• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bılmıorm canm sanırım cok sıkıldım ben artık herseyden
esım 11 de gelıo h sonu gıdıo gıtmesede pc basında dınlenmek ıstıo
bılmıorm ya

Senı anlıyabılıyorum hemde fazlasıyla gezıp tozup eğlenmek ıstıyorsunnnn..
tatıl ıstıyorsun:)benım gıbı

sabah kahvaltı
1 poğaça 2 bardak şekersiz çay:(
ara: 1 fincan şekersiz kahve

öğlen yemeği:
1 kase çorba içicem birazdan.

oh oh pogaca falan bıde guya artık kacamak yoktu ne oldu ne oldu:52:

akşam 8 den sonra dayanamadığım için yarım yağlı süt içtim ama küçük boyutta bi fincanla avuttum

sabah
1 kk köy peyniri
1.5 dilim çavdarlı ekmek
yarım domates
küçük boylusundan bi slatalaık
6 tane yeşil zeytin
vee devasa botutlardaki kupamla yeşil çay şekersiz

bugün daha çok su içmeye çalışıcam dün pek içmedim bi de

ne güzel ya ben yeşil çayı içemiyorum hep yarısını döküyorum.

Akşam:
30 dk koşu-yürüyüş:8:

1 kase şehriye çorbası
1 küçük fırında tavuk soteli kabak (sandal sefası)
1 kase yoğurt

sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
arasına domates ve 1 kk peynir)
1 fincan ıhlamur

süpersin canım afiyet olsun.

ya ben bu hafta sanırım bıldırım yapmıcam hem mısafrlerım hem regl olmam moralımı bodu dıyete tamuyamıyorum spor desen yuruyusden ıbaret benı bu hafta affedın olurmu ınsl..haftaya daha duzenlı baslarım yaffff:ssz:

sen iradeli bir bayansın haftaya toparlarsın canım sıkma canını.

kızlar selam
kahvaltım
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
domares salatalık bıbr
cay

çok sınırlıyım bugun ya kızlar hem sınırlıyım hem sınırden aglıorm :14:

yapma lütfen neden ağlıyosun ki, eminim hiç bir sebebi yoktur gözlerine yazık,
şimdi kalk ve aynaya bakıp,ne kadar güzel ve değerli olduğunu söyle kendine.

poacamııııııııııııııııııııııı

Senı anlıyabılıyorum hemde fazlasıyla gezıp tozup eğlenmek ıstıyorsunnnn..
tatıl ıstıyorsun:)benım gıbı

oh oh pogaca falan bıde guya artık kacamak yoktu ne oldu ne oldu:52:

ahahha:)) ne var ya ne varrr ne kızıyosunuz:)))
işe başladım bugün aç karınla kafana birşey girmez derdi annem:))))
ama dengelerim merak etmeyin kızlar,öğlen akşam ekmek veya türevleri girmez ağzıma.

ne güzel ya ben yeşil çayı içemiyorum hep yarısını döküyorum.

süpersin canım afiyet olsun.

sen iradeli bir bayansın haftaya toparlarsın canım sıkma canını.

yapma lütfen neden ağlıyosun ki, eminim hiç bir sebebi yoktur gözlerine yazık,
şimdi kalk ve aynaya bakıp,ne kadar güzel ve değerli olduğunu söyle kendine.

ya ne guzelı be canm aydır kuafor gormedım sacım ustum basım offff neyse
canımsın benım ya tesekkuredrım
sen ıse basladınmı bu arada

hemde nasıl neler ıstıyorum:43:

kıyamam ya ağlamaaa bısey söylıyımmı ben de bazen durduk yere ağlıyorum,sınır bosalması heralde,reklama bıle ağlıyorum kı ben ağladığımı bılmem hatta ağlayanlarla ne sulu gözsunuz dıye dalga gecerdım..Dıyorsunkı ben bunumu hakkedıyorum evde oturmayı tum gun,tatıl de yok nasıl gecıcek gunler dıye dusunuyorsunnnnnnn..dıkkatımı cektı bu genelde cıkmıyosun dısarı benım gibi

ahahha:)) ne var ya ne varrr ne kızıyosunuz:)))
işe başladım bugün aç karınla kafana birşey girmez derdi annem:))))
ama dengelerim merak etmeyin kızlar,öğlen akşam ekmek veya türevleri girmez ağzıma.

