Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

öğleden sonra ara öğün: 1 dilim kavun ve karpuz

akşam yemeği:

1 tane pirzola
1 küçük tabak patlıcan yemeği
1 bardak şalgam

yarım saat yürüyüş sonrası çay bahçesinde 3 bardak şekersiz çay.
az önce 1 küçük domates ve salatalık yedim.

yarın sabah görüşürüz iyi geceler...

1 tavuk gogsu ve bonfıle ızgara ( bır kac meksıka sosuyla ama yagsızldı)
lavas ekmegı bır tane yuvarlak ın 4 te 3 unu yemısısmdır
lıght kola

Slm kızlar ben dün biraz meşguldüm internete giremedim

cuma akşamı: sadece yoğurtlu döğme 2 kase

cumartesi sabah geç kahvltı yaptık
şekersiz çay
1.5 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
kk büüyklüğünde omlet
domates salatalık yarım
bi tane de açma yedim yaaa eşim almış gelmiş dayanamadım ama akşama kadar 1 şeftali yedim arada(ama çok pişman oldum yedikten sonra)

Akşam da biraz makarna ve yoğurt

bugün daha çok dikkat edicem şimdi yeşil çayımı demlemeye gidiyorum. Bi de bugün elektronik basküllerden alıcaz.Dİğeri sanırım bozulmuş da..

Canım hosgeldın tatılın guzel gecmıstır umarım, sanırım 500 gram almıssın dun tartına göre,bende bı kez aldım bımden o ekmeği ıcı baya dolu ve ağır bır ekmek ısıtınca guzel oluyor:)))

Dun yuruyus yapamadım esım erken geldı,1 mılföy börek,salata,1 dılım kapuz,az sekerlı cay,1 dılım cartedor pasta dondurma
BU sabah300 gr vermısım)
Kalkınca 2 kuru kayısı
2 dılım tam buğday ekmek
cok az omlet,3-4 catal sucuk yedım
1 kk beyaz peynır
2 fıncan az sekerlı cay
ara:nektar

devasa kupamla yeşil çay
1.5 dilim çavdar ekmeği
6 tane zeytin
1kk pynir
1 yemk kaşığı kadar kaavrulmuş biber ve domates
çok az salatalık
1 lokma kızarmış yumurta
çok az da közlenmiş biber

Aslında haklısın efeeylulcum aklıma gelmedi eşim makarna isteyince yaptım yedim ben de.. birazdan siyah çay içicem

tebrik ederim canım 300 gr. çok iyi:) laf aramızda bende dün 1 dilim pasta dondurma yedim,sen söyleyince hatırladım valla:))

menün güzel canım dünki yediğin hamurlardan sonra dengelemiş olursun.

afıyet olsun canım menun guzel

bende 300 gr. vermişim bu hafta kaçamak yapmadım sayılır ama spor yapmadığım için ancak bu kadar verebildim

sabah menüm:
5 tane etiform
1 büyük dilim karpuz
1 kk köy peyniri
1 küçük domates-salatalık
4 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı labne
1 büyük bardak ılık su ( şekersiz çay hiç hoşuma gitmiyo bende su içiom)

aynen bende öyleyim, annem evde yapardı fazla içmezdim,

sonradan şalgam delisi oldum, bide markettekileri beğenmiyorum,

adanada şalgamcıların şalgamını istiyorum:))

eşim bile şalgam markalarını ezberledi artık:)))

Benım dayım yapardı ascı zaten kendısı,bıdonlarda buyuk buyuk gecen Mersıne gıttığımde getırmıs ıctım dısardakılerden kat kat guzel hatta esıme getırdım(onada alıstırdım)ben dısardakılerı ıcmem artık dedııcınde kırmızı havucu da vardı...

Daha yenı gördum bıldırımını canım cok guzel olsun 300 gram 300 gram:))guzel doyurucu bır kahvaltı afıyet olsunn

Daha yenı gördum bıldırımını canım cok guzel olsun 300 gram 300 gram:))guzel doyurucu bır kahvaltı afıyet olsunn

sağol tatlım en azından kilo almıyorum, ya benim görüntü normal kilolu durmuyorum eşimde memnun hatta ama eskisi gibi 58 olsam

dışardakiler birşeye benzemiyor ya sadece kaleağası diye bir marka var onun cam şişeli olanları var onu beğeniyorum
bende eşimi alıştırdım oda seviyor artık şalgamcı oldu.

Aynı sekılde esımde böyle ıyısın dıyor 62 ken de ama ben kıyafetlerıme olmuyorum dıye,önceden 54 kıloydumpantolonlarım duserdı bana yakısan 58-57 mıs öle dıyolarr dıkkat edıyorum cok hırslı değilim suanda...Burda fersan,doğanay falan var beğenmıyorum almıyorum da esım ılk önce beğenmedı mersınde ıctı,sonra dedım kı teknık var öyle bır kucuk yudum alı bıramıycan lıkır lıkır yaksın boğazını dedım sonra benım salgam sıselerımı bıtırmye basladı pısmanımmm

bana yakışan kiloda 57-58 daha zayıf olduğumda yakışmıyo yüzüm küçücük kalıyo ve çok kuru duruyorum,ama ben yinede yapabilirsem 55 kiloya falan düşmek istiyom çünkü seneye bebiş düşünüyoruz kilolarımı kontrol altına almam lazım.

doğanayı beğenmiyorum ama burdada o satılıyor sanırım fersan getirmişlerdi bikere o biraz daha güzeldi,
şu an doğanay şalgam koydum içiyorum ve deli gibi yağmur başladı off off kociş dışarda üstüne cekette almadı

benım yuzum zaten kucuk gören zaten zayıfsın dıyor yanılıyorlarcocuk ıcın bencede 55 hatta ben dusunsem 50 ınmek ıstıyorumafıyet olsun ben kahve ıctım ve sekerlı cunku esım yaptıısımdı dondurma yıcemm öğlen yemeği yerıne ne guzel yağmur yağıyorr ahh ahh

Bu sabah esım ıse gıderken kötu bır suprız oldu bızım banyonun sıcak su borusu patladı durduk yere nerdeyse göl oldu onu temızledım,esım gelıp yenıledı orayı temızlemem lazım,yesıllıklerımı yıkayıp ayıklıycam ısım bıtınce gelırım görusuruzz...

ahh bana kalsa 45 kiloya inmek istiyom:))))) ayy doğum kilolarından çok korkuyom valla neyse daha 1 sene var.

durduk yere iş çıkmış neyse halletmişsiniz:) benimde işlerim var kociş gelmeden azcık toparlıyalım ortalığı bye bye...

oyy oyy şalgammmm...çok severim hatta bayılırımm. Bne de beğenmiyorum marketteki şalgamları canım ama son zamanlarda sanki tatları biraz daha iyi gibi yine de adananın şalgamını değişmemm.. olsa da içsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…