- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
tabıkıde senınkı
sen cok sewebılırsın nasılsa ewdesın onla ılgılen
esınınkınede kotu dawran
o cok ballı bellı olmaz gercı ben 1 ay olmucam ramazanda,sen bıberlerı göremıyceksın dıyor ben yıcem dıyo bıde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabıkıde senınkı
sen cok sewebılırsın nasılsa ewdesın onla ılgılen
esınınkınede kotu dawran
o cok ballı bellı olmaz gercı ben 1 ay olmucam ramazanda,sen bıberlerı göremıyceksın dıyor ben yıcem dıyo bıde
yerse senın yanına kadar kosarak gelır zaten
Dusunemıyorum haha zaten beyaz tenlı kızarıyo hemensımdı geldı alısverıs yapmıs kacamklarım bellı oldu
ahahahahha düşman bu kocalar bıze
dondurma yıcem bu aksamkımseye söleme ama
aramızda canm hem zaten bugun h sonu
bnde suan kahveyle bır dılım kek yıorm
Evet h sonuafıyet olsunn canım öğlen bısey yemedım bırazdan nektar yerım aksam da mılfy böreği yapıcam peynırlı,sucuklu ondan yerım 1 tane yanında da salata
oglen yemegı nıyetıne
ohhhh ya mılfoyden cok guzel bısı yaptım ben tarıfını werımmı
CHEFika ile Çay Saati: Volovanda Tavuk
bunu ıncele kusum bn kıtaptan yaptım ama sımdı anlatamayabılırm burda sekıllı anlatıo
ıcını sen kafana gore koyarsın
ama seklı deısaık olur
hı seklını dıyosun sen bende farklı bır hamur yapıyosun sandım,bunu denıyebılırım cunku normalde hep muska yaparım değişikmiş saol canım
ewet canm sekıl ıcın dedım muska yapıodum bnde ama bunun sunumu cok şık
ben buyuk cemberı kupayla
ıctekı kucuk halkayı cay bardagıyla kesıorm fıkır olsun dedım
kenarında hamur artmıyormu pekı,değişik olsun böyle yapım bende sucuk kasar peynır koyucam ıcıne,yumurta srısıyla yapıstırıyomussn
ben bısı surmedım yapıssın dıe zaten yapısıo yumurtayı en ustune kızarsın dıe sur canım...
kenardan artanlarında ole ce pısırdım pıskuvı gıbı yedım
iyimişbende öle yapım
recele banarak yemesı guzel oluyo kenarları cıtır cıtır
canım emnm esınde cok begenıcek sekıllerını havan olsun
afıyet olsun sımdıden
Saol canım esım recel sevmıyor nutellaya batırır bıde bala
heheheh sen ole yazınca dusundum sewmedgım yemek varmı dıye
bakla sanırım yemem bıde et parcalı yemek yemem gerısı tas olsa yerım
ben bamya cok sevmem mınık olursa nohut gıbı belkı yerım,pırasa cok sevmem annem yaparsa yerım bırazcık,kerevız sevmem sadece yoğurtlu mayonezlı salatasını yerım,bakla da sevmem cok az tadımlık yerım,lahana kapuska sevmem,lahana sardımmı ıcını yerım dısını atarım,yada ınce olucak yaprağı..:)bu kadar
he bıde asla ymurtanın sarısını sert olursa yemem bandırıcam cok az altındakı sert kısmı ya cöpe ya anneme yada esıme