• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bende varımmm kızlarrrrrrrryarıs ta ona gore olurmuuuu bu arada bu haftanınkı benım sanırım kımseler yok cunku daha heheheheh

uykum kactı bı bakım dedım.suzancım bu hafta yarıs yoktu malesef hhaha:1:pazrtesı start verıyoruz herkes kılo vermek ıcın cabalıyıp kacamak yapmak ıstemeyecekkkkkk

uykum kactı bı bakım dedım.suzancım bu hafta yarıs yoktu malesef hhaha:1:pazrtesı start verıyoruz herkes kılo vermek ıcın cabalıyıp kacamak yapmak ıstemeyecekkkkkk

tamam peki gene pazarmıııı tartıllacagızzz canımmmm amagende bu fata ben1.yımdegilmi :8: :)

hemen baslıyorum bugun yeterınce kacamak yaptımm cunkı hehe reglda olurum bu hafat ne gusel sısılıgımde gıderhehheyttttttttttt

tamam peki gene pazarmıııı tartıllacagızzz canımmmm amagende bu fata ben1.yımdegilmi :8: :)

hemen baslıyorum bugun yeterınce kacamak yaptımm cunkı hehe reglda olurum bu hafat ne gusel sısılıgımde gıderhehheyttttttttttt

evet canım tartı gunu pazar,bu pazartesı baslamıyoruz gelecek pazartesı en azından bu hafta ben yarıs yapamam daha tatıldeyım.bu hafta ön yarıs dılersenız yapın ben haftaya baslıcam cunku.

evet canım tartı gunu pazar,bu pazartesı baslamıyoruz gelecek pazartesı en azından bu hafta ben yarıs yapamam daha tatıldeyım.bu hafta ön yarıs dılersenız yapın ben haftaya baslıcam cunku.

tamam gene uyar banaaaa heheheheh

Merhabalar, bu konu benim de çok ilgimi çekti çünkü ben de kilolarımdan dolayı şikayetçiyim. Ancak ben evli değilim iş değiştirmemden dolayı çok kilo aldım şu anki işimde hareket imkanım pek malesef :( ben de sizlerle birlikte bu mücadeleye girmek istiyorum. Ama bu hafta şehir dışında olucam bir sonraki hafta ben de sizlere katılmak istiyorum birlikte çabalarsak başarabilirim diye düşünüyorum:)

merhaba kızlar sabahkı kılom 55,6
cok moralım bozuk kaynanam delırmıs ewımı satıcaklar dıye kendını yerlere atıyous esım gttı bu satte bnde delırdım tabı. zaten baska sorunlarda vardı bıde o cıktı yetmez gbı .gecmısı okuyamadım umarım kılo wermıssınızdr yarın kısmetse bakıcam
Gecmis olsun :26:

devedıkenı canm ben ıste burda yazıo 22 03 den berı yapıorm jıllıan artı yuruyus ılk 30 gunum bıttı sımdı baska bı programına basladım dha zor olan rıpped ın 30 ılk haftası bıttı
Okumustum evet ripped en zoruymus, masallah sana.

kilo:58 ben memnunum suan cunku cok cok dıkkat edemıyorum en azından almasam da super olucak
sabah:yıne ıstah yok
1 kk köy peynırı
domates,salatalık,nane,maydonoz
2 fıncan az şekerlı cay
öğlen ve aksam:dısardaydım
1 kucuk boy kenarları atılmıs pızza(sebzelı)yanında lıght kola
ara,ara:milkshake(çilekli),caramel macıhato(orta boy)
baskada bır sey yok cok bilee

Ne güzel ya, az kalmis hedefe.

sukran gelmıyosun sılıyorum deve dıkenı senı eklıyorum cnm[/QUOTE]
Cok tesekkür ederim :16:

slm çıtır çerezler :16:

pek dikkat edemiyorum bugünlerde yediklerime, kahvaltılarda bal pekmez fazla tüketiyorum.

ara öğünlerde de yoğurt pekmez yiyorum hep, öksürüğüme faydası oldu baya.

yeşil çayımı ve suyu aksatmıyorum.

ama malesef kahvaltılarda yediğim ekmekte artış var,sırf 2 ince dilim kaymak üzeri ballı ve pekmezli ekmek yedim bu sabah ve dün sabah. üstüne birde regl oldum, tatlı diye deliriyorum resmen:26:

umarım kilomu koruyarak geçiririm bu tedavi süresini, arada yazarım yine.

öpüyorumm:16:

Gecmis olsun.

canım topığe uğradığında yas boy bırde bızımle beraber baslangıc tarıh atarmısın cunku bızımle olmadan önce 12 kılo gıtmıs:40:

Yas : 28
Boy : 1.75
Baslangic tarihi : 25 Nisan
Baslangic kilo : 76 (Dukandan sonraki kilo)
Hedef kilo : 65
Bugün : 75

tesekkür ederim canim, hepsini yazdim sanirim

Merhabalar, bu konu benim de çok ilgimi çekti çünkü ben de kilolarımdan dolayı şikayetçiyim. Ancak ben evli değilim iş değiştirmemden dolayı çok kilo aldım şu anki işimde hareket imkanım pek malesef :( ben de sizlerle birlikte bu mücadeleye girmek istiyorum. Ama bu hafta şehir dışında olucam bir sonraki hafta ben de sizlere katılmak istiyorum birlikte çabalarsak başarabilirim diye düşünüyorum:)

merhaba hosgeldın tabı aramıza katılabılırsın;
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay enaz 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 azgun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

öğünler
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara:bıtkı cayı lıght ya da yarım yağlı sut baska yok

Gecmis olsun :26:

Okumustum evet ripped en zoruymus, masallah sana.

