hayırrr bennn olcam
iyi geceler cnm ben yatıyor haftaya dınamık olmam lazım da
gorusucezzzzz ezelı rakıbımsın bundan sonra eheheh
hadı ıyı geceler bol eglenceler sekerım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırrr bennn olcam
iyi geceler cnm ben yatıyor haftaya dınamık olmam lazım da
ben de cook ac gözluyum cnm,haftaya yarıs baslasın haftanın 1. secelım hırs yapalım
tabıkıde ben
bende varımmm kızlarrrrrrrryarıs ta ona gore olurmuuuu bu arada bu haftanınkı benım sanırım kımseler yok cunku daha heheheheh
uykum kactı bı bakım dedım.suzancım bu hafta yarıs yoktu malesef hhahapazrtesı start verıyoruz herkes kılo vermek ıcın cabalıyıp kacamak yapmak ıstemeyecekkkkkk
tamam peki gene pazarmıııı tartıllacagızzz canımmmm amagende bu fata ben1.yımdegilmi :)
hemen baslıyorum bugun yeterınce kacamak yaptımm cunkı hehe reglda olurum bu hafat ne gusel sısılıgımde gıderhehheyttttttttttt
evet canım tartı gunu pazar,bu pazartesı baslamıyoruz gelecek pazartesı en azından bu hafta ben yarıs yapamam daha tatıldeyım.bu hafta ön yarıs dılersenız yapın ben haftaya baslıcam cunku.
Gecmis olsun :26:merhaba kızlar sabahkı kılom 55,6
cok moralım bozuk kaynanam delırmıs ewımı satıcaklar dıye kendını yerlere atıyous esım gttı bu satte bnde delırdım tabı. zaten baska sorunlarda vardı bıde o cıktı yetmez gbı .gecmısı okuyamadım umarım kılo wermıssınızdr yarın kısmetse bakıcam
Okumustum evet ripped en zoruymus, masallah sana.devedıkenı canm ben ıste burda yazıo 22 03 den berı yapıorm jıllıan artı yuruyus ılk 30 gunum bıttı sımdı baska bı programına basladım dha zor olan rıpped ın 30 ılk haftası bıttı
kilo:58 ben memnunum suan cunku cok cok dıkkat edemıyorum en azından almasam da super olucak
sabah:yıne ıstah yok
1 kk köy peynırı
domates,salatalık,nane,maydonoz
2 fıncan az şekerlı cay
öğlen ve aksam:dısardaydım
1 kucuk boy kenarları atılmıs pızza(sebzelı)yanında lıght kola
ara,ara:milkshake(çilekli),caramel macıhato(orta boy)
baskada bır sey yok cok bilee
slm çıtır çerezler
pek dikkat edemiyorum bugünlerde yediklerime, kahvaltılarda bal pekmez fazla tüketiyorum.
ara öğünlerde de yoğurt pekmez yiyorum hep, öksürüğüme faydası oldu baya.
yeşil çayımı ve suyu aksatmıyorum.
ama malesef kahvaltılarda yediğim ekmekte artış var,sırf 2 ince dilim kaymak üzeri ballı ve pekmezli ekmek yedim bu sabah ve dün sabah. üstüne birde regl oldum, tatlı diye deliriyorum resmen:26:
umarım kilomu koruyarak geçiririm bu tedavi süresini, arada yazarım yine.
öpüyorumm
canım topığe uğradığında yas boy bırde bızımle beraber baslangıc tarıh atarmısın cunku bızımle olmadan önce 12 kılo gıtmıs
Merhabalar, bu konu benim de çok ilgimi çekti çünkü ben de kilolarımdan dolayı şikayetçiyim. Ancak ben evli değilim iş değiştirmemden dolayı çok kilo aldım şu anki işimde hareket imkanım pek malesef ben de sizlerle birlikte bu mücadeleye girmek istiyorum. Ama bu hafta şehir dışında olucam bir sonraki hafta ben de sizlere katılmak istiyorum birlikte çabalarsak başarabilirim diye düşünüyorum:)
Cok tesekkür ederimGecmis olsun :26:
Okumustum evet ripped en zoruymus, masallah sana.
Ne güzel ya, az kalmis hedefe.
sukran gelmıyosun sılıyorum deve dıkenı senı eklıyorum cnm
bir aydır kedimce uğraşıyordum dikkat etmeye çabalıyordum nihayet sonuç almışım
çok sıkı diyet yapmadım sadece tediklerime dikkat ettim çünkü o azim ben de yok maalesef
en son tartıldığımda 54 küsürlerdeydim..
dün sabah tartıldım ve 52.500 çıktım çok mutluyum..
yerimde sayıyorum sanıyordum azim geldi
bir aydır kedimce uğraşıyordum dikkat etmeye çabalıyordum nihayet sonuç almışım
çok sıkı diyet yapmadım sadece tediklerime dikkat ettim çünkü o azim ben de yok maalesef
en son tartıldığımda 54 küsürlerdeydim..
dün sabah tartıldım ve 52.500 çıktım çok mutluyum..
yerimde sayıyorum sanıyordum azim geldi
merhabalar......
dün uğrayıp belirtemedim yeni kilom 69,2 çok az verdim,geçen hafta fazlasıyla yedim,hedefim bu hafta 68'i görmek.