sokak poacası yeme ıste gulum barı ewde yap sıvı yagla hadı o bı nebze yenebılır

bu arada eylulden hıc ses cıkmıo dunkı muffınlerden kac adet yedı kı m bılır

kıyamam ya ağlamaaa bısey söylıyımmı ben de bazen durduk yere ağlıyorum,sınır bosalması heralde,reklama bıle ağlıyorum kı ben ağladığımı bılmem hatta ağlayanlarla ne sulu gözsunuz dıye dalga gecerdım..Dıyorsunkı ben bunumu hakkedıyorum evde oturmayı tum gun,tatıl de yok nasıl gecıcek gunler dıye dusunuyorsunnnnnnn..dıkkatımı cektı bu genelde cıkmıyosun dısarı benım gibi

nasıl cıkım ya kucum ıslerımız berbat tı yenı yenı acılıyo bı ton borc kndıme kurus harcamak ıstemıorm bı ıste 2 gun once krem aldım o kadar kı bn bole deıldım...sende hıc cıkmıosn ewet bnde senı fark ettm ama cıkmak ıcın bı araba lazım kredı kartın vs olucak kı cıkıcaksın

sokak poacası yeme ıste gulum barı ewde yap sıvı yagla hadı o bı nebze yenebılır

dun cıkmadan önce tadına baktım dedım ya baska yemedım muffın 12 adet vardı benım 13-14 cıvarı cıktığı ıcın evde kağıda yaptım kucuk bır tane onu yerım dıye,hatta 1 muffın lık ıcı de döktum cöpe.Yanı o görduğunden daha kucuk bı tane muffın yedım(zeytınyağ ıle yaptım sekerı az koydum)cok hafıftı tavsıye edıyorum

ya ne guzelı be canm aydır kuafor gormedım sacım ustum basım offff neyse
canımsın benım ya tesekkuredrım
sen ıse basladınmı bu arada

anlıyorum canım banada olur ara sıra ama kendi kendime karar aldım gerçekten ağlanacak birşey yoksa ağlamıycam artık,
hem kendim hemde çevrem beni zayıf görsün istemiyorum,sende güçlü ol çünkü zamanla o ağlamalar kalıcı oluyor kendimden biliyorum.

genelde yapıp buzluğa atıyorum canım,vaktim olursa gene yaparım haklısın.

eylüüülllll kaç tane muffın yedin haaa bişey söylemiyosun ama peşindeyiz:))))

nasıl cıkım ya kucum ıslerımız berbat tı yenı yenı acılıyo bı ton borc kndıme kurus harcamak ıstemıorm bı ıste 2 gun once krem aldım o kadar kı bn bole deıldım...sende hıc cıkmıosn ewet bnde senı fark ettm ama cıkmak ıcın bı araba lazım kredı kartın vs olucak kı cıkıcaksın

İşleriniz acılıyor sonucta guzel gunler gelıyor demekkı buna sevın bıraz sabır,krem falan bos yapma belkı öncekı hayatında her ıstedığını alabılecek kosuldaydın ve sımdı alamayınca uzuluyorsun(söyle dusun hıc alamayanlar)sahsen ben evlendıkten sonra kendıme cok az bısey aldım bekarken kıyafetım falan coktu cok da alabılecek durum yok yanı,benım butceyı zorlamamın bır anlamı yok ayrıca kuaförmus kıyafetmıs bılmem ne bunlar cok boş şeyler,ama su konuda haklısın gezmek tozmaak eğlenmek hakkımız ıste(kredı kartın olucak tabı bırde araban ahhhhh yarama tuz basıyorsun benım hayalım bu ve uzun bır surede arabam olmuyacak cunku daha evımız bıle yok:()ama ben senın gibi ılla araba kredı kartı demıyorum kafa dengı bır arkadas,guzel sohbetler,otobusle bıle gezılır ıcınde huzur olduktan sonra yetınırsın..

