• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet lara sahil konusunda cok keyifli kısın bazen kumsala gidip otururuz esimle elimizde çaylarımız :) yaz baska kıs baska cok keyifli :) bu hafta spor yapmaya baslamıstım bisiklete biniyordum ilaveten sahilde spor aletleri var parklarda oluyor ya ama manzara deniz :) spor yaparken kendi kendime soylendim dun birde spor salonuna yazılmayı dusunuyordum deliymisim temiz havada deniz manzaralı bedava spor alanı :52: simdilik kuru spor yapıyorum :) 70ten sonra denize baslıcam :)

ayrıca eylulcum tartılma konusunda ben her gun tartılıyordum fakat bunca aclıga ve spora karsı 3 gundur tıkanmamdan dolayı bu sabah bende soylenıyordum her gun tartılmıcam dıye cok demorilize oldum :(((( o nedenle soz haftada 1 tartılıcam her pazar tartılınca da yazarım. :)

Super,hıc kılo takıntı yapma yuzme konusunda giy mayonu yuz cok kalorı gider bence 70 bekleme basla hemen.

kız regl deme,hamile kalmaya çalışıyorum aylardır :5::5:

Canım anladım ama herseyın hayırlısı bıraz rahat ol herseyın hayırlısı ınsallah hamıle kalırsın biran önce:16:

superr mankenn

slm kızlar

sabah 1 dilim light ekmek
1kk peynir

öğlen günüm vardı

4 kaşık kısır
ince 1 dilim kek
2 tane yaprak sarması....

günlerdir çok dikkat ettim ama kilom hala 68 sınırından geçemedi.tok karnına 69'um hatta.sinirlerim bozuldu,yedim gitti.

kırmızı alarm motiveni dusurme :) en fena kacamak motive dusurup zaten gitmiyor yiyim deme bende tıkandım gunlerdir. kendimce bir yol izliyorum. evlenmeden onceki fit resimlerimi bilgisayarıma masaustu slaytı yaptım :) niyetimi bozdugum zaman masaustune bakıyorum yemekler dusman gelıyor yıne boyle olucam diyorum :) ve cok ama cok işe yarıyor ozellikle geceleri cok acıkıyorum hala :S ozamanlarda kurtulusum oluyor.

evdeyim tatlım ama işyerinde hep o tür şeyler yiyorum,sıkıldım ayıptır söylemesi.:8::8: canım yemek istemiyor.:56:

İşyerınde hep yemek var o zaman yemek alakalı bısey yemek ıstemıyosun ee ne kaldı gerıye:9:balık ye o zman ton balıklı salatada olabılır.

Back