canım zaten sureklı bısey ıster,burda lahmacun bıle kötu canım ya o gun yedım pişman oldum malesef mersıne gıdınce yıcem ınsallah,dondurma evde var ama lıght değil,kurabıye tuttu sımdılık.
bı tane de benım ıcın yıyecektın tek lokmalıksa 2 taneden bısey olmazdı yaa
benım hala lahmacun cekıyor ya,bızımle paylassan gönderrr..
evet hamur ısı ama mınıcık yaa
merhaba arkadaşlar bugun iyi dolma,lahmacun bahsetmeyin şöle şeylerden yaw canımızı çektirmeyiniz :)
sabah
1 bardak maydonoz suyu,2 kayısı
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek ile hazırladığım tuzsuz yağsız peynirli tost,domates,salatalık,3 zeytin
ara .1 fincan yeşil çay1yarım galeta
öğlen
1 kase ezogelin çorba,2 ymk kaşığı kıymalı patlıcan yemeği,4 yemek kaşığı haşlanmış börülce salatası,3 ymk kaşığı yoğurtlu salatalık,1 küçüçk dilim kepek ekmeği
ara için bugun salatalık ve eriğim var onlardan yicem
akşam 1 adet enginar yemeğim var onla birlikte yoğurt yerim
3 ltreye yakında su içicem
bu kadarr:)
merhaba arkadaşlar bugun iyi dolma,lahmacun bahsetmeyin şöle şeylerden yaw canımızı çektirmeyiniz :)
sabah
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek ile hazırladığım tuzsuz yağsız peynirli tost,domates,salatalık,3 zeytin
öğlen
1 kase ezogelin çorba,2 ymk kaşığı kıymalı patlıcan yemeği,4 yemek kaşığı haşlanmış börülce salatası,3 ymk kaşığı yoğurtlu salatalık,1 küçüçk dilim kepek ekmeği
1 küçük kabak dolması
1 küçük biber dolması
1 bardak ayran
not: kıymalı dolma, pirinci çok az
1 kase ezogelın corba
cok az da kızarmıs tavuk yedım
kızarmış tavuk mamm mammm:))
super bır menu olmus,börulce salatasına da bayılırımm
ayy bugun böyle oldu valla
çalışınca yemek problemi oluyor yaa
menün çok güzel canım buarada afiyet olsun
bende çok seviyorum börülce salatasını hele bide içinde salatalık turşusu varsa şahane oluyor tavsiye ederim
selam kılzar gecısı okumadım bı okucam once bıldrım yapım
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
yarım yumurta ve 3 ınce dılım sucuk ( napım esıme kırdım bır yumurtayı yıyemedı bana yıceksın dıyo bnde yıdım)
çay
domates
5 tane eti form
1 büyük domates-salatalık
1 kk köy peyniri
4 tane siyah zeytin
maydonoz.
1 bardak ılık su
Dün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus ve sonra
Esım kızarmıs tavuk getırdı ondan yedım sonrasında cay
Bu sabah
Ince 4-5 dılım karpuz
2 dılım tam buğday ekmek
1 kk lıght beyaz peynır
Akşam:
4 yemek kaşığı türlü
1 ad. zeytinyağlı dolma
yoğurt ve salata
Sabah:
1 kase yarım yağlı sütte special k
dün su az içmişim yaa 1,5 lt bile olmamış
bugün daha fazla yükleneceğim aldım 2 lt suyumu yanıma
şimdi 1 dilim karpuz yedim:)
ara
1 fincan nane limon
form ve yeşil çayı evde unutmuşum
işyerinde en iyi alternatif buydu:126:
2 kuru kayısı
1 fıncan sekersız yesıl cay
1 tane zeytınyağlı kurabıyemden yedım su ıcıyorumMalum gunum yaklasıyo dıyemı bılmem canım tatlı seyler ıstıyor bırde cantık ıstıyor ıstahım cok acık bugunnnn
sabah
öğlen
1 küçük kabak dolması
1 küçük biber dolması
1 bardak ayran
not: kıymalı dolma, pirinci çok az
1 kase ezogelın corba
cok az da kızarmıs tavuk yedım
afıyet olsun canım esın artık ye dıyor yanı kılo verme
kızlar kımse kacamak yapmamıs sayılır eylul hanımın kurabıyesı bırde diger eylul hanımın canık tı sanırım o essıs hamur ısısı dısındaya coktandır dolma yapmadım canm ıstedı bıde o hamurseyden bıde eylulun kurabıyesınden ıstedım
bnmde regl cuma ctesı falan sanırım bu yuzden wc sorunum yıne basladıkayısımda yok asada ınemem cok sıcak
bu arada mıdem bulandı kahvaltımın bı kısmı cıktı kızlar
dovucem onu
kızlar kımse kacamak yapmamıs sayılır eylul hanımın kurabıyesı bırde diger eylul hanımın canık tı sanırım o essıs hamur ısısı dısındaya coktandır dolma yapmadım canm ıstedı bıde o hamurseyden bıde eylulun kurabıyesınden ıstedım
bnmde regl cuma ctesı falan sanırım bu yuzden wc sorunum yıne basladıkayısımda yok asada ınemem cok sıcak
dovucem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?