- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
öglenın ardından
saat 2,5 gibi yeşil cay ıctım
yanındada ara nıytıne(hani kına cerezlerı varya posette onun yarısı)nı yedım
sonra:saat 15:00 de leslie yaptım 20 dk
ve yürüyüş ve pazar turuna cıktım tam 100(gidiş geliş) dk tempolu yürüdüm(bır kenarda salatalık yıkadım yarımını yedım)
aksam:1 büyükkase oglenkı sehrıye corbasından
ve 2 bıber kozlemesi
ve kozlenmış patlıcan ı soganlakarıstırdım (yarımpatlıcana takebuledıyor)
1 küçükdılım cavdar ekmegi ile ve 1 bardak su ıle
sonra 20 dk bısıklet surdum parkta
ve toplam 20 dk leslie
100 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
2 lt de su
ve kızlarr canım az salcada tavlanmıs makarna ıcınede keiki ve sarımsak offfffffff yarın oglen yemeginde koca bır tabak yesem olurmuuu izninizi beklıyorum ona gore yıyecegımmm
ne olur olumlu cavp verınız:):):)
guzel menu cnm
merabalar,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım. Ama benim öyle birkaç kilo değil, epeyyce kilo aldım kısa zamanda. Çünkü evlendikten sonra sigarayı bıraktım, 3 ay sonra geri başladım. Ama aldığım kilolarda yanıma hediye kaldı
7 ay önce evlendim. Evlendiğimde 65 kiloydum, şuanda 78 kiloyum. Çok hızlı kilo alıp veren bir insanım. Ama şu an motivasyonumu toplayıp veremiyorum
Benide ekleyin tabloya, kilo veremezsem geri çıkarın:)
canım 7511 arkadasımızın da dedığı gibi bıldırımler yapıyoruz
selam kızlar,
akşam
salata
çiğ köfte
sabah
salata
4 zeytin
1 dilim ev ekmeği
super cnm
selam kızlar :)
sabah ve öğle tavuklu salata yedım.
aksama da 3-4 köfte + salata yerım.
7511 dun jıllıan ı yapmaya basladım
8:42 de pes ettim, bacaklarım cok acıooooo ((
nasıl yaptın sen hergun bunu.. hareketler cok kolay gorunuo aslında ama bacaklarım cok acıdı yaaa
neyse bugun tamamlamaya calışıcigim...
sana da oldumu ılk gunler boyle?
iyi gidiyosun cnm dıkkat bır yerını sakatlama
menumu sbh 09:15 1dılım vcavdar ,2 dılım salam,5 dıılımsalatalık,3zeytın,3caatal melemen,2catal helva,3 kuru kayısı,
ara:yarım lt su vetoplam 1saat yürüyüş ve sıkı spor
öglen 1tabak az salca soslu baharatlı spaketti,1bardak ayran
sımdıde ev temızlıgı bolkosturmaca kayın vlıdeler vurda oldugu ıcın gelen gıden bolbollllllllllllll
yedıgım makarnayı sımdı yakarım yanıı ben kactımmmmmmmmmm bayy
helva salam yok yasak cnm
canım ben bıde bılmıyordum ılk 2 gun level 1 + level 2 yı yaptım dusun halımı
agrım oldu ama dayanamıcak bısı degıl suandada oluyo farklı kaslar calıstgında ama bırakmıyorum zaten agrı oldgu zman yuklenmek lazım o zaman yag yanıyor
bıde ben kucuklugumden berı cok hareket spor sewen bı cocuktum alısıgım sende dewm et herkesın vucudu farklı
kızlar dun aksam 2 3 tane patates kızartması yedım esım gec geldı mc ı aradı bn ıstemedım ama patateslerınden aldım 2 3 tane
sonrada meyve salatası yedım okadar baska kacamagım olmadı
kahvaltım ceyrek muz 2 dılım ekmek 4 kasık bal okadar
muzu ne kadar cok yıyıosun bu aralar cnm
1 kalın dılım ananas
1 kivi
bırazdan 30 dk jıllıan yapıcam
super cılek de ye kalorısı dusuk
merhaba kızlar bugünkü öğünüm
sabah ezogelin çorba (az ve ekmeksiz.)
öğlen yarım ekmek karışık tost,ve ayran
2 lt su içtim sabahtan bu yana.
hayalım super gıdıyosun cnm
sporum bıttı sutumu ıctım sacımı kurutup asa ınıcem salatalık malzeme falan alıcam
sonra gelınce belkı elma yerım yada yesıl cayla mavı yesılın puskusunden 3 tane yırım
ohh ohh cok ıyı
öğle
bol karışık salata
ara
1 elma
akşam birşey yemek istemiyorum hep eşim var ya eşim onun yüzünden yiyorum hemen size şikayet ettim
düşünüyorum şimdi ne yemek yapsam diye çorba salatamı yapsam :44:
hafta sonuna az kaldı ben yine 54 lerdeyim :18:
öğün aralarını biraz açtım galiba eski tempoya dönmem lazım
dönersın cnm esıne bakma
önce menumu yazıyımmm:ikindi ara:yeşilcay ile 6 adetcips yedim vekayısıpestiliboyutu arıf edemıyorum ama 2kayısı ezmesı gıbısanırım
sonra00 ile 17:00 arası tempolu yürüyüş ve asansor kullanmama cezası(cips den dolayı):)8.kata merdıvenleri tırmanma
aksam canım hiçççççççç birşey istemıyorbende marketten 1dankek ve kakoolu sut aldım onu yedım saat 18:00 gibi
o kadar
kusura bakmayın ama
kılzarr wc sorunum var bugun de o kadar kayısı yedım ama halen cıkmadım bu 2 haftadır oluyoryaa yardım edın lutfennn canım onada sıkıldı bırsey yemek ıstemedım ufffffffff yarın tartı gunu regl da olmadım 22 gün gecti offfffffffffffffffffffff
acıl yardım edın banaaaa
karabıber pul bıber bol kullan ve sus bıberı ye
öğleden sonra 3 mercımek koftesı kacamağım oldu kızlar
onun harıcınde bısey yok, sevdım ben bu salata tavuk olayını :)) acıkmıorum yauuu
haslanmıs tavuk (ozellıkle gogus) acaip tok tutuo. tas gıbı oluo mıdem. neden dıyetlerde tavugun gogus kısmını yedırıolar anladım sanırım
aksam:
- 4 köfte (ekmeksız/galeta unsuz)
- göbek salata (nar ekşisi, sirke, azcık feslegen ile tatlandırdım. yag tuz yok)
- 2 kasık yogurt
sabahtan beri
yatmadan oncede bı form cayı ıcerım
- 2 fıncan yesil cay
- 2 fıncan bıberıye+zeytın yapragı cayı (suan 2. yi içiorum)
- 5-6 bardak su içtim
bence supersın
akşam
2 kase çorba (karnım çok açtı geç yedim 21:00 de )
salata
saatı gec olmus ama en azından corba ıcmıssın