Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

mrb kızlar burda okuduklarımın çogu evlendikten sonra en fazla 5 kilo almış bnm durummm çok vahim tam 19 kilo aldım evlendikten sonra 9 ayda aldıgım kilo bu yaklaşık 2 haftadır rejim yapıyorum ama tartıya çıkmaya korkuyorum psikolojim bozuldu kıyafetlerim olmuyo bide hamile kalmaya ugraşıyorum bu kiloyla hamile kalırsam sonum dahada vahim olacak.içtiginiz bir kür varsa banada yardımcı olurmusunuz.

canım benım gecmıste hersey yer alıyorbızdekıllarla vedaalasmaya geldık buraya vecokıyıoluyorrrr

yas
kılo
hedef
bulundugun kıloyu yazarsan daha ıyı olur:))9

psıkolojınde bozulmasınnn

cunku herseyı bıs yapıyoruz kendımıze unutma tamammm

baslangıc 80
hedef 65(degişebilir belkimm:)
baslangıc tarıhı :23/03/2012
bu hafta verilen:1.500 kg cık:)
toplam verılen:6,5 kg
bu hafta ki bulundugu kılo:73,5:)))))))))
haydı bakalım 1.kım olacakkkk[/QUOTE]

tebrikler canım

günaydın kızlar,
dün dışardaydık eşimle kahvaltı hariç abarttık.bugün sabahda baya şişim dün sabahki kilomu yazıcam
53

sabah:6 da 1 bardak su
sabah00--bügün izin günüm oldugu içinn

karısık kızartma(domates bıber kabak patates)yarım tabak
1 tane ınce bazlama
1 kıbrıt kutusu peynır
1 bardak sekersız çay
2-3 dılım salatalık,domates

ara:yarım lt su

saat30--yeşilçay sekersız

şimdilik bu kadar

kilo cetvelindede görecegizzz:):)

birazdan leslie yapacgaımmmm en az yarım saatt

evet kızlarrrrrrrr
saat:13:00 gibi 1avuccekırdek ıle yarım sıse maden suyu ıctım:))
veee
tam 45 dk leslie yaptım ve ve dogru dusaaa su gbı oldum:))
vee burdayım super yorgun hıssedıyorum kendımı bu arada 73,5 gelmenın sebebı daha regl olmadım 20 gun gectı ılac kullanıyorum yoksa 73 tü hedefım heheyttt

ekımseler yazmamıs hanı bırıncıler ıkıncıle yaaaaaaaaaaaatopik iflasamı gectı yoksammmmm
huhuuuuuuuuuuuuuuuuu kımseler yokmuuu:)

hanı kımseleryazmamısss yaaaaaaa

bulundugum kilo korkunç bana göre ondan yazmadım :)) 89 oldum

yasemnak piskolojin bozulmasin ben evlendigimde 67 kiloydum sanirim 3 yil sonra 89 oldum. 22 kilo almisim. Ilk kilomu dogum kontrol hapi ile aldim, evlendikten 3 ay sonra da yurtdisina geldim yeme düzeni falan bozulunca da aldim da aldim. Bir de benim mantigim nasilsa hamile kalirim yine kilo alirim 1 yil sonra en iyisi salla oldu ama 89a gelene kadar da halimi farketmedim 90a ramak kalmisti yani kabus gibiydi :18: O noktada basladim rejim yapmaya. Zaman zaman kacamaklar yaptim, zaman zaman cok abarttim bunlar epey duraklamalara sebep olduysa da yine durmadim devam ettim hep. Yorgunda olsam spor yapiyorum artik onu hic ihmal etmiyorum mesela dün cok yorgundum ama üsenmedim leslie 3mil yaptim Azmedersen verirsin.

Ben ilk 10 kilomu Dukan diyeti ile verdim ama duraklamam cok uzun olunca artik et vb. seyler yemekten tiksinir hale geldim. Yedigimiz tavuk mu degil mi belli degil. Bütün tavuga bakiyorum bir de ayri satilan tavuk gögsüne bakiyorum ikisi de nerdeyse ayni boy Ne yedirdi ne icirdilerse artik. Balik yemek istesem genelde dondurulmus baliklar var burda ve dondurulmus ürünler de saglikli degil. Kimilerinin de kokusu inanilmaz agir yenecek gibi degil. Türkiye de olsam gider secerim taze taze yerim. Ek olarakta artik pahali geldigi icin biraktim ve buradaki arkadaslari buldum ve onlarla birlikte dengeli sekilde beslenmeye calisiyorum ve kilo da veriyorum.

Buraya basladigim ilk hafta lahana ve sogan suyu iciyordum sabah ac karina ve gece yatmadan önce. Simdi sadece lahana suyu iciyorum. Onun disinda her gün ya zumba(38dk) ya leslie(45dk) yada yürüyüs(1saat) yapiyorum. Pirinc patates gibi karbonhidrat ve nisasta yönünden zengin yiyecekler yememeye özen gösteriyorum ama mercimege sans veriyorum Ekmek yemediysem bulgur, esmer makarna vs. yiyorum. Zaman zaman kahvaltida haslanmis yumurta yiyorum. Efeeylül´ün de cok güzel tavsiyeleri var. O da mutlaka yazacaktir. Stres metabolizmayi yavaslatir onun icin korkuya endiseye kapilma. Burasi motive olabilmek icin gercekten cok iyi bir yer.

