• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Dun yuruyus yapamadım esım erken geldı,1 mılföy börek,salata,1 dılım kapuz,az sekerlı cay,1 dılım cartedor pasta dondurma
BU sabah:(300 gr vermısım)
Kalkınca 2 kuru kayısı
2 dılım tam buğday ekmek
cok az omlet,3-4 catal sucuk yedım
1 kk beyaz peynır
2 fıncan az sekerlı cay
ara:nektar

çok ıyı masallahhhh

bende 300 gr. vermişim bu hafta kaçamak yapmadım sayılır ama spor yapmadığım için ancak bu kadar verebildim:(

sabah menüm:
5 tane etiform
1 büyük dilim karpuz
1 kk köy peyniri
1 küçük domates-salatalık
4 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı labne
1 büyük bardak ılık su ( şekersiz çay hiç hoşuma gitmiyo bende su içiom)

canım supersın sende vermıs olmanıza cok sewındım

ben hergun spor yapmaam ragmen 400 gr wermısım

kahvaltım bol melemen 3 yumurtayla yaptım esım den fazla yedım
3 dılım ekmek
bırazda recel 2 cay kasıgı kadar azcık kacamak yaptım
kk peynır
4 zeytın
cay

esım gıttı ıse uyuz oldum ya

çok ıyı masallahhhh

3 dılım ekmek
kk peynır
4 zeytın
cay

benımkı de gıttı:9:

ahh bana kalsa 45 kiloya inmek istiyom:))))) ayy doğum kilolarından çok korkuyom valla neyse daha 1 sene var.

durduk yere iş çıkmış neyse halletmişsiniz:) benimde işlerim var kociş gelmeden azcık toparlıyalım ortalığı bye bye...

kolay gelsın tatlımmm:)

çok ıyı masallahhhh

3 dılım ekmek
kk peynır
4 zeytın
cay

400 gr gayet ıyı canım,kahvaltın superr doyurucu olmus

evet baya doydum
ya of pazar gunu bıle yalnızız yaaa cok sıkıldım

bende öyle dıyorum bugun bılee yapacak bır sey yok,bugun yemekte yapmıcam temızlıkte yapmıyacamm,dunden börek var yanında karpuz.Belkı bugun yuruyus yaparım ama

bende öyle dıyorum bugun bılee yapacak bır sey yok,bugun yemekte yapmıcam temızlıkte yapmıyacamm,dunden börek var yanında karpuz.Belkı bugun yuruyus yaparım ama

of ya eylul of mıllet esı dostu cıvıl cıvıl bıze bak:31:
bnm ewım temizlenmesı lazım yemegım yok utum var yapmıcam bısı ya sınırım bozuk
boregın nasıl olmustuuu

boregın nasıl olmustuuu

Böreğim ıyı oldu canım esım beğendı ama ıkı kat gıbı oldu ya kenar kısmı cok yağlı geldı esıme bazısını muska yaptım..Evet mıllet gezıyor nasıl ama polıyanacılık yapayım bızım ıcınde o guzel gunler gelıcek dıyerekten:60:

boregın nasıl olmustuuu

Siz makarna sevmıyormusunuz hıc yapmıyosun?bugun ödul gunu yapabılırsın mesela fırında da olabılır

Siz makarna sevmıyormusunuz hıc yapmıyosun?bugun ödul gunu yapabılırsın mesela fırında da olabılır

yok canm yapıorm aslında ama haklısın bayadr yapmadım
fırın makarna sewmıo esım normal haslayıs domates sosuyla yaparım yerız baska bısıyle ugrasamıcam zaten ıyı fıkır werdın:31:

yok canm yapıorm aslında ama haklısın bayadr yapmadım
fırın makarna sewmıo esım normal haslayıs domates sosuyla yaparım yerız baska bısıyle ugrasamıcam zaten ıyı fıkır werdın:31:

hımm guzel olur yanında salata kola:))canımmı cektı ne,dun gece ruyamda esıme etlı corba(oda neysee)yapıyordum gece esıme dıyorum sana corba yaptım etlı nıye ıcmıyosun oda dıyorkı ıctım askım ıctım uyu sen:60:kafayı yemekle bozdum suaraa

hımm guzel olur yanında salata kola:))canımmı cektı ne,dun gece ruyamda esıme etlı corba(oda neysee)yapıyordum gece esıme dıyorum sana corba yaptım etlı nıye ıcmıyosun oda dıyorkı ıctım askım ıctım uyu sen:60:kafayı yemekle bozdum suaraa

ay kıyamam sana ben ya sırf sorumluluktan bılıomusn
:31::31:

ay kıyamam sana ben ya sırf sorumluluktan bılıomusn
:31::31:

Bılmem gece yatmadan önce dusundum yarın kacamak yapmıcam dedım öyle yattım ama kacamakta yaptım ruyamdada yemek yaptım,ondan öncekı gun ruyamdada annemı gördum tereyağlı pırınc pılavı yapıyordu:9:garıplestımm

Bılmem gece yatmadan önce dusundum yarın kacamak yapmıcam dedım öyle yattım ama kacamakta yaptım ruyamdada yemek yaptım,ondan öncekı gun ruyamdada annemı gördum tereyağlı pırınc pılavı yapıyordu:9:garıplestımm

hamıle gbı ruyalar gormussun eheheheh regl olmasan dıcemkı teyze oluyorum:52:

Back