• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

a ewet bamya bnde sewmıorm hıc yapmadımda pırasada aynı annem yaparsa az yerım kerevız delısıyım lahanada ole
aslıda lahana sewdır kndını kılo werrken ıse yarıo bılıosn

bende hıc yapmadım bamya pırasa,tum kıs annem bızdeydı o yaptı hep yemeklerı falan,farkındaysan bır ara ben lahananın suyunu ıcıyordum yaprağını sevmıyorum:52:alısamadım bı turlu

ben bamya cok sevmem mınık olursa nohut gıbı belkı yerım,pırasa cok sevmem annem yaparsa yerım bırazcık,kerevız sevmem sadece yoğurtlu mayonezlı salatasını yerım,bakla da sevmem cok az tadımlık yerım,lahana kapuska sevmem,lahana sardımmı ıcını yerım dısını atarım,yada ınce olucak yaprağı..:)bu kadar

he bıde asla ymurtanın sarısını sert olursa yemem bandırıcam cok az altındakı sert kısmı ya cöpe ya anneme yada esıme:52:

omlette beyazı cıvık olunca sewıomusn pekı bnmde ondan mıdem bulanıo:52:

bende hıc yapmadım bamya pırasa,tum kıs annem bızdeydı o yaptı hep yemeklerı falan,farkındaysan bır ara ben lahananın suyunu ıcıyordum yaprağını sevmıyorum:52:alısamadım bı turlu

suyunu ıcen kndınıde yıyebılır bnce alıstrmalısın kndını faydalı bısı
kırmızı lahana sewermısn pekı salatasını

beyaz lahanayı pısmıs sewmıosan salatasını yap canm ıncecık dograyıp

omlette beyazı cıvık olunca sewıomusn pekı bnmde ondan mıdem bulanıo:52:

Yumurta olayım söyle,sahanda kırdığım zaman beyazı tamamen pısmıs olucak sarısı cıvık olucak(sarısına bandırırım en altı sert kalır ya atarım)omlette ıkısını cırpıp ıyıce pısırırım öyle yerım,beyazı böyle akıskan oldumu yıyemem dırek esıme gıder,bıde tamamen katı pısınce sadece beyazı yerım sarısını yemem:52:

suyunu ıcen kndınıde yıyebılır bnce alıstrmalısın kndını faydalı bısı
kırmızı lahana sewermısn pekı salatasını

beyaz lahanayı pısmıs sewmıosan salatasını yap canm ıncecık dograyıp

tursunu yıyorum,suyunu ıcıyorum,kırmızı lahana salatada cok severım,bıde karadenızın kara lahana sarmasına bayılırımmm

anladım yazın zaten yumurta olmuyo be sankı ama sabah sey yapcam melemen :7:

bu arada kara lahana yemedım hıc goruntusune katlanamıorm esımde trabzonlu aslen bı gun gotrdu bnı karadenız mutfagına ayyyy lahana sarmasıydı sanırım yedım pılav fasulye yedım hıc begenmedım ya yemekelrı tatsız kokulu bıde o lahanadan corba yapıolar:50:rengı fecı

anladım yazın zaten yumurta olmuyo be sankı ama sabah sey yapcam melemen :7:

bu arada kara lahana yemedım hıc goruntusune katlanamıorm esımde trabzonlu aslen bı gun gotrdu bnı karadenız mutfagına ayyyy lahana sarmasıydı sanırım yedım pılav fasulye yedım hıc begenmedım ya yemekelrı tatsız kokulu bıde o lahanadan corba yapıolar:50:rengı fecı

haftada 1 yumurta sabah oda pazar gunu oluyor yarın sucuklu yumurta yaparım yada omlet,kara lahana aynı lahana ve ıspanak karısımı annem cok guzel yapar bızde karadenızlılık yok ama annem etlı sarma gıbı sarar cok lezzetlı oluyor onun dısında karadenız mutfağını bılmem ama merak edıyorum,corbasını sevmıyebılırım ama

haftada 1 yumurta sabah oda pazar gunu oluyor yarın sucuklu yumurta yaparım yada omlet,kara lahana aynı lahana ve ıspanak karısımı annem cok guzel yapar bızde karadenızlılık yok ama annem etlı sarma gıbı sarar cok lezzetlı oluyor onun dısında karadenız mutfağını bılmem ama merak edıyorum,corbasını sevmıyebılırım ama

karadenız mutfagı nasıl bılıousn bol yag kokulu tereyag renksız yemekler hamur ıslerıde tas gbı
:6:

yedıklerımı sewmedım dıger seylerınde goruntusunu sewmedım bı mıhlamaları super:52:
canm bas agrısı sıcaktan sanırım soguk bı dus alsana yada kafeın ıstıo olabılır vucudun kave cay bısı ıc

Şey olabılır dun gece dus alıp yattım ve senın gıbı kurutmadım esım pencere actı soğuk ruzgar estı usudum kesın sınüzit cunku alın bölgem fena:52:turk kahvem yok bugun markete gıttım yoktu ıstedım marka,nescafe ıctım sımdı dus alamam börek falan yapıcam ya kokarım:1:

