Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koltukta otururken bardağımdan su döktüm sonra aradan 15-20 dakika geçmiştir bardağım düştü kırıldı içide suyla doluydu .
o kırıklar etrafa dağılıyo ya sinir oluyorum
Hosgeldın almıla,sabah kahvaltın guzel sutun tam yağlı değilse aran da super olmus,öğlen çorba yemıssın patates yemıssın bırde pilavmı abartmıssın bence sadece corba ve salata yemelıydın,karbonhıdrat cok oluyor..Aksam yıne salata corba cok az yağsız et tavuk yenılebılır.Aksam peynır galeta olmaz o sabah olur
nazar varmıs gitti ıste bosver makıneyle cek gıtsın..
ara
4 erık
6 7 7 de olabılır kıraz
tatlım biliyorum biraz karıştı ama işte ben öğlen yiyiyorum az porsiyon olarak,
akşama genelde çorba yada sebze yemekleri yiyorum bazende canım galeta peynir istiyo kahvaltı gibi yiyorum
ama bu akşam sadece çorba içicem büyük ihtimalle
3 litre su içtim bide bugun
bende kilo vermek istiyorum.ama tek başıma bu diyet işine kalkışınca hep yarım kalıyor
çıtır çıtır demi
yanınada peynir ohh
canım evde kahvaltı yapmak zor oluyor çalışırken biliyorum ama daha sağlıklı oluyor.
evlenmeden önce doğru dürüst evde kahvaltı yapmazdım malum bide bayanız hazırlanmaya daha fazla vakit ayırıyoruz
evlendikten sonra eşim kızardı hatta ben hazırlanırken o kahvaltımı hazırlar zorla birşeyler yedirirdi bazen tost yapardı
sonrada alışkanlık oldu
Ben cıkıyorum kızlar bulasık yıkandı onları yerlestırıcem,yerlerı sılıp toz alıcam ve yemek yapıcam sonrada yuruyus yaparım
aksam yağsız tavada et sote ve salata yapıcam.esıme meyhane pilavı da yaparım
..
KIZLAR bende hem evlenip hemde çoçuk doğurduktan sonra kilo alanlardanım yaklaşık 6 haftadır diyetteyim 3 kilo verdim :)
sabah kahvaltım 1kase süt ve 1 tatlı kaşığı yulaflı nesfit
ara 2 kuru kayısı
öğlen 1 kase çorba,3 yemek kaşığı patates yemeği,2 yemek kaşığı pilav-roka ve semiz otlu salata
ara , kiraz
sizce akşam ne yemeliyim
genelde 1 kase çorba-yada 1 karper peynir ve galeta domates-salatalık,eşime yemek yaptığım için ona ne yaptıysam bazen 2-3 kaşık yiyorum-
fikirlerinizi bekliyorum
oh oh afıyet olsun kolay gelsın canım
benm yuruyus bıttı kızlar 1 saat yurudu ıyıce sıstı vucudum
bırazdan kalkıp zeytınyaglı patlıcan yemegı yapıcam yanına yogurtla yerım esımın plavı var
belkı bugun muffın yaparım bakalım canm ısterse
nbr sın 90/60/90 lık hatunnnn bende yorganları gunlettım namaz kıldım m onları toparlıyorumm yaff yoruldum aksama kuru yaptımyanında pılavv eltım orucluymus onu cagırdım bırazdan gelırler ınsl...ıkındı arasıuzak oldugu ıcın 2 ara yaptım
-1dılımkarpuz
-2tuzlu kurupasta(
2,ara
-2ceri domates
-2 ıncırrr
artık bollıncır yıyecegım kıslarrr ya yumurtalarım cogalsındaaa bebıs bana ugrasın dıyeınsl...
suyun super böyle devam et azar azar verırsın bebek kac aylık allah bağıslasın bu arada
canım benim bebeğim 3,5 yaşında :) evlendiğimde 53 kiloydum 65 kilo ile hamile kaldım şuanda 83 kiloyum
86 kiloydum 3 kilo verdim
suyun super böyle devam et azar azar verırsın bebek kac aylık allah bağıslasın bu arada
canım benim bebeğim 3,5 yaşında :) evlendiğimde 53 kiloydum 65 kilo ile hamile kaldım şuanda 83 kiloyum
86 kiloydum 3 kilo verdim
ARAMIZA HOSGELDIN CANIMM ALLAH BAGISLASIN BEBEGINI
çok açım ve evde yemeğim yok işten sonra eve gidip yemek yapmak gözümde büyüyor