kızlar ben dün biraz meşguldüm internete giremedim
cuma akşamı: sadece yoğurtlu döğme 2 kase
cumartesi sabah geç kahvltı yaptık
şekersiz çay
1.5 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
kk büüyklüğünde omlet
domates salatalık yarım
bi tane de açma yedim yaaa eşim almış gelmiş dayanamadım ama akşama kadar 1 şeftali yedim arada(ama çok pişman oldum yedikten sonra)
Akşam da biraz makarna ve yoğurt
bugün daha çok dikkat edicem şimdi yeşil çayımı demlemeye gidiyorum. Bi de bugün elektronik basküllerden alıcaz.Dİğeri sanırım bozulmuş da..
canım aksam döğme yemıssın 2 kase cok kucukse tamam da ,sabah ekmek 2 dılım yıyıp bırde acma yemıssın cok olmus hamur ısı cok yedığın halde aksama yıne makarna yoğurt demıssın bunun yerıne sebze veya bır et turu bısey yesen.Bu ne perhız bu ne lahana tursusu olmus:):)
kızlar selam nasılsınız
perşembe sabah 3 de eve geldik dinlendik derken abimler akşam geldi taşınacaklar ev sahibiyle anlaşıp cuma günü tam taşınacaklardı son anda vazgeçildi evs ahibi biraz manyak adam neyse 2 gündür bizde kalıyolardı bennde temizlik yapamadım.bugün evi temizledim eşimde süpürdü sağolsun yemekten sonrada koltukta uyuya kalmışım kalktım ve size merhaba diyeyim dedim
yoksa hep aklımdasınız.
sabah 53,7 dim yarın tartılınca yazayım ama beni bu hafta es geçseniz
tatilde ana yemeklerden yemedim zeytinyağlılar salatalar yedim arada patates kızartmaları sigara börekleride vardı ama geçen yıla göre daha az yedim
reglimede az kaldı gerçi olmasam daha iyide
haftaya dikkat edeceğim inşallah
sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği biraz kalın dilimdi (bu ekmeği ilk kez bimden aldım bir tepsi ekmeğin dörtte biri kadar kalın kalın dilimledik ama tadı güze tavsiye ederim günlük geliyormuş )
arada sadece temizlik yaparken 1 bardak ayran içtim.
öğle-akşam ( 17:30)
etsiz çiğ köfte
Dun yuruyus yapamadım esım erken geldı,1 mılföy börek,salata,1 dılım kapuz,az sekerlı cay,1 dılım cartedor pasta dondurma
BU sabah300 gr vermısım)
Kalkınca 2 kuru kayısı
2 dılım tam buğday ekmek
cok az omlet,3-4 catal sucuk yedım
1 kk beyaz peynır
2 fıncan az sekerlı cay
ara:nektar
devasa kupamla yeşil çay
1.5 dilim çavdar ekmeği
6 tane zeytin
1kk pynir
1 yemk kaşığı kadar kaavrulmuş biber ve domates
çok az salatalık
1 lokma kızarmış yumurta
çok az da közlenmiş biber
Aslında haklısın efeeylulcum aklıma gelmedi eşim makarna isteyince yaptım yedim ben de.. birazdan siyah çay içicem
yakaladım sizi, ama kimseye söylemicem dondurma ve kek yediğinizi:)))QUOTE]
aramızda canım dımıı
oh oh salgamlar acılımıydı bak canım cektıııı
afıyet olsun canım benım dısarda guzel bır aksam yemeği yemıssınız bakıyorum:)))
canım aksam döğme yemıssın 2 kase cok kucukse tamam da ,sabah ekmek 2 dılım yıyıp bırde acma yemıssın cok olmus hamur ısı cok yedığın halde aksama yıne makarna yoğurt demıssın bunun yerıne sebze veya bır et turu bısey yesen.Bu ne perhız bu ne lahana tursusu olmus:):)
tabiki aramızda eylülcüm, şalgamda acılıydı sende seversin eminim ki.
devasa kupamla yeşil çay
1.5 dilim çavdar ekmeği
6 tane zeytin
1kk pynir
1 yemk kaşığı kadar kaavrulmuş biber ve domates
çok az salatalık
1 lokma kızarmış yumurta
çok az da közlenmiş biber
Aslında haklısın efeeylulcum aklıma gelmedi eşim makarna isteyince yaptım yedim ben de.. birazdan siyah çay içicem
tebrik ederim canım 300 gr. çok iyi:) laf aramızda bende dün 1 dilim pasta dondurma yedim,sen söyleyince hatırladım valla:))
menün güzel canım dünki yediğin hamurlardan sonra dengelemiş olursun.
