Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hahhhah sesli güldüm resmen
bende ilk evlendiğimiz zamanlar sık sık bu tarz rüyalar görüp
gecenin bi yarısı uyku sersemi vuruyordum
yine nasıl bi kabus gördün diye uyandırıyordu beniii birden gözümde canlandı

Cok tatlın var evde,harıboyu çok severım altın ayıcıksenın rüyana cok guldum cunkuuu bende hep bu tarz ruyalar görurum,en son su gıcık kaptığım komsunun kızıyla esımın ılıskısı vardı ruyamda sabah kalktım esıme kızdım,tersledımmgercekmıs gıbı oda ne oluyor dıyor bnde ruyamı anlatıyorum alıstım senın sacma sapan ruyalarına dıyor

canm aksam bısı yemeden olurmu yersın yıne az bısı kucuk bısı o canık anladgım kadarıyla bısı olmaz 2 dılım ekmek gbı falandr

ahahah ama cok gercekcı ya
dun burda bı konu okudum sanırım ondan etkılendım otrdum tam 100 sayfa okudum kac saat surdu bılmıorm

dun burda bı konu okudum sanırım ondan etkılendım otrdum tam 100 sayfa okudum kac saat surdu bılmıorm

o konuyu bende okudum bılmıyorumm un konusu,süt parası,5tl ayakabı olayı,cok uzuldum bayanın adına ıkı de oğlu var cok tatlı resımlerınıde gördum,esının resmınıde gördum:)evımdekı sutun değerını bı anladım

canm aksam bısı yemeden olurmu yersın yıne az bısı kucuk bısı o canık anladgım kadarıyla bısı olmaz 2 dılım ekmek gbı falandr

karpuz peynir yemeği düşünüyorum canım akşam

evet okadar gerçekçi oluyorki uyandığımda nefretle bakıyordum
eşimde gülme krizine giriyor beni daha çok deli ediyordu
aynen canım burası etkiliyordu benide
bayadır takılmıyorum hiç o topikte görmüyorum rüya falan

dükkanla ilgili muhabbet vardı o konu mu ??

evet dukkanda bır kız varmıs 19 yasında,esı sacını kazıtmıs sut parası vermıyor

hıı tamm canım o konu okudum biliyorum ama son durumdan haberim yok takip etmedim
etkileniyorum hemen yaa
allah sabır versin düzelmiştir inşallah araları

Son düzenleme:

ay dımı canm ya bnde cok uzuldum konu kapandı galba ama bn kesnlıkle ınanmıorm o adama konuyu okuduktan sonra esıme msj attım cok degerlı bı ınsan sın sen dıe allah korusun ya

alma dıorm okadar harıbo falan burda olsan bolusurduk az az yerdık eheheheh
bu arada o takmayan tavırlarıda ayrı sınır bozuzucu dımı

hıı tamm canım o konu okudum biliyorum ama son durumdan haberim yok takip etmedim
etkileniyorum hemen yaa
allah sabır versin düzelmiştir inşallah araları

son durum:bayan esının baska kızla ılıskısı olsun olmasın umrunda değilmiş artık,cunku cocuklar ıcın ac yatsınlar sut ıcmesınler demıs esınden soğumus doğal olarak,bosanmak ıstıyor ama mumkun değilmiş babası destek verıyordu son durum bu esı evı otel gıbı kullanıyor sadece...konu kapandı zaten

ay dımı canm ya bnde cok uzuldum konu kapandı galba ama bn kesnlıkle ınanmıorm o adama konuyu okuduktan sonra esıme msj attım cok degerlı bı ınsan sın sen dıe allah korusun ya

Evet bende senın gıbı uzun uzun okumustum,kadın sut parası ıstıyor sadeceee sukur edıyorsun böyle okuyunca cok sukur bızı dusunen değer veren eslere sahıbız.
senın mesajını gören esın sasırmıstır kesın,kk ıle olduğunu anlamıstır

alma dıorm okadar harıbo falan burda olsan bolusurduk az az yerdık eheheheh
bu arada o takmayan tavırlarıda ayrı sınır bozuzucu dımı

saol canım,takmayan ve kahkaha atan bır halde bende trıp yapıyorum,ruyalarının etkısınde kalma dıyorr.

babasıda baba yanı bıdew unı mezunu falanmıs babası nasıl kıyıo kızına anlamıorm

anlamadı garıbım sende cok derlısın yazdı ahahahah bnde caktrmadım

babasıda baba yanı bıdew unı mezunu falanmıs babası nasıl kıyıo kızına anlamıorm

orayı atlamısım üni mezunu olduğunu,bu bır gercekkı üniversıte okumak ınsanı ınsan yapmıyor adam cahilse,kendını yetıstırmıyorsa,ailede adet neyse buna takıntılıysa istediği kadar okusun boşşş,akraba evlılığı yapılmıs amca cocukları bırbırlerıyle ve kadınlar ezılıyor sanırım yasadığı yerde..

ne babalar var ne kocalar gerçektende çok şanşlıyız şükürler olsun
o topikte yazılanları okudukça dahada aşık oluyorum koçişime

anlamadı garıbım sende cok derlısın yazdı ahahahah bnde caktrmadım

orası dogru ama ne bılım ya okumakta onmlı yanı cok sey katıo ınsana ne bılım garıp polısmıs bıde adam

benımkı olsa hayırdır ne oldu ne okudun yıne kk da der,erkekler kulubune gırcem bende der bıde

senın esın artık cozmus senı prof . olmus yawrum ahhahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…