selam kızlar :)
sabah ve öğle tavuklu salata yedım.
aksama da 3-4 köfte + salata yerım.
7511 dun jıllıan ı yapmaya basladım
8:42 de pes ettim, bacaklarım cok acıooooo((
nasıl yaptın sen hergun bunu.. hareketler cok kolay gorunuo aslında ama bacaklarım cok acıdı yaaa
neyse bugun tamamlamaya calışıcigim...
sana da oldumu ılk gunler boyle?
merabalar,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım. Ama benim öyle birkaç kilo değil, epeyyce kilo aldım kısa zamanda. Çünkü evlendikten sonra sigarayı bıraktım, 3 ay sonra geri başladım. Ama aldığım kilolarda yanıma hediye kaldı
7 ay önce evlendim. Evlendiğimde 65 kiloydum, şuanda 78 kiloyum. Çok hızlı kilo alıp veren bir insanım. Ama şu an motivasyonumu toplayıp veremiyorum
Benide ekleyin tabloya, kilo veremezsem geri çıkarın:)
merhaba kızlar bugünkü öğünüm
sabah ezogelin çorba (az ve ekmeksiz.)
öğlen yarım ekmek karışık tost,ve ayran
2 lt su içtim sabahtan bu yana.
gayet ıyıde sabah corba nasıl yıosun eskıden sabahhları corba yenırmıs gercı
öğle
bol karışık salata
ara
1 elma
akşam birşey yemek istemiyorum hep eşim var ya eşim onun yüzünden yiyorum hemen size şikayet ettim
düşünüyorum şimdi ne yemek yapsam diye çorba salatamı yapsam :44:
hafta sonuna az kaldı ben yine 54 lerdeyim :18:
öğün aralarını biraz açtım galiba eski tempoya dönmem lazım
salata corba super bnce
bnde sımdı son yesıl merımegı yedım sukurler olsun bıttı (6 7 kasık)ya sızede banada gına geldı ama atamazdım yanınada 3 kasık yogrt acı bıber
sımdıde yesıl cay ıcıorum
esım gec gelıcekmıs kuru pılav ezme salata ayran yapmıstım ama sanırım bn sadce salatadan otlanırımkuruya hıc dayanamıyorum ama denıcem
menumu sbh 09:15 1dılım vcavdar ,2 dılım salam,5 dıılımsalatalık,3zeytın,3caatal melemen,2catal helva,3 kuru kayısı,
ara:yarım lt su vetoplam 1saat yürüyüş ve sıkı spor
öglen 1tabak az salca soslu baharatlı spaketti,1bardak ayran
sımdıde ev temızlıgı bolkosturmaca kayın vlıdeler vurda oldugu ıcın gelen gıden bolbollllllllllllll
yedıgım makarnayı sımdı yakarım yanıı ben kactımmmmmmmmmm bayy
selam kızlar :)
sabah ve öğle tavuklu salata yedım.
aksama da 3-4 köfte + salata yerım.
7511 dun jıllıan ı yapmaya basladım
8:42 de pes ettim, bacaklarım cok acıooooo((
nasıl yaptın sen hergun bunu.. hareketler cok kolay gorunuo aslında ama bacaklarım cok acıdı yaaa
neyse bugun tamamlamaya calışıcigim...
sana da oldumu ılk gunler boyle?
merabalar,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım. Ama benim öyle birkaç kilo değil, epeyyce kilo aldım kısa zamanda. Çünkü evlendikten sonra sigarayı bıraktım, 3 ay sonra geri başladım. Ama aldığım kilolarda yanıma hediye kaldı
7 ay önce evlendim. Evlendiğimde 65 kiloydum, şuanda 78 kiloyum. Çok hızlı kilo alıp veren bir insanım. Ama şu an motivasyonumu toplayıp veremiyorum
Benide ekleyin tabloya, kilo veremezsem geri çıkarın:)
önce menumu yazıyımmm:ikindi ara:yeşilcay ile 6 adetcips yedim vekayısıpestiliboyutu arıf edemıyorum ama 2kayısı ezmesı gıbısanırım
sonra00 ile 17:00 arası tempolu yürüyüş ve asansor kullanmama cezası(cips den dolayı):)8.kata merdıvenleri tırmanma
aksam canım hiçççççççç birşey istemıyorbende marketten 1dankek ve kakoolu sut aldım onu yedım saat 18:00 gibi
o kadar
kusura bakmayın ama
kılzarr wc sorunum var bugun de o kadar kayısı yedım ama halen cıkmadım bu 2 haftadır oluyoryaa yardım edın lutfennn canım onada sıkıldı bırsey yemek ıstemedım ufffffffff yarın tartı gunu regl da olmadım 22 gün gecti offfffffffffffffffffffff
acıl yardım edın banaaaa
canım süper menünöğleden sonra 3 mercımek koftesı kacamağım oldu kızlar
onun harıcınde bısey yok, sevdım ben bu salata tavuk olayını :)) acıkmıorum yauuu
haslanmıs tavuk (ozellıkle gogus) acaip tok tutuo. tas gıbı oluo mıdem. neden dıyetlerde tavugun gogus kısmını yedırıolar anladım sanırım
aksam:
- 4 köfte (ekmeksız/galeta unsuz)
- göbek salata (nar ekşisi, sirke, azcık feslegen ile tatlandırdım. yag tuz yok)
- 2 kasık yogurt
sabahtan beri
yatmadan oncede bı form cayı ıcerım
- 2 fıncan yesil cay
- 2 fıncan bıberıye+zeytın yapragı cayı (suan 2. yi içiorum)
- 5-6 bardak su içtim
kızlarrrrrrrrrr gözle görülür gelişme var verdim galiba ama hala tartılmadım yupppiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?