Evet onun esıde kıskanc ve ıstemıyor ılk geldığı gun söylemıstı,deneyımlerımde cok sansızlık oldu gercekten soğudum dedığın gıbı daha sonradan calısmak ıstemedım,sımdı ıstesem de olmaz,cocuğun olunca onunla ılgılen bencede calısma bırdaha o gunler gelmıyecek cunku....Çalısıp ayakların ustunde durmak cok mantıklı bır kadın ıcın ama,cevremde calısan kadın ve erkek olunca genelde senın paran benım param kavgası oluyor tabı ıstısna vardır ama sankı kadın calısınca yok cocuk masrafı ev masrafı erkeğin yukunu cok hafıfletınce sorumsuzlasıyorlar ben öyle gördum tembellesıyorlar ve kadına guvenıyorlar..O yuzden ben suan memnunum,calısıyor evı gecındırıyor sorumluluk sahıbı ve calısmadığım halde ev ıslerınde de oldukca yardımcı belkı böylesı daha ıyı..yan gel yatiş stresın yok
çok şükür canım bizde senin paran benim para diye muhabbet olmadı hiç
maaşlarımızı alınca koyuyoruz ortaya bu ayki gelirimiz/bütçemiz bukadar diyoruz
ajanda tutuyoruz ödemelerle ilgili faturalar toki market k.kartı vs hepsini yazıyoruz
maaşımızdan düşüyoruz kalan miktar bizim 1 aylık harçlığımız oluyor
ortak cüzdana koyuyoruz lazım old kadar alıyoruz ordan
eşim her sabah sorar paran var mı diye olur ya unutursun almadan çıkarsın evden diyor
Sorumluluk yine eşime ait bunu ona hissettiriyorum bende çalışıyorum havalarına girmedim hiç
evlendiğimiz günden beri bu şekilde gidiyor çok şükür.
çocuk olunca ben büyütme taraftarıyım anne eğitimi daha başka oluyor
ve seninde dediğin gibi canım o günler bir daha gelmiyor
rabbim göstersin o günleri bizlere inşallah
Yok ben ıllakı dedığım gibi olur demedım tabıkı olmayanlar vardır sızın gıbı:))ama erkeklere dedığın gıbı sorumluluklarını bıldırmek gerekıyor.İnsallah canım sankı suan bebek ıstıyormussun gıbı geldı
evet canım istiyorum
artık evlilik rayına oturdu düzenimizi oluşturduk
eylulde 3 yıl bitecek
artık istiyoruz evimize neşe gelsin
ama ev ödememiz var önce onun bitmesi gerekiyor
hayırlısı inşallah.Rabbim izni ile bu yıl sonu düşünüyoruz
eğerki planladığımız gibi giderse evin borcunu kapatırsak inş.
camasırım kurudu utu yapmam lazım evı toparlayıp gelırım kızlar görusuruz
bende 17 eylul de evlendım:))ıstıyorsanız tam zamanı evmı aldınız kredı falan mı,borc bıtınce daha ıyı olur tabı hayırlısı olsun ınsallah
ben geldımmmmm
ara bır dılım ay karpuz
1 saat tempolu yuruyus
pesıne mutfagı temızledım ama c suyunu bıtırdım yarım kutu cıgerlerım acıo ellerım acıoeldıvenım eskımıstı atmıstım yogurt yedım ustune zehırlenmıs olabılırm
2 kayısı
ev canım tokiden aldık nişanlıydık ozaman
zaman su gibi geçiyor ya dün gibi sanki
evet hayırlısı herşeyin
ben geldımmmmm
ara bır dılım ay karpuz
1 saat tempolu yuruyus
pesıne mutfagı temızledım ama c suyunu bıtırdım yarım kutu cıgerlerım acıo ellerım acıoeldıvenım eskımıstı atmıstım yogurt yedım ustune zehırlenmıs olabılırm
2 kayısı
yoğurt yemekle iyi yapmış canım ama hala iyi değilsen dışarı çık mutkala temiz hava alben geldımmmmm
ara bır dılım ay karpuz
1 saat tempolu yuruyus
2 kayısı
cok ıyı olmus bak huzurla oturun ınsallah.
Dikkat et çamaşırsuyu ile çok haşır neşir olma iyi bir şey değilTemiz hava al
cok ıyı olmus bak huzurla oturun ınsallah.
dıkkat et dıkkat bende senın gıbı yapıyorum dısarı cıkıp nefes alsamda saatlerce camasır suyu soluyorum cok tehlıkelı ıs yapıyoruz..
yoğurt yemekle iyi yapmış canım ama hala iyi değilsen dışarı çık mutkala temiz hava al
amin canım sağol darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah
haklısınız cok tehlıkelı ama mutfagım tezgahım bembeyaz :/ mıdem bulanıo bıraz camda takılım ben
mutlu canm nerdesın bı kaybolup bı gorunuyorsun canım ya
Ben ünideyken tuvalete por çöz ile çamaşır suyu dökmüştüm... Ciğerlerimi mahvettim şimdi azcık çamaşır suyu koklasam ciğerlerimin yandığını hissediyorum... En iyisi birazcık döküp temizleyeceğin yere uzaklaşmak ordan... Daha sonra durulamak en sağlıklısı sanırım... Uzun süre aynı yerde durmamaya dikkat et ben mecbur kalmadıkça kullanmıyorum... Konu aboneliklerimde ekli her gün bakıyorum ama yazmıyorumTakipteyim sizleri...
kocacığım aradı şimdi yarın için rezarvasyon yaptırmış erdeğe gidiyoruz
2 güncük ama o bile yetecek bana bunalmıştım iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?