• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

selam kızlar :)
sabah ve öğle tavuklu salata yedım.
aksama da 3-4 köfte + salata yerım.

7511 dun jıllıan ı yapmaya basladım
8:42 de pes ettim, bacaklarım cok acıooooo :(((
nasıl yaptın sen hergun bunu.. hareketler cok kolay gorunuo aslında ama bacaklarım cok acıdı yaaa
neyse bugun tamamlamaya calışıcigim...
sana da oldumu ılk gunler boyle?

menumu sbh 09:15 1dılım vcavdar ,2 dılım salam,5 dıılımsalatalık,3zeytın,3caatal melemen,2catal helva,3 kuru kayısı,

ara:yarım lt su vetoplam 1saat yürüyüş ve sıkı spor

öglen 1tabak az salca soslu baharatlı spaketti,1bardak ayran

sımdıde ev temızlıgı bolkosturmaca kayın vlıdeler vurda oldugu ıcın gelen gıden bolbollllllllllllll

yedıgım makarnayı sımdı yakarım yanıı ben kactımmmmmmmmmm bayy

nasıl yaptın sen hergun bunu.. hareketler cok kolay gorunuo aslında ama bacaklarım cok acıdı yaaa

canım ben bıde bılmıyordum ılk 2 gun level 1 + level 2 yı yaptım dusun halımı
agrım oldu ama dayanamıcak bısı degıl suandada oluyo farklı kaslar calıstgında ama bırakmıyorum zaten agrı oldgu zman yuklenmek lazım o zaman yag yanıyor

bıde ben kucuklugumden berı cok hareket spor sewen bı cocuktum alısıgım sende dewm et herkesın vucudu farklı

kızlar dun aksam 2 3 tane patates kızartması yedım esım gec geldı mc ı aradı bn ıstemedım ama patateslerınden aldım 2 3 tane

sonrada meyve salatası yedım okadar baska kacamagım olmadı

kahvaltım ceyrek muz 2 dılım ekmek 4 kasık bal okadar

merabalar,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım. Ama benim öyle birkaç kilo değil, epeyyce kilo aldım kısa zamanda. Çünkü evlendikten sonra sigarayı bıraktım, 3 ay sonra geri başladım. Ama aldığım kilolarda yanıma hediye kaldı:(
7 ay önce evlendim. Evlendiğimde 65 kiloydum, şuanda 78 kiloyum. Çok hızlı kilo alıp veren bir insanım. Ama şu an motivasyonumu toplayıp veremiyorum:(
Benide ekleyin tabloya, kilo veremezsem geri çıkarın:)

hosgeldın kılo wermeyınce gerı cıkarmak dıye bısı yok
sadce duzenlı bıldırım yapmayanları cıkartıyoruz
cunku bo topıktekı maksat motıve
sen ben ve dıger arkadaslar bırbırımızın yedıklerıne bakıcaz ne kadar spor yapmıs bakıcazkı gaza gelelım ay bn bugun ondan cok yedım yada bak bn daha az yemısım

yada bu hafta 2 kg wermıs demkkı bnde onun gbı yemelıyım vs vs gbı

merhaba kızlar bugünkü öğünüm
sabah ezogelin çorba (az ve ekmeksiz.)
öğlen yarım ekmek karışık tost,ve ayran

2 lt su içtim sabahtan bu yana.

sporum bıttı sutumu ıctım sacımı kurutup asa ınıcem salatalık malzeme falan alıcam
sonra gelınce belkı elma yerım yada yesıl cayla mavı yesılın puskusunden 3 tane yırım

öğle
bol karışık salata

ara
1 elma

akşam birşey yemek istemiyorum hep eşim var ya eşim onun yüzünden yiyorum hemen size şikayet ettim :27::27:
düşünüyorum şimdi ne yemek yapsam diye çorba salatamı yapsam :44:

hafta sonuna az kaldı ben yine 54 lerdeyim :18:
öğün aralarını biraz açtım galiba eski tempoya dönmem lazım:8::8:

öğle
bol karışık salata

ara
1 elma

akşam birşey yemek istemiyorum hep eşim var ya eşim onun yüzünden yiyorum hemen size şikayet ettim :27::27:

öğle
bol karışık salata

ara
1 elma

salata corba super bnce

bnde sımdı son yesıl merımegı yedım sukurler olsun bıttı (6 7 kasık)ya sızede banada gına geldı ama atamazdım yanınada 3 kasık yogrt acı bıber

sımdıde yesıl cay ıcıorum

esım gec gelıcekmıs kuru pılav ezme salata ayran yapmıstım ama sanırım bn sadce salatadan otlanırım :50: kuruya hıc dayanamıyorum ama denıcem

salata corba super bnce

bnde sımdı son yesıl merımegı yedım sukurler olsun bıttı (6 7 kasık)ya sızede banada gına geldı ama atamazdım yanınada 3 kasık yogrt acı bıber

sımdıde yesıl cay ıcıorum

esım gec gelıcekmıs kuru pılav ezme salata ayran yapmıstım ama sanırım bn sadce salatadan otlanırım :50: kuruya hıc dayanamıyorum ama denıcem

afiyet olsun canım kuruyu bende severim yarın yapsam mı erken saatte yerim:27::27::30:

hemen çorba yapmaya gideyim.azıcıkda ütüm var onuda yapayım saat geç olmadan da yemeğimi yiyeyim :52:

menumu sbh 09:15 1dılım vcavdar ,2 dılım salam,5 dıılımsalatalık,3zeytın,3caatal melemen,2catal helva,3 kuru kayısı,

