Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hıc meyve yemıosun ama kusum dıkkat et gerı kalanı gayet ıyı

kızlar ben çıkıyorum öğle molası bitmek üzere akşam görüşürüz....

üzülmek ağlamak yok akşam geldiğimde düzelmiş olacaksınız,bunalım yapmayın
Allah sağlık ve huzur versin diğerleri inşallah olur en kısa zamanda.

Az cok tahmın ettım yasam standartın yuksekmıs suan maddı sorun yuzunden moralın bozuluyor,bende duskunum kıyafete annem maası benım kıyafetıme gıderdıherzaman kötunun kötusunu dusun mesela sut konusunu 5tl ayakabı olayını dusun ben öyle yapıyorum.Arkada olayın evlılıkle alakalı bır durum du heralde ben meraklı okudum yazını:))tek gezmeyı hıc sevmıyorum tadını cıkaramam ben ne yazıkkı ehlıyetım war 4 yıldır bılıyorum kullanmayı,parkda pratık lazım bana sadece ama arabamız yokkı pratık yapım ınsallah bır gun olur,dedığın gıbı allah buyuk hersey duzelır umuyorum..uzulme artık

basta allahım saglık versın tabıkıde ne ınsanlar var ama bazen oluyokı ınanılmaz ıcım daralıo sonradan gecıo zaten
ne yazımı okudun ya allah allah nere yazdımkı anlattımmı sıze ben o kızı
canm araba alırsınız ewden once ucuz bısı bulursunuz sırf ayagınızı yerden kessın . pratık lazım cok hemde bnmde kullanıorm ama esım olmadan cıkmadım hıc gerı gerı gıdemıorm bıde

Son düzenleyen: Moderatör:

allah sağlık sıhat versin kızlar herşey yoluna girer hiç takmayın kafanıza
eylul sana katılıyorum canım kötünün kötüsü var tabi
biraz burnumu sokmuş gibi olucam ama aklıma geldi içimde tutamaycağım
kızlar afınıza sığınarak nacizane fikrimi söylim
hani diyorum ki işe girseniz
hem geliriniz olur bi nebzede olsa rahatlarsınız
hemde ark çevreniz olur diye düşündüm
tabi siz bunu düşünmüşsünüz muhakkak ama içimde tutamadım

ara
bır cımdık kek( 1 kucuk mısket kadar)
turk kahvesı
afiyet olsun canım
bende khve içiyorum ama şekersiz tadı çıkmıyor yaa

gayet iyi olmuş menün canım afiyet olsun

çukur tabakla bi tabak yoğurt çorbası
yarım domates salatalık
eşime yaptığım börekten üçgen dilim yarısı(tadına bakmak için )
2 bardak şekersiz çay

artık belki arada yemediğim bi elmayı yerim. akşam menümü hala düşünüyorum gerçi yoğurdu çok seviyorum belki cacık yaparım. evet evet akşama sadece cacık ve eylülcüm ekmek yemicem akşam artık zate yarım dilim börek yedim yane öğle.

sen bu sayfaya yazmadın canım arkds olduğumuz ıcın hanı ne yazıyosun cıkıyor ya,o sımdı okuyacak olsa ne söylerdınıze yazmıstın??bende esım olmadan hıc araba surmedım ıste gerı problemım var pratık yok uzun zamandır...

yaomıcam çünkü 2 gündür çok salladım rejimi sizinde bildiğiniz gibin :)

brawoo

nasıl içiyosun maydonoz suyunu ben bi kere içtim bi daha içememiştim. iyi alışmışsın demek ki..

ara
bır cımdık kek( 1 kucuk mısket kadar)
turk kahvesı

afıyet olsun canım

Benım esım calısmama karsı calısmak bıle desem baslıyor,aslında bekarken 2-3 deneyımım oldu kısa surelı cok problemlı oldu yada sapıklar benı buldu o yuzden mumkun değil benım ıcın..

börek yemıssın bencede katılıyorum..afıyet olsun

ara:1 fıncan lıght sute cok az nescafe(turk kahvem bıtmıs)sekersız tabı yanında ıkı yulaflı lıght bıskuvı
öğlen:esım döner yaptırmıs ekmeğinden yemedım,salatayla beraber yedım
suan soda ıcıyorum

Benım esım calısmama karsı calısmak bıle desem baslıyor,aslında bekarken 2-3 deneyımım oldu kısa surelı cok problemlı oldu yada sapıklar benı buldu o yuzden mumkun değil benım ıcın..

anladım canım 7511 inde eşi istemiyordu diye hatırlıyorum
iş yerinde olumsuzlukla karşılaşınca soğuyor insan
şanssızlık olmuş senin içinde
4 senedir çalışıyorum çok şükür bişeyle karşılaşmadım rabbimde göstermesin inşallah
çocuk olunca bırakacağım bende işi sabahları erken kalkması olmaza seviyorum çalışmayı

Evet onun esıde kıskanc ve ıstemıyor ılk geldığı gun söylemıstı,deneyımlerımde cok sansızlık oldu gercekten soğudum dedığın gıbı daha sonradan calısmak ıstemedım,sımdı ıstesem de olmaz,cocuğun olunca onunla ılgılen bencede calısma bırdaha o gunler gelmıyecek cunku....Çalısıp ayakların ustunde durmak cok mantıklı bır kadın ıcın ama,cevremde calısan kadın ve erkek olunca genelde senın paran benım param kavgası oluyor tabı ıstısna vardır ama sankı kadın calısınca yok cocuk masrafı ev masrafı erkeğin yukunu cok hafıfletınce sorumsuzlasıyorlar ben öyle gördum tembellesıyorlar ve kadına guvenıyorlar..O yuzden ben suan memnunum,calısıyor evı gecındırıyor sorumluluk sahıbı ve calısmadığım halde ev ıslerınde de oldukca yardımcı belkı böylesı daha ıyı..yan gel yatiş stresın yok

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
1 kase ezogelin çorba
yrım posiyon arnavut ciğeri
yoğurt - 1ad domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…