yasemnak piskolojin bozulmasin ben evlendigimde 67 kiloydum sanirim 3 yil sonra 89 oldum. 22 kilo almisim. Ilk kilomu dogum kontrol hapi ile aldim, evlendikten 3 ay sonra da yurtdisina geldim yeme düzeni falan bozulunca da aldim da aldim. Bir de benim mantigim nasilsa hamile kalirim yine kilo alirim 1 yil sonra en iyisi salla oldu ama 89a gelene kadar da halimi farketmedim 90a ramak kalmisti yani kabus gibiydi :18: O noktada basladim rejim yapmaya. Zaman zaman kacamaklar yaptim, zaman zaman cok abarttim bunlar epey duraklamalara sebep olduysa da yine durmadim devam ettim hep. Yorgunda olsam spor yapiyorum artik onu hic ihmal etmiyorum mesela dün cok yorgundum ama üsenmedim leslie 3mil yaptim
Azmedersen verirsin.
Ben ilk 10 kilomu Dukan diyeti ile verdim ama duraklamam cok uzun olunca artik et vb. seyler yemekten tiksinir hale geldim. Yedigimiz tavuk mu degil mi belli degil. Bütün tavuga bakiyorum bir de ayri satilan tavuk gögsüne bakiyorum ikisi de nerdeyse ayni boy
Ne yedirdi ne icirdilerse artik. Balik yemek istesem genelde dondurulmus baliklar var burda ve dondurulmus ürünler de saglikli degil. Kimilerinin de kokusu inanilmaz agir yenecek gibi degil. Türkiye de olsam gider secerim taze taze yerim. Ek olarakta artik pahali geldigi icin biraktim ve buradaki arkadaslari buldum ve onlarla birlikte dengeli sekilde beslenmeye calisiyorum ve kilo da veriyorum.
Buraya basladigim ilk hafta lahana ve sogan suyu iciyordum sabah ac karina ve gece yatmadan önce. Simdi sadece lahana suyu iciyorum. Onun disinda her gün ya zumba(38dk) ya leslie(45dk) yada yürüyüs(1saat) yapiyorum. Pirinc patates gibi karbonhidrat ve nisasta yönünden zengin yiyecekler yememeye özen gösteriyorum ama mercimege sans veriyorum
Ekmek yemediysem bulgur, esmer makarna vs. yiyorum. Zaman zaman kahvaltida haslanmis yumurta yiyorum. Efeeylül´ün de cok güzel tavsiyeleri var. O da mutlaka yazacaktir. Stres metabolizmayi yavaslatir onun icin korkuya endiseye kapilma. Burasi motive olabilmek icin gercekten cok iyi bir yer.
Gelelim kilo bildirimine
Baslangic kilo : 87
Hedef : 65
Bugünki kilo : 75
Gecen haftadan bu yana 500gr artis var ama vücudumda sislikte var reglden dolayi umarim regl bitince normale dönerim
Normale dönmüs olmam da bir haftanin bosa gittigi anlamina gelir
neyse almamis olayim o da yeter.