- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
- 688
Off gunmuu canım cektı pasta börek valla ama kendını tutmussun gayet ıyı aksam yıne hafıf yemek budur ıste
ölede canım ben böle yediğim hafta kilo veremiyorum yaaa hiç kaçamak yapmamam gerekiyo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off gunmuu canım cektı pasta börek valla ama kendını tutmussun gayet ıyı aksam yıne hafıf yemek budur ıste
şu alt üst mayolar varya kuzum onların korselisi iki bende küçük gösteriyomuş sanırım....
ölede canım ben böle yediğim hafta kilo veremiyorum yaaa hiç kaçamak yapmamam gerekiyo....
Aynen canımm ya dolapta bır 10 kadar daha var onu da yesemmı dıye dusunmekteyım suan
şu alt üst mayolar varya kuzum onların korselisi iki beden küçük gösteriyomuş sanırım....
ye canm nolucak erıkten bı kılo yesen faydası yok
hihihhhii:)) meğersem bendeki tankiniymiş 2 senedir kullandığım mayonun adını bilmiyomuşum:)
benim ki korseli değil ama yinede işe yarıyor fazlalıkları kapatıyor canım,korseli eminim ki daha iyi olur.
yumurta haşlayıp,domates zeytin yesem kahvaltı niyetine 2 dilim de çavdar ekmeği ile.N'olur N'oluurrrr
İşyerınde hep yemek var o zaman yemek alakalı bısey yemek ıstemıyosun ee ne kaldı gerıyebalık ye o zman ton balıklı salatada olabılır.
benim en sevdiğim menu
közlenmiş patlıcanı yoğurtlu yiyebilirsin,yanında yeşilliklerle
Sankı böyle kacamak yapınca ben daha iyi verıyorum gibi aclığa cok alısmasın bünyen arada yasak yıyıp şokla gece kacamak yapmıyosun hıc dımı?
ilk defa duydum ben,bence gerek yokkı nede olsa kilo verıceksın yaza kadarCok sıkı bırseydır emınım ve cıldın nefes bıle alamaz
hihihhhii:)) meğersem bendeki tankiniymiş 2 senedir kullandığım mayonun adını bilmiyomuşum:)
benim ki korseli değil ama yinede işe yarıyor fazlalıkları kapatıyor canım,korseli eminim ki daha iyi olur.
kızlar 5 tane antep fıstıgı yesem yesıl cayla bıde o cok dusuk kalorılı seyler var cayla azcı kyesem
yok canım yapmıyorum,ama kaç yıldır o kadar verip verip aldımki kilo bünye alıştı zor veriyo artık....
haziran 20 de gidicez canım kıbrısa o zamana kadar fazla veremem sanırım....
hehe bende çıkabilirsem deniycem bi bakalım....
Aksam ne yemek var kızlar?ben yemek yapmadım cnm yapmak ıstemıyor bugun
ye cnm ye afıyet olsun
super kıbrısa mı gıdıyosunuz,herkes tatil gidiyor
Aksam ne yemek var kızlar?ben yemek yapmadım cnm yapmak ıstemıyor bugun
al benden de o kadar,bi önceki sayfada yorumum kaldı,akşam kahvaltı ile ilgili,el atar mısın kuzum?
elımde beklıodum valla saol eylul ehehe
evet canım çocuklarla uzun yol zor oluyo kıbrıs uçakla 55 dakika 3 senedir orda tatil yapıyoruz....
al benden de o kadar,bi önceki sayfada yorumum kaldı,akşam kahvaltı ile ilgili,el atar mısın kuzum?
aksam kahvaltısı nedense abartmak ıcın ıdeal oluyr dıkkat et