• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canım zaten sureklı bısey ıster,burda lahmacun bıle kötu canım ya o gun yedım pişman oldum malesef mersıne gıdınce yıcem ınsallah,dondurma evde var ama lıght değil,kurabıye tuttu sımdılık.

bı tane de benım ıcın yıyecektın tek lokmalıksa 2 taneden bısey olmazdı yaa

benım hala lahmacun cekıyor ya,bızımle paylassan gönderrr..

evet hamur ısı ama mınıcık yaa:1:

yok canım öyle bi lokmalık değil 2 3 lokmalık gibi
ya aslında yemezdim onu bile çavdar ekmeğide yoktu
sadece çorba içersem ekmeksiz yemeksiz doymamış olacağım
migrenim var benim gelemiyor açlığa atağa geçiyor hemen :43:

merhaba arkadaşlar bugun iyi dolma,lahmacun bahsetmeyin şöle şeylerden yaw canımızı çektirmeyiniz :)

sabah
1 bardak maydonoz suyu,2 kayısı

kahvaltı 1 dilim kepek ekmek ile hazırladığım tuzsuz yağsız peynirli tost,domates,salatalık,3 zeytin

ara .1 fincan yeşil çay1yarım galeta

öğlen
1 kase ezogelin çorba,2 ymk kaşığı kıymalı patlıcan yemeği,4 yemek kaşığı haşlanmış börülce salatası,3 ymk kaşığı yoğurtlu salatalık,1 küçüçk dilim kepek ekmeği

ara için bugun salatalık ve eriğim var onlardan yicem

akşam 1 adet enginar yemeğim var onla birlikte yoğurt yerim

3 ltreye yakında su içicem
bu kadarr:)

ayy bugun böyle oldu valla:17:
çalışınca yemek problemi oluyor yaa:43:
menün çok güzel canım buarada afiyet olsun

ben yürüyüşe çıkayım bari 30 dk tempolu
akşam eve gidince yine çıkacağım yürüyüşe
bugün telafi etmeliyim

merhaba arkadaşlar bugun iyi dolma,lahmacun bahsetmeyin şöle şeylerden yaw canımızı çektirmeyiniz :)

sabah

kahvaltı 1 dilim kepek ekmek ile hazırladığım tuzsuz yağsız peynirli tost,domates,salatalık,3 zeytin

öğlen
1 kase ezogelin çorba,2 ymk kaşığı kıymalı patlıcan yemeği,4 yemek kaşığı haşlanmış börülce salatası,3 ymk kaşığı yoğurtlu salatalık,1 küçüçk dilim kepek ekmeği

super bır menu olmus,börulce salatasına da bayılırımm:52:

selam kılzar gecısı okumadım bı okucam once bıldrım yapım
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
yarım yumurta ve 3 ınce dılım sucuk ( napım esıme kırdım bır yumurtayı yıyemedı bana yıceksın dıyo bnde yıdım)
çay
domates:55:

selam kılzar gecısı okumadım bı okucam once bıldrım yapım
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
yarım yumurta ve 3 ınce dılım sucuk ( napım esıme kırdım bır yumurtayı yıyemedı bana yıceksın dıyo bnde yıdım)
çay
domates:55:

afıyet olsun canım esın artık ye dıyor yanı kılo verme

5 tane eti form
1 büyük domates-salatalık
1 kk köy peyniri
4 tane siyah zeytin
maydonoz.
1 bardak ılık su

Dün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus ve sonra
Esım kızarmıs tavuk getırdı ondan yedım sonrasında cay
Bu sabah
Ince 4-5 dılım karpuz
2 dılım tam buğday ekmek
1 kk lıght beyaz peynır

Akşam:
4 yemek kaşığı türlü
1 ad. zeytinyağlı dolma
yoğurt ve salata

Sabah:
1 kase yarım yağlı sütte special k

dün su az içmişim yaa 1,5 lt bile olmamış :19:
bugün daha fazla yükleneceğim aldım 2 lt suyumu yanıma