aramızda canımsaol canım mağlum dönemımden kurtuldum dıye heralde böyle gıttı:)))
tabiki aramızda eylülcüm, şalgamda acılıydı sende seversin eminim ki.
bayılırım canım,ank ılk geldığımde salgam aserdım sevdığım halde mersınde ıcmezken burda markettlerden topladım lıkır lıkır acılı offfffff yanında tantunı olcakkkk..
aynen bende öyleyim, annem evde yapardı fazla içmezdim,
sonradan şalgam delisi oldum, bide markettekileri beğenmiyorum,
adanada şalgamcıların şalgamını istiyorum:))
eşim bile şalgam markalarını ezberledi artık:)))
bende 300 gr. vermişim bu hafta kaçamak yapmadım sayılır ama spor yapmadığım için ancak bu kadar verebildim
sabah menüm:
5 tane etiform
1 büyük dilim karpuz
1 kk köy peyniri
1 küçük domates-salatalık
4 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı labne
1 büyük bardak ılık su ( şekersiz çay hiç hoşuma gitmiyo bende su içiom)
Benım dayım yapardı ascı zaten kendısı,bıdonlarda buyuk buyuk gecen Mersıne gıttığımde getırmıs ıctım dısardakılerden kat kat guzel hatta esıme getırdım(onada alıstırdım)ben dısardakılerı ıcmem artık dedııcınde kırmızı havucu da vardı...
Daha yenı gördum bıldırımını canım cok guzel olsun 300 gram 300 gram:))guzel doyurucu bır kahvaltı afıyet olsunn
sağol tatlım en azından kilo almıyorum, ya benim görüntü normal kilolu durmuyorum eşimde memnun hatta ama eskisi gibi 58 olsam
dışardakiler birşeye benzemiyor ya sadece kaleağası diye bir marka var onun cam şişeli olanları var onu beğeniyorum
bende eşimi alıştırdım oda seviyor artık şalgamcı oldu.
Aynı sekılde esımde böyle ıyısın dıyor 62 ken de ama ben kıyafetlerıme olmuyorum dıye,önceden 54 kıloydumpantolonlarım duserdı bana yakısan 58-57 mıs öle dıyolarr dıkkat edıyorum cok hırslı değilim suanda...Burda fersan,doğanay falan var beğenmıyorum almıyorum da esım ılk önce beğenmedı mersınde ıctı,sonra dedım kı teknık var öyle bır kucuk yudum alı bıramıycan lıkır lıkır yaksın boğazını dedım sonra benım salgam sıselerımı bıtırmye basladı pısmanımmm
bana yakışan kiloda 57-58 daha zayıf olduğumda yakışmıyo yüzüm küçücük kalıyo ve çok kuru duruyorum,ama ben yinede yapabilirsem 55 kiloya falan düşmek istiyom çünkü seneye bebiş düşünüyoruz kilolarımı kontrol altına almam lazım.
doğanayı beğenmiyorum ama burdada o satılıyor sanırım fersan getirmişlerdi bikere o biraz daha güzeldi,
şu an doğanay şalgam koydum içiyorum ve deli gibi yağmur başladı off off kociş dışarda üstüne cekette almadı
benım yuzum zaten kucuk gören zaten zayıfsın dıyor yanılıyorlarcocuk ıcın bencede 55 hatta ben dusunsem 50 ınmek ıstıyorumafıyet olsun ben kahve ıctım ve sekerlı cunku esım yaptıısımdı dondurma yıcemm öğlen yemeği yerıne ne guzel yağmur yağıyorr ahh ahh
Bu sabah esım ıse gıderken kötu bır suprız oldu bızım banyonun sıcak su borusu patladı durduk yere nerdeyse göl oldu onu temızledım,esım gelıp yenıledı orayı temızlemem lazım,yesıllıklerımı yıkayıp ayıklıycam ısım bıtınce gelırım görusuruzz...
aynen bende öyleyim, annem evde yapardı fazla içmezdim,
sonradan şalgam delisi oldum, bide markettekileri beğenmiyorum,
adanada şalgamcıların şalgamını istiyorum:))
eşim bile şalgam markalarını ezberledi artık:)))