• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
1 kase ezogelin çorba
yrım posiyon arnavut ciğeri
yoğurt - 1ad domates

arnavut ciğerimi ayyy 2-3 gündür benim canım da ciğer istiyor:( afiyet olsun...

ben geldımmmmm
ara bır dılım ay karpuz

1 saat tempolu yuruyus

pesıne mutfagı temızledım ama c suyunu bıtırdım yarım kutu cıgerlerım acıo ellerım acıo:14: eldıvenım eskımıstı atmıstım yogurt yedım ustune zehırlenmıs olabılırm
2 kayısı

geçmiş olsun canım ya döktükten sonra çıksaydın keşke, çok lanet birşey ama kullanıyoruz işte.

akşam yemeğim:

1 bardak ayran
1 porsiyon güveç
salata-kavun-karpuz
4 tane eti form bisküvi

off ya spor yapamıyorum üşeniyorum kızlar,
su içmemde çok azaldı,napıcam önceden çok su içerdim.

kocacığım aradı şimdi yarın için rezarvasyon yaptırmış erdeğe gidiyoruz:32:
2 güncük ama o bile yetecek bana bunalmıştım iyi olacak:21::21:

superrr canım ıyı tatıller:16:

akşam yemeğim:

1 bardak ayran
1 porsiyon güveç
salata-kavun-karpuz
4 tane eti form bisküvi

off ya spor yapamıyorum üşeniyorum kızlar,
su içmemde çok azaldı,napıcam önceden çok su içerdim.

guvec bayılırım,neymıs hareket berekett:60:

Yazarım tabiki ama şu aralar taşınma işiyle uğraşıyorum hiç dikkat edemiyorum yediklerime maalesef ne bulursam yiyorum :14::14::14:

Kolay gelsın tasınmak cok zor...

40 dk tempolu yuruyus,
1 kanat,1 baget(ızgarada pısmıs derısız)tavuk,yanında patlıcan bıber közleme salata
1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah
2 kuru kayısı
4 dılım ınce karpuz
1 kk beyaz peynır
1 cay kasığı ucu bal
2 dılım kızarmıs tam buğday ekmek

40 dk tempolu yuruyus,
1 kanat,1 baget(ızgarada pısmıs derısız)tavuk,yanında patlıcan bıber közleme salata
1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah
2 kuru kayısı
4 dılım ınce karpuz
1 kk beyaz peynır
1 cay kasığı ucu bal

Menün gayet güzel yapabilirsen çayını da şekersiz içersen mükemmel olur :56::56::56:

Evet yarın en zorlu kısmı :50::50::50: Umarım kaybediyorumdur :9::9::9: Hiç umudum yok ama

kaybedıyosundur emınım..

Menün gayet güzel yapabilirsen çayını da şekersiz içersen mükemmel olur :56::56::56:

Yapmayı denedım bır hafta sekersız ıctım caydan soğudum:9:sanırım bırakamıyorum(neskafe,kahve bıtkı cayı sut)bunları sekersız ıcıyorum ama sıyah cay yapamadım :14:esmer kup sekerı bölup kullanıyorum 20 kalorı almıs oluyorum.

Yapmayı denedım bır hafta sekersız ıctım caydan soğudum:9:sanırım bırakamıyorum(neskafe,kahve bıtkı cayı sut)bunları sekersız ıcıyorum ama sıyah cay yapamadım :14:esmer kup sekerı bölup kullanıyorum 20 kalorı almıs oluyorum.

Zamanla bırakacaksındır yarıma indiysen zoru başarmışındır... Bende tek şeker kullanıyordum çay da bırakamam diyordum ama diyete başladığımda bir günde bıraktım :27::27::27: Nasıl başarabildim hala bilmiyorum...

Bu arada kızlar evlilik yıldönümünüz için planlarınız neler... Yıldönümü geçenler varsa neler yaptınız?

Zamanla bırakacaksındır yarıma indiysen zoru başarmışındır... Bende tek şeker kullanıyordum çay da bırakamam diyordum ama diyete başladığımda bir günde bıraktım :27::27::27: Nasıl başarabildim hala bilmiyorum...

Bu arada kızlar evlilik yıldönümünüz için planlarınız neler... Yıldönümü geçenler varsa neler yaptınız?

Sanırım yarımla gıderım denedım cunku,benım 17 eylulde yıl dönumu hc bır planım yok:9:belkı bır yemeğe gideriz bır de hedıye beklıyorum,ona suprız pasta yapabılırım:15:

kızlar ben geldım
dunku sınırımın kokusu cıktı meydana :33: bugunde pek bı uysalım:52:

kahvaltım
kk peynır
lıght ekmek 2 dılım
domates
salatalık
bıber
yesıl cay
6 zeytın

sabah kalklar kalkmaz maydanoz sapı suyu ıctım gece yatmadan oncede ıcmıstım odet atıyım dıye:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazarım tabiki ama şu aralar taşınma işiyle uğraşıyorum hiç dikkat edemiyorum yediklerime maalesef ne bulursam yiyorum :14::14::14:

hayırlı olsun canım ewmı aldınız yoksa..

40 dk tempolu yuruyus,
1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah
2 kuru kayısı
4 dılım ınce karpuz
1 kk beyaz peynır
1 cay kasığı ucu bal

menun cok guzel ıraden ıns hep bole olsun. helekı bu gunlerde:52:

kızlar ben geldım

kahvaltım
kk peynır
lıght ekmek 2 dılım
domates
salatalık
bıber
yesıl cay
6 zeytın

sabah kalklar kalkmaz maydanoz sapı suyu ıctım gece yatmadan oncede ıcmıstım odet atıyım dıye:52:

afıyet olsun canım

hayırlı olsun canım ewmı aldınız yoksa..

menun cok guzel ıraden ıns hep bole olsun. helekı bu gunlerde:52:

saol canım:16:

40 dk tempolu yuruyus,
1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah
2 kuru kayısı
4 dılım ınce karpuz
1 kk beyaz peynır
1 cay kasığı ucu bal

afiyet olsun güzel menü ,sağlıklı beslenmeyi öğrendik valla bravo bize:)

bizimde evlilik yıldönümü temmuzda daha birşey düşünemedim,
burdaki imkanlar dahilinde pek plan yapılmıyor, internetten hediye sipariş etsem onun işyerine bırakırlar kesin süpriz bozulur:(

kızlar ben geldım

kahvaltım
kk peynır
lıght ekmek 2 dılım
domates
salatalık
bıber
yesıl cay
6 zeytın

sinirinin geçmesine sevindim canım, menün gayet güzelde sen zaten çöp gibisin ya ne ödemi atmaya çalışıyosun hala:))

Back