şimdi 1 dilim karpuz yedim:)

ara
1 fincan nane limon

form ve yeşil çayı evde unutmuşum
işyerinde en iyi alternatif buydu:126:

2 kuru kayısı
1 fıncan sekersız yesıl cay

1 tane zeytınyağlı kurabıyemden yedım su ıcıyorum:52:Malum gunum yaklasıyo dıyemı bılmem canım tatlı seyler ıstıyor bırde cantık ıstıyor ıstahım cok acık bugunnnn

sabah

öğlen

1 küçük kabak dolması
1 küçük biber dolması
1 bardak ayran

not: kıymalı dolma, pirinci çok az

1 kase ezogelın corba
cok az da kızarmıs tavuk yedım

kızlar kımse kacamak yapmamıs sayılır eylul hanımın kurabıyesı bırde diger eylul hanımın canık tı sanırım o essıs hamur ısısı dısında:52: ya coktandır dolma yapmadım canm ıstedı bıde o hamurseyden bıde eylulun kurabıyesınden ıstedım:14:
bnmde regl cuma ctesı falan sanırım bu yuzden wc sorunum yıne basladı:14:kayısımda yok asada ınemem cok sıcak
bu arada mıdem bulandı kahvaltımın bı kısmı cıktı kızlar:43:

kızlar kımse kacamak yapmamıs sayılır eylul hanımın kurabıyesı bırde diger eylul hanımın canık tı sanırım o essıs hamur ısısı dısında:52: ya coktandır dolma yapmadım canm ıstedı bıde o hamurseyden bıde eylulun kurabıyesınden ıstedım:14:
bnmde regl cuma ctesı falan sanırım bu yuzden wc sorunum yıne basladı:14:kayısımda yok asada ınemem cok sıcak

Canım bende cuma cumartesı beklyorum ama hıc bellı olmaz bugun yarın suprız olabılır:52:yaa cantıkı benım canım cektı hemde nasılllll evde bısey yok yapacak tek alısverıse gıtmek de ıstemıyorum esımı beklıyecem heralde aksama,sıcak dıye mıden bulanmıstır,yumurta sucuk ağır sonucta
canın ıstedıyse yap bısı olmaz ya bı tane ıkı taneden spor yapıyoruzz

mıden bulandı dıyemı dövucen:15:

Canım bende cuma cumartesı beklyorum ama hıc bellı olmaz bugun yarın suprız olabılır:52:yaa cantıkı benım canım cektı hemde nasılllll evde bısey yok yapacak tek alısverıse gıtmek de ıstemıyorum esımı beklıyecem heralde aksama,sıcak dıye mıden bulanmıstır,yumurta sucuk ağır sonucta
canın ıstedıyse yap bısı olmaz ya bı tane ıkı taneden spor yapıyoruzz

mıden bulandı dıyemı dövucen:15:

ewde hala revanı var bıde buzlukta baklavalı bıde ekmek kadayıflı dondrma var buzlukta kurabıye ve mozaık pasta var ama elımı surmuyorm henuz cıldrrcasına krızım tutmadı
bıde kınden cıkolata bıde harıbo var:30: regl bnmde supruz yapabılır ay yapsın gercı keske hemen olsa bıtse senle aynı zamanlar oluyoduk dımı canm

esımı dovucem cunku ruyamda naska bı kadını sewıorum dedı bana ve resmını gosterdı :14: cırkın bısıdı ama dunyanın en guzel kızı dıodu:14:

ayy canım ya benimkide kaçamak değil mecburiyetti
normalde hergün menüye bakıyorum yemekhanede
dün baktım taze fasülye yazıyordu yanımda bişey getirmedim o yüzden
ama hva sıcak old taze fasülyenin yolda ekşime riski var diye
yemek firması aniden menüyü değiştirip cantık göndermiş(pidenin küçüğü)
yemesem yanımdada atıştırmalık bişey yok midem aç kalınca migrenim tutuyor
dengelemek amaçlı mecbur yedim
akşam bişey yemeyeceğim ama :20:

Son düzenleme:
Back