Evet onun esıde kıskanc ve ıstemıyor ılk geldığı gun söylemıstı,deneyımlerımde cok sansızlık oldu gercekten soğudum dedığın gıbı daha sonradan calısmak ıstemedım,sımdı ıstesem de olmaz,cocuğun olunca onunla ılgılen bencede calısma bırdaha o gunler gelmıyecek cunku....Çalısıp ayakların ustunde durmak cok mantıklı bır kadın ıcın ama,cevremde calısan kadın ve erkek olunca genelde senın paran benım param kavgası oluyor tabı ıstısna vardır ama sankı kadın calısınca yok cocuk masrafı ev masrafı erkeğin yukunu cok hafıfletınce sorumsuzlasıyorlar ben öyle gördum tembellesıyorlar ve kadına guvenıyorlar..O yuzden ben suan memnunum,calısıyor evı gecındırıyor sorumluluk sahıbı ve calısmadığım halde ev ıslerınde de oldukca yardımcı belkı böylesı daha ıyı..yan gel yatiş stresın yok
çok şükür canım bizde senin paran benim para diye muhabbet olmadı hiç
maaşlarımızı alınca koyuyoruz ortaya bu ayki gelirimiz/bütçemiz bukadar diyoruz
ajanda tutuyoruz ödemelerle ilgili faturalar toki market k.kartı vs hepsini yazıyoruz
maaşımızdan düşüyoruz kalan miktar bizim 1 aylık harçlığımız oluyor
ortak cüzdana koyuyoruz lazım old kadar alıyoruz ordan
eşim her sabah sorar paran var mı diye olur ya unutursun almadan çıkarsın evden diyor
Sorumluluk yine eşime ait bunu ona hissettiriyorum bende çalışıyorum havalarına girmedim hiç
evlendiğimiz günden beri bu şekilde gidiyor çok şükür.
çocuk olunca ben büyütme taraftarıyım anne eğitimi daha başka oluyor
ve seninde dediğin gibi canım o günler bir daha gelmiyor
rabbim göstersin o günleri bizlere inşallah