• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

şu alt üst mayolar varya kuzum onların korselisi iki beden küçük gösteriyomuş sanırım....

hihihhhii:)) meğersem bendeki tankiniymiş 2 senedir kullandığım mayonun adını bilmiyomuşum:)
benim ki korseli değil ama yinede işe yarıyor fazlalıkları kapatıyor canım,korseli eminim ki daha iyi olur.

ye canm nolucak erıkten bı kılo yesen faydası yok

faydasımı yok kalorısımı cnm bak yıcem sımdı canım cekıyorrr.

hihihhhii:)) meğersem bendeki tankiniymiş 2 senedir kullandığım mayonun adını bilmiyomuşum:)
benim ki korseli değil ama yinede işe yarıyor fazlalıkları kapatıyor canım,korseli eminim ki daha iyi olur.

senın dedığın toparlayıcı bikini bende de var ondan. Icı cıft kat gibi sarı tonda baya gergın bı kumaş

Sankı böyle kacamak yapınca ben daha iyi verıyorum gibi aclığa cok alısmasın bünyen arada yasak yıyıp şokla gece kacamak yapmıyosun hıc dımı?

yok canım yapmıyorum,ama kaç yıldır o kadar verip verip aldımki kilo bünye alıştı zor veriyo artık....

ilk defa duydum ben,bence gerek yokkı nede olsa kilo verıceksın yaza kadar:34:Cok sıkı bırseydır emınım ve cıldın nefes bıle alamaz

haziran 20 de gidicez canım kıbrısa o zamana kadar fazla veremem sanırım....

hehe bende çıkabilirsem deniycem bi bakalım....

kızlar 5 tane antep fıstıgı yesem yesıl cayla bıde o cok dusuk kalorılı seyler var cayla azcı kyesem

ye cnm ye afıyet olsun

yok canım yapmıyorum,ama kaç yıldır o kadar verip verip aldımki kilo bünye alıştı zor veriyo artık....

haziran 20 de gidicez canım kıbrısa o zamana kadar fazla veremem sanırım....

hehe bende çıkabilirsem deniycem bi bakalım....

super kıbrısa mı gıdıyosunuz,herkes tatil gidiyor:4:

elımde beklıodum valla saol eylul ehehe

BIsey değil cnm ben de yazmayı unuttum sabah bır tane cevız yedım atıstırmalık bısı olmaz

evet canım çocuklarla uzun yol zor oluyo kıbrıs uçakla 55 dakika 3 senedir orda tatil yapıyoruz....

Akdenız gibi zaten bende gitmiştim lefkosaya

al benden de o kadar,bi önceki sayfada yorumum kaldı,akşam kahvaltı ile ilgili,el atar mısın kuzum?:52:

Ekmeksız kahvaltı yapabılırsın

Back