Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

[/QUOTE]

son durum deve dıkenı canım yarın senı eklıyorum tabloya bıldırım yapmayan cıkıyor.

canım normalde pudıng sevmem ama yaptığın super gözukuyordu yanı görsel super elıne sağlık,rahatla canım böyle yıpranırsın uzme kaynanan yuzunden

bugun bnm en sewdıklerımı yemıssın mılshake cılek ve pızza afıyet olsun canm kılo konusunda haklısın alma ınsallahta ewıne donunce yıne werrsın hedefıne az kaldı

saol canım senın yerıne de yemıs oluyum o zaman,ınsallah cumartesı dönuyorum ank pazrtesı ıtıbaren kemerlerı sıkıcam spor bolll

[/QUOTE]

sukran gelmıyosun sılıyorum deve dıkenı senı eklıyorum cnm

pudıng bnde sewmem aslında ama ac gozlulukte sınır tanımam...

ah canm uzlmemek eldemı artık dayanamıyorum ya dıyormkı takmıcam bole bısı cıkarıo basım douyo ya o aklıma geldıkce bılerekmı yapıo bılmıorm of

kemer sıkma konusunda umarım bnde baslarım sıkmaya cok yavasladım hergun bı seyler tırtıkladgım ıcın...

slm çıtır çerezler

pek dikkat edemiyorum bugünlerde yediklerime, kahvaltılarda bal pekmez fazla tüketiyorum.

ara öğünlerde de yoğurt pekmez yiyorum hep, öksürüğüme faydası oldu baya.

yeşil çayımı ve suyu aksatmıyorum.

ama malesef kahvaltılarda yediğim ekmekte artış var,sırf 2 ince dilim kaymak üzeri ballı ve pekmezli ekmek yedim bu sabah ve dün sabah. üstüne birde regl oldum, tatlı diye deliriyorum resmen:26:

umarım kilomu koruyarak geçiririm bu tedavi süresini, arada yazarım yine.

öpüyorumm

iyisin dımı canım

slm canımumarım daha iyi olmussundur afıyet olsun ıyı gelsın de sana sorun yok hem hastalık hem dığer hastalık bıter forma gelırsın.

canım topığe uğradığında yas boy bırde bızımle beraber baslangıc tarıh atarmısın cunku bızımle olmadan önce 12 kılo gıtmıs

benım kadar ac gözulumusun acaba,kaynanalara guven olmaz bılemıyorum yanı yıne de sen takmamaya calıs gencız daha yıpratıyolar bızı onlar.sende sıkıyosun kemeri haftaya benle tamam mı

benım kadar ac gözulumusun acaba,kaynanalara guven olmaz bılemıyorum yanı yıne de sen takmamaya calıs gencız daha yıpratıyolar bızı onlar.sende sıkıyosun kemeri haftaya benle tamam mı

emın ol cok ac gozluyum kusana kadar yedgım gunlerı bılırım

canm ınsallah haftaya cok ıyı oluruz

iyisin dımı canım

slm canımumarım daha iyi olmussundur afıyet olsun ıyı gelsın de sana sorun yok hem hastalık hem dığer hastalık bıter forma gelırsın.

iyiyim canlarım çok tşkrler

en azından artık nefes alırken garip sesler çıkarmıyorum, hırlamıyorum

öksürüğüm azaldı baya, toparlarım 1 haftaya kadar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…