miden nasıl canım bulanıyormu hala
bulanmıo canm bı garıp ama karpuz yedım ozellıkle serınletsın dıe yanıo gbı
canm yurusude aradan cıkartmıssın walla ama kotu hhaber20 dk da tam vucut ısınıo yag yakmaya baslıcak oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miden nasıl canım bulanıyormu hala
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 kase ezogelin çorba
yrım posiyon arnavut ciğeri
yoğurt - 1ad domates
ben geldımmmmm
ara bır dılım ay karpuz
1 saat tempolu yuruyus
pesıne mutfagı temızledım ama c suyunu bıtırdım yarım kutu cıgerlerım acıo ellerım acıo eldıvenım eskımıstı atmıstım yogurt yedım ustune zehırlenmıs olabılırm
2 kayısı
eheheheh yaz canm ya arada sende takıl bızle kg ver
kocacığım aradı şimdi yarın için rezarvasyon yaptırmış erdeğe gidiyoruz
2 güncük ama o bile yetecek bana bunalmıştım iyi olacak
akşam yemeğim:
1 bardak ayran
1 porsiyon güveç
salata-kavun-karpuz
4 tane eti form bisküvi
off ya spor yapamıyorum üşeniyorum kızlar,
su içmemde çok azaldı,napıcam önceden çok su içerdim.
Yazarım tabiki ama şu aralar taşınma işiyle uğraşıyorum hiç dikkat edemiyorum yediklerime maalesef ne bulursam yiyorum
Kolay gelsın tasınmak cok zor...
Evet öyleymiş maalesef Yarın taşınıyoruz haftaya diyetime kaldığım yerden devam ederim inşallah
Daha zoru yarın o zaman bu sıcakta bıde,ıs yapıcağın ıcın kalorı kaybedersın bısey olmaz:)))
40 dk tempolu yuruyus,
1 kanat,1 baget(ızgarada pısmıs derısız)tavuk,yanında patlıcan bıber közleme salata
1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah
2 kuru kayısı
4 dılım ınce karpuz
1 kk beyaz peynır
1 cay kasığı ucu bal
2 dılım kızarmıs tam buğday ekmek
Evet yarın en zorlu kısmı Umarım kaybediyorumdur Hiç umudum yok ama
Menün gayet güzel yapabilirsen çayını da şekersiz içersen mükemmel olur
Yapmayı denedım bır hafta sekersız ıctım caydan soğudumsanırım bırakamıyorum(neskafe,kahve bıtkı cayı sut)bunları sekersız ıcıyorum ama sıyah cay yapamadım esmer kup sekerı bölup kullanıyorum 20 kalorı almıs oluyorum.
Zamanla bırakacaksındır yarıma indiysen zoru başarmışındır... Bende tek şeker kullanıyordum çay da bırakamam diyordum ama diyete başladığımda bir günde bıraktım Nasıl başarabildim hala bilmiyorum...
Bu arada kızlar evlilik yıldönümünüz için planlarınız neler... Yıldönümü geçenler varsa neler yaptınız?
Sanırım yarımla gıderım denedım cunku,benım 17 eylulde yıl dönumu hc bır planım yokbelkı bır yemeğe gideriz bır de hedıye beklıyorum,ona suprız pasta yapabılırım
Yazarım tabiki ama şu aralar taşınma işiyle uğraşıyorum hiç dikkat edemiyorum yediklerime maalesef ne bulursam yiyorum
40 dk tempolu yuruyus,
1 kanat,1 baget(ızgarada pısmıs derısız)tavuk,yanında patlıcan bıber közleme salata
1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah
2 kuru kayısı
4 dılım ınce karpuz
1 kk beyaz peynır
1 cay kasığı ucu bal
kızlar ben geldım
dunku sınırımın kokusu cıktı meydana bugunde pek bı uysalım
kahvaltım
kk peynır
lıght ekmek 2 dılım
domates
salatalık
bıber
yesıl cay
6 zeytın
sabah kalklar kalkmaz maydanoz sapı suyu ıctım gece yatmadan oncede ıcmıstım odet atıyım dıye
hayırlı olsun canım ewmı aldınız yoksa..
menun cok guzel ıraden ıns hep bole olsun. helekı bu gunlerde
hayırlı olsun canım ewmı aldınız yoksa..
40 dk tempolu yuruyus,
1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah
2 kuru kayısı
4 dılım ınce karpuz
1 kk beyaz peynır
1 cay kasığı ucu bal
Zamanla bırakacaksındır yarıma indiysen zoru başarmışındır... Bende tek şeker kullanıyordum çay da bırakamam diyordum ama diyete başladığımda bir günde bıraktım Nasıl başarabildim hala bilmiyorum...
Bu arada kızlar evlilik yıldönümünüz için planlarınız neler... Yıldönümü geçenler varsa neler yaptınız?
kızlar ben geldım
dunku sınırımın kokusu cıktı meydana bugunde pek bı uysalım
kahvaltım
kk peynır
lıght ekmek 2 dılım
domates
salatalık
bıber
yesıl cay
6 zeytın
sabah kalklar kalkmaz maydanoz sapı suyu ıctım gece yatmadan oncede ıcmıstım odet atıyım dıye