ara:yarım lt su vetoplam 1saat yürüyüş ve sıkı spor

öglen 1tabak az salca soslu baharatlı spaketti,1bardak ayran

sımdıde ev temızlıgı bolkosturmaca kayın vlıdeler vurda oldugu ıcın gelen gıden bolbollllllllllllll

yedıgım makarnayı sımdı yakarım yanıı ben kactımmmmmmmmmm bayy

önce menumu yazıyımmm:ikindi ara:yeşilcay ile 6 adetcips yedim vekayısıpestiliboyutu arıf edemıyorum ama 2kayısı ezmesı gıbısanırım

sonra00 ile 17:00 arası tempolu yürüyüş ve asansor kullanmama cezası(cips den dolayı):)8.kata merdıvenleri tırmanma

aksam canım hiçççççççç birşey istemıyorbende marketten 1dankek ve kakoolu sut aldım onu yedım saat 18:00 gibi

o kadar

kusura bakmayın ama

kılzarr wc sorunum var bugun de o kadar kayısı yedım ama halen cıkmadım bu 2 haftadır oluyoryaa yardım edın lutfennn canım onada sıkıldı bırsey yemek ıstemedım ufffffffff yarın tartı gunu regl da olmadım 22 gün gecti offfffffffffffffffffffff

acıl yardım edın banaaaa

öğleden sonra 3 mercımek koftesı kacamağım oldu kızlar

onun harıcınde bısey yok, sevdım ben bu salata tavuk olayını :)) acıkmıorum yauuu
haslanmıs tavuk (ozellıkle gogus) acaip tok tutuo. tas gıbı oluo mıdem. neden dıyetlerde tavugun gogus kısmını yedırıolar anladım sanırım :27:

aksam:
  • 4 köfte (ekmeksız/galeta unsuz) :34:
  • göbek salata (nar ekşisi, sirke, azcık feslegen ile tatlandırdım. yag tuz yok)
  • 2 kasık yogurt

sabahtan beri
  • 2 fıncan yesil cay
  • 2 fıncan bıberıye+zeytın yapragı cayı (suan 2. yi içiorum)
  • 5-6 bardak su içtim
yatmadan oncede bı form cayı ıcerım

bu ıyıye ısaret cnm bende hemen hemen hergun yapıyorum supper oluyorrrr dısarı cıkamadıgım gunler mutlaka yapıyrmmmm agrı olması kasların calıstıgını gosterıyrrrr

merabalar,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım. Ama benim öyle birkaç kilo değil, epeyyce kilo aldım kısa zamanda. Çünkü evlendikten sonra sigarayı bıraktım, 3 ay sonra geri başladım. Ama aldığım kilolarda yanıma hediye kaldı:(
7 ay önce evlendim. Evlendiğimde 65 kiloydum, şuanda 78 kiloyum. Çok hızlı kilo alıp veren bir insanım. Ama şu an motivasyonumu toplayıp veremiyorum:(
Benide ekleyin tabloya, kilo veremezsem geri çıkarın:)

hos geldınnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm bende 1 ay 3 haftadır burdayım ve 7 kılom gıttı bıleeeeeee

önce menumu yazıyımmm:ikindi ara:yeşilcay ile 6 adetcips yedim vekayısıpestiliboyutu arıf edemıyorum ama 2kayısı ezmesı gıbısanırım

sonra00 ile 17:00 arası tempolu yürüyüş ve asansor kullanmama cezası(cips den dolayı):)8.kata merdıvenleri tırmanma

aksam canım hiçççççççç birşey istemıyorbende marketten 1dankek ve kakoolu sut aldım onu yedım saat 18:00 gibi

o kadar

kusura bakmayın ama

kılzarr wc sorunum var bugun de o kadar kayısı yedım ama halen cıkmadım bu 2 haftadır oluyoryaa yardım edın lutfennn canım onada sıkıldı bırsey yemek ıstemedım ufffffffff yarın tartı gunu regl da olmadım 22 gün gecti offfffffffffffffffffffff

acıl yardım edın banaaaa

canım acı biber bağırsakları çalıştırır birde sinameki çayı yapıyorum akşam içince sabah kesin çıkıyorum.bugün tvde yemeklerin içine toz halinde olanından azıcık atıyorlardı.sıcak suda iyi gelir.salata da lifli olduğu için bağırsakları çalıştırıyor.ben kuru kayısıyı yiyince üzerine ılık su içiyorum.
inşallah kısa zamanda düzelir:23:

öğleden sonra 3 mercımek koftesı kacamağım oldu kızlar

onun harıcınde bısey yok, sevdım ben bu salata tavuk olayını :)) acıkmıorum yauuu
haslanmıs tavuk (ozellıkle gogus) acaip tok tutuo. tas gıbı oluo mıdem. neden dıyetlerde tavugun gogus kısmını yedırıolar anladım sanırım :27:

aksam:
  • 4 köfte (ekmeksız/galeta unsuz) :34:
  • göbek salata (nar ekşisi, sirke, azcık feslegen ile tatlandırdım. yag tuz yok)
  • 2 kasık yogurt

sabahtan beri
  • 2 fıncan yesil cay
  • 2 fıncan bıberıye+zeytın yapragı cayı (suan 2. yi içiorum)
  • 5-6 bardak su içtim
yatmadan oncede bı form cayı ıcerım
canım süper menün :16:

kızlarrrrrrrrrr gözle görülür gelişme var verdim galiba ama hala tartılmadım yupppiiii

inşallah etkisi olmuştur:34:

Back