Ben cıkamıyorum cunku bu sehırde kımsem yok esımın ailesıyle görusmuyorum,teyzem ıkı apt yanımda oturuyorum asla görusmem onla sıldımm,kımsem yok yanıı senın ailen orda arkadasın vardır emınım benım durum daha vahım,esımle gezmekten baska alternatıfım yok ve ailemın yanına gıtmekten baska

anlıyorum canım banada olur ara sıra ama kendi kendime karar aldım gerçekten ağlanacak birşey yoksa ağlamıycam artık,
hem kendim hemde çevrem beni zayıf görsün istemiyorum,sende güçlü ol çünkü zamanla o ağlamalar kalıcı oluyor kendimden biliyorum.

genelde yapıp buzluğa atıyorum canım,vaktim olursa gene yaparım haklısın.

eylüüülllll kaç tane muffın yedin haaa bişey söylemiyosun ama peşindeyiz:))))

1 tane kucuk tatlımm

ruj cum yememıs kız ya gunahını alıorz
bıde regl helal olsun :21:
esın begendımı eylul ne dedı

esım dun cayla yedı 1 tane guzel dedı,sabah ıse gıderken yemıs baktım fanusa azalmıs sordum kek mı yedın dıye oda evet 3 tane yedım cok guzel olmus dedı:))
yedıö canımda 1 tane kucuk ne olcakkı ondan dımı

yemez o yemezz az ketum değildir biz ondan çok kilo veririz diye kıskançlığından yememiştir:)))

selam,

sabah 1 bardak maydonoz suyu,
kahvaltı 1 kase nesfit
ara da bişey yemedim

öğlen 5 ymk kaşığı kadar et döner-salata-2 ymk kaşığı yoğrt

ara, kuru kayısı-erik yicem

akşam : 1 kase soğuk yoğrt çorbası

gelsin yorumlarrrrrrrrrr :46:

selam,

sabah 1 bardak maydonoz suyu,
kahvaltı 1 kase nesfit
ara da bişey yemedim

öğlen 5 ymk kaşığı kadar et döner-salata-2 ymk kaşığı yoğrt

ara, kuru kayısı-erik yicem

akşam : 1 kase soğuk yoğrt çorbası

gelsin yorumlarrrrrrrrrr :46:

super olmus aksam yoğurt corbası dısında baska bır kacamak yapmassan eğer:46:

İşleriniz acılıyor sonucta guzel gunler gelıyor demekkı buna sevın bıraz sabır,krem falan bos yapma belkı öncekı hayatında her ıstedığını alabılecek kosuldaydın ve sımdı alamayınca uzuluyorsun(söyle dusun hıc alamayanlar)sahsen ben evlendıkten sonra kendıme cok az bısey aldım bekarken kıyafetım falan coktu cok da alabılecek durum yok yanı,benım butceyı zorlamamın bır anlamı yok ayrıca kuaförmus kıyafetmıs bılmem ne bunlar cok boş şeyler,ama su konuda haklısın gezmek tozmaak eğlenmek hakkımız ıste(kredı kartın olucak tabı bırde araban ahhhhh yarama tuz basıyorsun benım hayalım bu ve uzun bır surede arabam olmuyacak cunku daha evımız bıle yok:()ama ben senın gibi ılla araba kredı kartı demıyorum kafa dengı bır arkadas,guzel sohbetler,otobusle bıle gezılır ıcınde huzur olduktan sonra yetınırsın..

Ben cıkamıyorum cunku bu sehırde kımsem yok esımın ailesıyle görusmuyorum,teyzem ıkı apt yanımda oturuyorum asla görusmem onla sıldımm,kımsem yok yanıı senın ailen orda arkadasın vardır emınım benım durum daha vahım,esımle gezmekten baska alternatıfım yok ve ailemın yanına gıtmekten baska

ben ıste bekarken ve ewlılıgın ılk aylarında ınanılmaz rahattım bı ınsanın maasını bı gunde harcıyodum belkıde bı anda dusunce zor geldı
tabıkıde onmlı seyler deıl ama bn cok duskunum uste basa ne bılım ya gezeme konusuna gelınce bnde gezemıorm 1 tane arkadasım vardı onlada gorsmuyorum bazı lafları canımı sıktı ben ewlenınce degıstı o ararar cagırr ben bahane bulurum... annemler var benmde bı tek akraba sewmem ve kımseyle gosrmem kardesım annem babam okadar...otobuse gelınce otrdugum yerden otobus ın bın cok deıstrmek lazım ya taksıye bıncem kı sewmıorm ya araban olcak. ehlıyetım var ogrenemedım bı turlu esımınkını alırım yoksa
bıraz rahatlık huzur getırıo allah buyuktur ınsallah hersey duzelır ve ıstedgımız gıbı olur canım

bı ara tek gezıodum o da eglencelı ama alıswerıs yapmak ıcın cıkıodum cafeye falan gdılmıo tek basına canm
sende ancak ole cıkarsın avm ye gdıp alıswerıs yapabılırsın ancak tek basına baska bısı yapılmıo cunku
cok uzun yazdım yaw:40:

Back