Gelelim kilo bildirimine

Baslangic kilo : 87
Hedef : 65
Bugünki kilo : 75

Gecen haftadan bu yana 500gr artis var ama vücudumda sislikte var reglden dolayi umarim regl bitince normale dönerim

Normale dönmüs olmam da bir haftanin bosa gittigi anlamina gelir neyse almamis olayim o da yeter.

Son düzenleme:
2 hftadan fazla oldu bende rejimdeyim ama hala göbek kocamn azlma olmayınca bu kez iice aç bırakıorum kendimi sogan suyunu bende içiyorum ama bebek için içiyorum lahanaya başlasam oda bebek düşündügüm için içmeye korkuyorum sen 3 yılda almışsın 22 kilo bn 9 ayda nasıl bcerdiysem artık :/

bu topikle vereceksın ınsll...bende 66 ile evlendım ve 3,5 senede 80oldum ılaclar fılan(cocuk ıcın)
ve baktımbebek olmuyor dedımbarı kendımegeleyım o nasıl olsa rabbımın emrııle olacak:)))

ve ılk defa boyle ıstıkrarlıyım 6.haftam ve daha tam gaz devammm daha hıc amannn bosver demedım gunluk buraya gelıp yedıgımıyazıyorum ve yerkende burası gelıyoraklımave yemıyorummm

dıkkatlı ol oı yusdennn

topikkkkapandı heralde ve gunun bırıncısı benımheralde ki kimse kılo talımı yapmmıyorrrrr
benımdısımdakımseler yok

Benim de göbegim duruyor daha En zor eriyen bölgelerden birisi göbek 12 kilo verdim ama 3ü göbegimden gitmistir heralde hatta esime diyorum ki ben incecik olurum ama bu göbek yine böyle kalir.

topikkkkapandı heralde ve gunun bırıncısı benımheralde ki kimse kılo talımı yapmmıyorrrrr
benımdısımdakımseler yok

Pazar günleri genelde pek ugrayan olmuyor buralara, bende yaptim bildirim pek ic acici olmasa da

enasıl tartı bugun oluyorkıo vakıttaaaaaaaaa sabah yazdımben yaaaa

kızlar 67.500 kilom yani 5 günde 5 kilo diyeti regliyken işe yaramıyo demkki sadece yrım kilo verebildim.....
bu hafta tekrar deniycem....

merhaba kızlar sabahkı kılom 55,6
cok moralım bozuk kaynanam delırmıs ewımı satıcaklar dıye kendını yerlere atıyous esım gttı bu satte bnde delırdım tabı. zaten baska sorunlarda vardı bıde o cıktı yetmez gbı .gecmısı okuyamadım umarım kılo wermıssınızdr yarın kısmetse bakıcam

yerım ben kuzenımı mınıcık ya daha dişi bile yok

super bayılırım

baslangıc 80
hedef 65(degişebilir belkimm:)
baslangıc tarıhı :23/03/2012
bu hafta verilen:1.500 kg cık:)
toplam verılen:6,5 kg
bu hafta ki bulundugu kılo:73,5:)))))))))
haydı bakalım 1.kım olacakkkk[/QUOTE]

supersın suzan değişikliğini yazıcam

lahana suyu yağ yakıcı canım tavsıye ederım ıstersen bızımle devam edebılırısın

günaydın kızlar,
dün dışardaydık eşimle kahvaltı hariç abarttık.bugün sabahda baya şişim dün sabahki kilomu yazıcam
53

canım benım gayet ıyı hemen yazıcam

evet kızartma bayılırım cnm

ben dısardaydım valla tatıl gunu herkes gezıyoo

hıc cekınme bız bızeyız

canım regl bıtınce normale dönersın

arastırdınmı zarar varmıymıs bebeğe

benımdısımdakımseler yok

yok canım topığımız kapanmaz

mekik faydalı ama dıkkat etmek lazım sezeryan falansa

kızlar 67.500 kilom yani 5 günde 5 kilo diyeti regliyken işe yaramıyo demkki sadece yrım kilo verebildim.....
bu hafta tekrar deniycem....

ben 2 bucuk verdım 4 gunde ama sen regl olduğun ıcın böyle oldu cnm

canım tebrıkle umarım sorunları bır an önce atlatırsın kendını fazla yıpratma bu durumlarda

devedıkenı canm ben ıste burda yazıo 22 03 den berı yapıorm jıllıan artı yuruyus ılk 30 gunum bıttı sımdı baska bı programına basladım dha zor olan rıpped ın 30 ılk haftası bıttı

eylulcum o gun pudıng cok oldu bılıorm ama yedım koca kafama baslım o pudıng beyaz kısmı vanılya ust kısmı kakao luydu

ewde yaptım

bana baska soru soran oldumu sadce onları gordum :43

eylul bu arada nasılsın sen kac kg oldun goremedım ya mazur gorun kafam cok dolu suan

Son düzenleyen: Moderatör:
kilo:58 ben memnunum suan cunku cok cok dıkkat edemıyorum en azından almasam da super olucak
sabah:yıne ıstah yok
1 kk köy peynırı
domates,salatalık,nane,maydonoz
2 fıncan az şekerlı cay
öğlen ve aksam:dısardaydım
1 kucuk boy kenarları atılmıs pızza(sebzelı)yanında lıght kola
ara,ara:milkshake(çilekli),caramel macıhato(orta boy)
baskada bır sey yok cok bilee

bugun bnm en sewdıklerımı yemıssın mılshake cılek ve pızza afıyet olsun canm kılo konusunda haklısın alma ınsallahta ewıne donunce yıne werrsın hedefıne az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…