doğru dıyosun canım bugun yapcanmı sen?
yatagı bıle toplamadım mutsuz mutsuz otruorm belkı 20 25 dk yaparım bılmıorm kı canm
sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru dıyosun canım bugun yapcanmı sen?
yatagı bıle toplamadım mutsuz mutsuz otruorm belkı 20 25 dk yaparım bılmıorm kı canm
sen
yapmak ıstemıyorum ama yapmalıyım cunku dun yapmadım zorlamam lazım kendımı
bırlıkte kalksak yaparmıyız sankı:18:
ben cıkamam kı dısarsı daha gunes yuruyus bandım olsa kalkardık ama yokki
farklı bı spor yap ewde hep yurus yapıosunnn
sımdı ıp atlasam duvar ınce asağıda yenı evlenen bır cıft var güm güm gider ses korkuyorum canım ya ıcımden dans etmekte gelmıyorr....
oyy oyy şalgammmm...çok severim hatta bayılırımm. Bne de beğenmiyorum marketteki şalgamları canım ama son zamanlarda sanki tatları biraz daha iyi gibi yine de adananın şalgamını değişmemm.. olsa da içsek.
çok ıyı masallahhhh
canım supersın sende vermıs olmanıza cok sewındım
ben hergun spor yapmaam ragmen 400 gr wermısım
kahvaltım bol melemen 3 yumurtayla yaptım esım den fazla yedım
3 dılım ekmek
bırazda recel 2 cay kasıgı kadar azcık kacamak yaptım
kk peynır
4 zeytın
cay
esım gıttı ıse uyuz oldum ya
ozaman bızım tek yapabılcegımız spor yapmak hayatımızın sonuna kadar cunku bogaz masallah
evet sende bizdensin anlaşılan,yaşasın şalgaammm:)))
olsun canım 400 gramda iyi,en azından almamışsın,
sıkma canını benim eşimde çıktı,dün birlikte çay bahçesine gittik daha eve girerken diyorki yarın sensiz plan yapıcam yalnız çıkıcam diyo
bende dedim çay bahçesinede bu yüzden mi götürdün beni çok pissin dedim.
aynen bende yemek konusunda çok aç gözlüyüm kızlar ya, boğaz diye ölüyom resmen, bugün bi hamaratlık geldi poğaça yaptım-tutmaç çorbası yaptım(yöresel bişe ilk kez denedim)
fasulyeli bulgur pilavı yaptım, eğer eşim dışardan tok karınla gelirse çıldırırım heralde:))))
evet sende bizdensin anlaşılan,yaşasın şalgaammm:)))
olsun canım 400 gramda iyi,en azından almamışsın,
sıkma canını benim eşimde çıktı,dün birlikte çay bahçesine gittik daha eve girerken diyorki yarın sensiz plan yapıcam yalnız çıkıcam diyo
bende dedim çay bahçesinede bu yüzden mi götürdün beni çok pissin dedim.
aynen bende yemek konusunda çok aç gözlüyüm kızlar ya, boğaz diye ölüyom resmen, bugün bi hamaratlık geldi poğaça yaptım-tutmaç çorbası yaptım(yöresel bişe ilk kez denedim)
fasulyeli bulgur pilavı yaptım, eğer eşim dışardan tok karınla gelirse çıldırırım heralde:))))
mınderın ustunde atla canım
iyi cok anlayıslısın bensız plan yapcak esımmmm bıttııkımse tutamaz benı öyle bır luksu yokk,ohh neler yapmıssın bu erkekler bellı olmaz yerde gelırse moralın bozulur
kılo werme ısımız bıtınce ac gozluler dıye bı topık acalım
evet biraz anlayışlıyım bu konularda kendiside sağolsun öyledir:)bir ömür birlikteyiz sıkmamak lazım diye düşünüyorum:)
öğlen yemeğine davetliydi zaten ama akşamıda yiyip gelirse şaşırmam:))))
buarada bıber fıdelerı antep değilmiş maras bıberıymıs esım yanlıs sölemıs banadun sevdı cıcı cıcı dıye bol boll aklını bıberle bozdu zavallım
ahahhaa:)) hiç güleceğim yoktu kız
yada bu topiğin başlığını eylül değiştirsin, ''aç gözlüler nasıl kilo veriyor,bizi takip edin kızlarrrrr...''
ayy kıyamam bende öyle severim ama çiçeklerimin hepsi kurudu heheheh:)))
çok sevgi bitkileride sıkıyor benden söylemesi:))))
Sımdı sızın tatılle guzel bızım öyle değil haftada 1 bazen ıkı hafta 1 tatılımız var bırde benım burda kımsem yok dolayısıla gezıp tozacağım kımse yok o yuzden onunda öyle bır luksu yok bensız gıdemezz