Şey olabılır dun gece dus alıp yattım ve senın gıbı kurutmadım esım pencere actı soğuk ruzgar estı usudum kesın sınüzit cunku alın bölgem fena:52:turk kahvem yok bugun markete gıttım yoktu ıstedım marka,nescafe ıctım sımdı dus alamam börek falan yapıcam ya kokarım:1:

ah canm keske camı actrmasaydınnnn
gecer ınsallah aksama

ah canm keske camı actrmasaydınnnn
gecer ınsallah aksama

yatak o.penceresını actı esmıyor dedı bıde balkon kapısını actı 30 dk sonra falan bır estı bır estı kapıyımmı dedı yok dedım cunku terlıyecektı bılıyorum,calıstığı ıcın gece rahat uyusun dıye dusundum:14:ağrı kesıcı ıctım mılföyu cıkardım

yatak o.penceresını actı esmıyor dedı bıde balkon kapısını actı 30 dk sonra falan bır estı bır estı kapıyımmı dedı yok dedım cunku terlıyecektı bılıyorum,calıstığı ıcın gece rahat uyusun dıye dusundum:14:ağrı kesıcı ıctım mılföyu cıkardım

ay canm bnm ya esı rahat etsın dıe:16:
hemen yumusarlar cok erken cıkarmadınmı gercı esın 7 gbı gelıo sanırım

canm bn sacımı maşa yapım sende cıkmıs olursun sanırım benım ışım bıttgınde
gorusuruz yarın ınsallah kılo wermıs oluruz:52:

canm bn sacımı maşa yapım sende cıkmıs olursun sanırım benım ışım bıttgınde
gorusuruz yarın ınsallah kılo wermıs oluruz:52:

oh guzel suslen puslen söylee:16:tamam canım görusuruz cok verceğimi sanmam sıskınlık gıtmedı cunku..ıyı gezmeler canımm

yok ya cıkardın kalsın erısın 7 gbıde yapmaya baslarsın:ssz:

tamam bısey olmaz yanıı:3:

kızlar selam nasılsınız :3:
perşembe sabah 3 de eve geldik dinlendik derken abimler akşam geldi taşınacaklar ev sahibiyle anlaşıp cuma günü tam taşınacaklardı son anda vazgeçildi evs ahibi biraz manyak adam neyse 2 gündür bizde kalıyolardı bennde temizlik yapamadım.bugün evi temizledim eşimde süpürdü sağolsun:16: yemekten sonrada koltukta uyuya kalmışım kalktım ve size merhaba diyeyim dedim:34:
yoksa hep aklımdasınız.

sabah 53,7 dim yarın tartılınca yazayım ama beni bu hafta es geçseniz :17:

tatilde ana yemeklerden yemedim zeytinyağlılar salatalar yedim arada patates kızartmaları sigara börekleride vardı ama geçen yıla göre daha az yedim:17:
reglimede az kaldı gerçi olmasam daha iyide :52::52:

haftaya dikkat edeceğim inşallah :21:

sabah

omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği biraz kalın dilimdi (bu ekmeği ilk kez bimden aldım bir tepsi ekmeğin dörtte biri kadar kalın kalın dilimledik ama tadı güze tavsiye ederim günlük geliyormuş )

arada sadece temizlik yaparken 1 bardak ayran içtim.

öğle-akşam ( 17:30)

etsiz çiğ köfte

dondurma yıcem bu aksam:52:kımseye söleme ama:9:

aramızda canm hem zaten bugun h sonu:52:
bnde suan kahveyle bır dılım kek yıorm:27:

yakaladım sizi, ama kimseye söylemicem dondurma ve kek yediğinizi:)))

kızlar selam nasılsınız :3:
perşembe sabah 3 de eve geldik dinlendik derken abimler akşam geldi taşınacaklar ev sahibiyle anlaşıp cuma günü tam taşınacaklardı son anda vazgeçildi evs ahibi biraz manyak adam neyse 2 gündür bizde kalıyolardı bennde temizlik yapamadım.bugün evi temizledim eşimde süpürdü sağolsun:16: yemekten sonrada koltukta uyuya kalmışım kalktım ve size merhaba diyeyim dedim:34:
yoksa hep aklımdasınız.

sabah 53,7 dim yarın tartılınca yazayım ama beni bu hafta es geçseniz :17:

tatilde ana yemeklerden yemedim zeytinyağlılar salatalar yedim arada patates kızartmaları sigara börekleride vardı ama geçen yıla göre daha az yedim:17:
reglimede az kaldı gerçi olmasam daha iyide :52::52:

haftaya dikkat edeceğim inşallah :21:

sabah

omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği biraz kalın dilimdi (bu ekmeği ilk kez bimden aldım bir tepsi ekmeğin dörtte biri kadar kalın kalın dilimledik ama tadı güze tavsiye ederim günlük geliyormuş )

arada sadece temizlik yaparken 1 bardak ayran içtim.

öğle-akşam ( 17:30)

etsiz çiğ köfte

hoşgeldin nehirasi, menün güzel kaçamaklarınıda telafi edersin bence,sorun değil:)

Back