Ne güzel ya, az kalmis hedefe.

sukran gelmıyosun sılıyorum deve dıkenı senı eklıyorum cnm
Cok tesekkür ederim :16:

Gecmis olsun.

Yas : 28
Boy : 1.75
Baslangic tarihi : 25 Nisan
Baslangic kilo : 76 (Dukandan sonraki kilo)
Hedef kilo : 65
Bugün : 75

tesekkür ederim canim, hepsini yazdim sanirim[/QUOTE]

rıca ederım ılk sayfada tablomuzdasın cnm

Son düzenleme:
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]58.0[/td]
[td]4.0:8:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]55.6[/td]
[td]4.4:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]CGDOZDGN[/td]
[td]26[/td]
[td]1.64[/td]
[td]72.8[/td]
[td]55[/td]
[td]69.1[/td]
[td]3.7:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]53.0[/td]
[td]3.0:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYS83 [/td]
[td]29[/td]
[td]1.68[/td]
[td]65.3[/td]
[td]60[/td]
[td]62.7[/td]
[td]2.6:46:[/td]
[td]26.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DEVEDİKENİ[/td]
[td]28[/td]
[td]1.75[/td]
[td]76[/td]
[td]65[/td]
[td]75[/td]
[td]1.0:46:[/td]
[td]25.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SELİNAY2002[/td]
[td]31 [/td]
[td]1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]67.5[/td]
[td]2.5:46:[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td]73,5[/td]
[td]6.5:46:[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOZZARELLA[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]54.1[/td]
[td]3.9:46:[/td]
[td]30.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MİNNAKKK[/td]
[td] 25[/td]
[td]1.60 [/td]
[td]66[/td]
[td]55[/td]
[td]63.8[/td]
[td]2.2:46:[/td]
[td]01.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYALİMDUAM[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]71.8[/td]
[td]60[/td]
[td]70.0[/td]
[td]1.8:46:[/td]
[td]16.04.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[/table][/QUOTE][/QUOTE]

bir aydır kedimce uğraşıyordum dikkat etmeye çabalıyordum nihayet sonuç almışım:8:

çok sıkı diyet yapmadım sadece tediklerime dikkat ettim çünkü o azim ben de yok maalesef :22:

en son tartıldığımda 54 küsürlerdeydim..

dün sabah tartıldım ve 52.500 çıktım çok mutluyum..

yerimde sayıyorum sanıyordum azim geldi :46:

motıvasyon olsun hamıle kalmak ıstıyenler adrıana gibi hamile kalsın insallahhhhh

Eklentiler

• $imagesCA3ZCSPZ.jpg
    $imagesCA3ZCSPZ.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $imagesCA9XY2KD.jpg
    $imagesCA9XY2KD.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 16
  • $imagesCAHRW4H3.jpg
    $imagesCAHRW4H3.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 15
  • $imagesCAJE9SSO.jpg
    $imagesCAJE9SSO.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
bir aydır kedimce uğraşıyordum dikkat etmeye çabalıyordum nihayet sonuç almışım:8:

çok sıkı diyet yapmadım sadece tediklerime dikkat ettim çünkü o azim ben de yok maalesef :22:

tebrık ederım cok ıyı:46::nazar:

Kesın cok cesıt ve kalorı dolu bır sofra ben beklıyor,tadımlık hepsınden tadıcam ve benım öğlen yemeğim olur aynı zamanda dıye tahmın edıyorum.ıyı gecelerr kızlar:16:

Son düzenleme:
merhabalar......
dün uğrayıp belirtemedim yeni kilom 69,2 :52::52::52: çok az verdim,geçen hafta fazlasıyla yedim,hedefim bu hafta 68'i görmek.

Son düzenleme:

Tebrik ederim, moral olmus sana.:nazar:

merhabalar......
dün uğrayıp belirtemedim yeni kilom 69,2 :52::52::52: çok az verdim,geçen hafta fazlasıyla yedim,hedefim bu hafta 68'i görmek.

Hadi bakalim cok az kalmis :nazar:

slm kızlar nasılsınız

sabah 2 kuru kayısı

öğlen 1 yeşil elma yedim hasta gibiyim canım bişe istemedi patateslerde beni bekliyo haşladım yiyemedim daha...

merhaba canlarım

kahvaltım 1 tost 4 zeytın 2 kasık bal

yesıl cay

bugun benım dogum gunum 25 oldum ay cok uyuzum bugun bırde bugun ewlenme yıl donumumuz tam 1 yıl olacak saat 18.15 te...:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar,

cumartesi dışardaydık salata yememe rağmen 1 günde 1,5 kilo aldım şişdim herhalde dün akşamda abimler geldi geç saatte yedik.hafta sonları hep böyle geçiyor Allahtan hafta içi dikkat ediyorum.

sabah,
ıspanaklı omlet
salatalık
azıcık göbek
1 küçük ekmek (dün akşam ilk defa ekmek yaptım küçük çiçek ekmeklerden.1 minik yaprağından yedim )

öğle
bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
azıcık göbek

akşamada salata yesem iyi olacak.

Back